嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

濱崎步 - NEXT LEVEL【SPARKLE】with red latex catsuit

濱崎步 - NEXT LEVEL【SPARKLE】with red latex catsuit

濱崎步 with red latex catsuit:
( v- c9 f6 [2 F$ w5 `
! ~! T6 h# z: P9 [http://www.youtube.com/watch?v=pUCwdXw-bOg
覺得好的就按一下感謝吧~~
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
為啥我打不開連接滴網頁捏???

你去唔去到youtube先?
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

原來步姐都係同好黎# ]  y% l+ s6 I% ?9 {, ]
岩哂嘴形呀
% P0 S4 }5 ?3 l5 M. F3 D2 a佢件緊身衣係咪掉轉左著$ |5 X) P$ ~% Y5 ~9 `1 [
拉鍊唔係由前面拉到後面架咩

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-4 23:54 發表 2 s! v# k, @! I4 @% n/ L
原來步姐都係同好黎7 w6 Y. B3 \/ G# [0 c2 {6 N
岩哂嘴形呀
& u9 K, B% r# I0 f佢件緊身衣係咪掉轉左著! O/ E* `4 p$ X% O
拉鍊唔係由前面拉到後面架咩
! k9 F- d+ @: w& @6 C. x9 Q
訂制嘛
# |- d' B( K3 _# i  Y: o, l6 k佢梗係唔會同我地喜愛既同一款啦

佢果件靚就真係好靚* N  W& B9 w& B/ m& s
不過唔透氣喎

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-4 23:54 發表 5 F) a5 U1 {9 @9 I" \& U' h) k
原來步姐都係同好黎3 Y' U; R6 m$ r! e
岩哂嘴形呀
- h4 E7 y/ S9 e  ~佢件緊身衣係咪掉轉左著
4 |6 _) f$ S, S4 J4 t3 s$ e拉鍊唔係由前面拉到後面架咩
. V% k' H; g" H- h/ W- K
7 E8 m1 y! B! i5 I
呢個係佢個款嚟喎..
4 Q+ v8 B5 F/ \4 g& G: x哈哈,擺到明話比你聽:”我好open,任你拉..”  

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-5 19:28 發表
2 H0 a* F0 n: @4 n+ P6 K3 z# @) c1 R/ b. Y1 V  d

3 Q6 L9 i$ c/ L! }呢個係佢個款嚟喎..
0 _( `2 k! o2 b/ }! `$ R哈哈,擺到明話比你聽:”我好open,任你拉..”  
& y" M# X1 ~3 U0 w0 E- o

7 i% q! a, W1 P2 b5 o9 Z: D, |
1 R' {/ k, s- N# a4 nkakakaka....阿步姐又幾花心思去暗示比人知喎

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-6 02:05 發表
- }! t% B1 R3 ~" ^! w* j$ J7 G7 `6 f5 J3 w' ~! q

0 [+ ~) F/ l" w3 N
3 q" S2 G5 Q$ L; |kakakaka....阿步姐又幾花心思去暗示比人知喎
5 T1 F4 C, V; I* K6 Q

8 p: ^' b& v' m5 h0 F% ~傻嘅,人地當然花心思啦..邊d做得邊d唔做得,去到咩位market接受到都計哂數..
9 N, b* Q# I& o; b) D! r佢唔識後邊都大把人攪image啦.. 

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-8 23:03 發表
+ X" i+ \' T$ L; x, K. `, B3 C: O7 [$ B  E- k& P2 O8 k0 U/ Y

$ c+ A/ u7 f4 g, K$ J傻嘅,人地當然花心思啦..邊d做得邊d唔做得,去到咩位market接受到都計哂數..
2 g3 r/ D  f2 x3 Q佢唔識後邊都大把人攪image啦.. 
  `5 w5 @' |  b4 w+ p: T

6 ?2 P4 [( ]+ z" d5 ^. r; W% c0 Z) w1 U: a5 |* G
market可接受程度仲可以大D架: n# V4 x! r# F6 P
條拉鍊都可以開到好似低V咁上下架

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-8 23:52 發表
; S7 z1 K  k: t5 d  a7 o( j  r9 I7 O; _7 |+ x
0 W0 s) D' `4 r/ n1 y/ m

7 P! @- ?" S( o0 O' Y! e; Dmarket可接受程度仲可以大D架# Q) {+ U- j: g
條拉鍊都可以開到好似低V咁上下架
+ l" X* N$ x3 m/ Y/ t- A* ]
! L& a3 \: `: |7 O7 Y& r! x8 O, m/ \2 u; K) x5 Z8 X
好似美女廚房果個deep V美少女  / ]: R$ x) E  P1 {: G
唔止喎,步姐呢件可以deep到露毛都得..真係'勁open'.. 
  r" W7 A  a! u7 b咁接受唔到啩.. 

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-9 00:05 發表
; O4 k3 T: h# ~1 T$ _" l1 O# c2 M: ~2 a0 R8 G
: s; d- a  P& g, Z4 V1 Q
! u7 ~' e1 h- a/ z5 T
好似美女廚房果個deep V美少女 
6 I% m% _" W, ~唔止喎,步姐呢件可以deep到露毛都得..真係'勁open'..  ! ~3 n5 V2 O" i; w
咁接受唔到啩.. 
0 M9 O9 B! I9 D1 _- c9 a- p2 a

4 N/ N  z, Y  C  c5 P9 p: f- b5 g3 K: O0 m% r* `0 Q
公開咁當然接受唔到啦& M! x+ A0 w$ ]! y3 M
不過私底下既AV就好多人都受落架

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-9 00:10 發表
0 t4 x" S% d! s; p+ b$ q9 a
% r& E: ?' P4 {7 }. q) Y7 o8 D  M

$ [( |2 @9 b) q% d3 J. r4 w" g公開咁當然接受唔到啦' S0 x! {2 O1 ?' P$ I9 q) c
不過私底下既AV就好多人都受落架
( x- L; b2 j  n, d" _! `! N# `+ r$ e( S+ B! E! _) L- B8 C0 r
私底下當然唔止deep v, 露毛啦..咩都得啦..

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-9 00:55 發表
  o$ e% V9 @+ U  `+ U) b/ u+ D" H0 V
4 ?0 T; u( j3 h
私底下當然唔止deep v, 露毛啦..咩都得啦..
9 N7 D0 T* l2 g/ P' t5 T5 D
===================================================================================
! `1 Y7 \! e6 ~* w* M
" y6 c% J. a' [/ x所以步姐件緊身衣真係令人興奮

死link

果然 是大明星的感觉