嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

濱崎步 - NEXT LEVEL【SPARKLE】with red latex catsuit

濱崎步 - NEXT LEVEL【SPARKLE】with red latex catsuit

濱崎步 with red latex catsuit:& L7 F5 F4 F5 i
' N* @- j" x6 J. o1 t
http://www.youtube.com/watch?v=pUCwdXw-bOg
覺得好的就按一下感謝吧~~
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
為啥我打不開連接滴網頁捏???

你去唔去到youtube先?
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

原來步姐都係同好黎$ E7 |5 K! i" J% }; O# K
岩哂嘴形呀
" t$ L  J" H4 Z# E佢件緊身衣係咪掉轉左著, t- C8 N/ Q' y2 ^
拉鍊唔係由前面拉到後面架咩

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-4 23:54 發表 $ a( U, j. a* ^8 K4 g: d, ^: k1 a
原來步姐都係同好黎
* v9 y: U9 \$ w) Z$ |- \2 k  H岩哂嘴形呀
4 ~' }" Y; _2 x) l/ ]' O( M8 F佢件緊身衣係咪掉轉左著
7 x$ U' }5 |9 @2 ?2 t+ q, ^- D! b3 ]- h# l拉鍊唔係由前面拉到後面架咩
9 ~/ y3 v6 o- E) S4 J/ u
訂制嘛- Q0 Q: E( h2 i
佢梗係唔會同我地喜愛既同一款啦

佢果件靚就真係好靚* h- K. e# H8 t
不過唔透氣喎

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-4 23:54 發表 6 t9 c  S3 R  p9 P/ b5 F
原來步姐都係同好黎( D8 f7 W1 q+ z2 f; G; X0 A; {
岩哂嘴形呀
3 z( K' T4 v; k. a佢件緊身衣係咪掉轉左著! H8 V+ F/ ?5 W2 G1 C& n
拉鍊唔係由前面拉到後面架咩
/ n6 N% @0 L, j7 ]5 d+ \: y) Y# D; J- M7 W
呢個係佢個款嚟喎..
5 V8 O: X* c/ R* K+ X. a哈哈,擺到明話比你聽:”我好open,任你拉..”  

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-5 19:28 發表 - f  ^, U. ~, T3 T, I
. x# L8 ]/ [$ P) l
9 ~+ p; p3 x* b* {2 T
呢個係佢個款嚟喎..
# U$ ^2 ~* X+ m5 C哈哈,擺到明話比你聽:”我好open,任你拉..”  
: L9 T3 b& [% ?& h1 u8 a$ l0 p2 g2 s9 u
/ P( l4 d' P' v7 O2 }" u; _
kakakaka....阿步姐又幾花心思去暗示比人知喎

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-6 02:05 發表
& U( e0 T6 a) f. D' \8 P" b& O
# s; l/ O5 r7 N4 x& R9 B3 F
4 H3 x5 N# J1 z+ F1 C  @5 h7 c* u' K; i+ R9 i  R$ g
kakakaka....阿步姐又幾花心思去暗示比人知喎
* _! X2 i; M0 R. Y
8 g7 p1 J* @+ v% Z4 R1 s* x
傻嘅,人地當然花心思啦..邊d做得邊d唔做得,去到咩位market接受到都計哂數..4 H9 ^' J8 q9 Q1 B- n/ p
佢唔識後邊都大把人攪image啦.. 

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-8 23:03 發表 , ~2 h- u( t, L, [+ v
& c% B8 c1 K# g3 p9 S4 D
& ^* l& }( U% G
傻嘅,人地當然花心思啦..邊d做得邊d唔做得,去到咩位market接受到都計哂數..- k* [7 d( i' C4 p: {4 D
佢唔識後邊都大把人攪image啦.. 
& I/ g* b- B8 e. \; D+ g
' d* B6 T: U' N1 k$ P6 e* b. ]0 l

8 w$ ?0 S/ O. l8 W' I& [  mmarket可接受程度仲可以大D架& M, K: f- p3 J/ f
條拉鍊都可以開到好似低V咁上下架

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-8 23:52 發表 5 I% N" a; S) y
/ s+ Q6 Y# p  B8 \

& M, z$ r6 W  J% P" H
7 o4 e% Q' @, J% w' b1 bmarket可接受程度仲可以大D架6 q# {  \; H" M; A+ F- J
條拉鍊都可以開到好似低V咁上下架
- u7 x" ]) G( b3 g# U
( ?" w5 O; |( ?. o) M3 Y
$ V& Y4 }, a+ q1 `4 F8 d/ ?. I
好似美女廚房果個deep V美少女  * z* x# z# U  Y
唔止喎,步姐呢件可以deep到露毛都得..真係'勁open'.. 
; z& {( J- q7 E( @0 G3 N: @, e咁接受唔到啩.. 

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-9 00:05 發表
' {5 r  D3 @0 O3 ~  p
& P( S1 g+ b7 P! h6 W) Q8 l+ S8 q* q, g+ K3 j& l
: E+ K1 m& X4 t: D+ N$ L
好似美女廚房果個deep V美少女  / f- h! K. @5 M# U4 p5 I; I
唔止喎,步姐呢件可以deep到露毛都得..真係'勁open'.. 
; [4 B" w3 C" ^. R! O' g5 {! K- o咁接受唔到啩.. 
' Y. p  V  N( i  a& R0 t, }4 a
; R& g/ g0 O2 c/ R9 K4 Y# c6 D3 H) E! V: e
公開咁當然接受唔到啦
: w. ?6 F( _2 y不過私底下既AV就好多人都受落架

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-9 00:10 發表 & N* J  }+ ]8 S* v6 c
! f$ Y8 k$ d* ~8 ]( y4 K4 r, I
2 x+ O  p7 X9 x3 c2 ^0 l8 {

* u$ b* `% N3 e; k公開咁當然接受唔到啦
9 ~  ?% z, j" @, J不過私底下既AV就好多人都受落架
" |& g% P4 K2 [0 c1 ~5 v7 Q( B4 |. ~! b7 h5 h# P
私底下當然唔止deep v, 露毛啦..咩都得啦..

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-9 00:55 發表
$ W. F6 Q" [4 P' I; U" d
. U! Y* ^! c: e" b1 X9 l+ k- u/ Y6 T6 m: [
私底下當然唔止deep v, 露毛啦..咩都得啦..
" A  G  _' c4 w& p; ?  B
===================================================================================
3 c( I" @# m5 [0 D. Y0 F6 n% z$ \$ a4 K. X" X
所以步姐件緊身衣真係令人興奮

死link

果然 是大明星的感觉