嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

嚇親

嚇親

嚇死我喇!' ~% R- R6 Q8 Z
女裝出門時被警察查身份證!
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
各位姊妹有冇試過?!

答案係無的。。

有冇搜身?

我試過....    重兩次 tim....

陣定D.. 冇事的.

唔出街咪冇事囉
: c9 W/ s1 k  T
6 O$ K4 W" K, b+ z9 ~' `$ W1 V[ 本帖最後由 zz67098 於 2015-7-20 08:48 編輯 ]
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

引用:
原帖由 gila 於 2015-7-19 18:51 發表   
$ }  J% C! V0 i: Y有冇搜身?
& k  ~8 x# b! g# v, H1 \2 ^
冇,但查我手代!

引用:
原帖由 梓欣 於 2015-7-20 08:31 發表   
; a8 Q0 b. v% j0 T/ O: {/ _
( ^( t/ z! B. E7 r" ]" x冇,但查我手代!
9 f' o, E; n% K: P5 g/ C
  B0 ?4 d- y/ l5 k' |  m* Z, W# \( U4 z$ ?5 N
我都係。兩次都有查手袋。

引用:
原帖由 suedemi 於 2015-7-20 14:21 發表   
( P1 o9 M* t- P  [8 h9 a, K) G) I' b6 ]! w  I

: t9 m  c1 z# Q$ u0 f/ y
- {4 G# h$ C. C( a* K& f" q我都係。兩次都有查手袋。
7 m- l; Y6 n8 J% m' B' Y5 z; V: R2 K搵日一齊出街好嗎?

引用:
原帖由 梓欣 於 2015-7-20 14:35 發表   6 q, }' f) a1 h3 Z

# c4 v) m  ]+ G9 Z/ Q7 d搵日一齊出街好嗎?
% K. s4 T: ^- o" B+ h& e6 P9 e7 i& m% J- R
咁會唔會一齊俾警察查架...  xD...   
! A8 D3 ?, i* D/ Q) x" T# S

引用:
原帖由 suedemi 於 2015-7-21 23:47 發表   * r/ [7 S2 X; I, R2 @+ _. c+ n

; \1 h! A& n2 U( C$ e
+ \% c5 ^7 J1 F咁會唔會一齊俾警察查架...  xD...   
8 P1 n0 A1 d5 c1 K( v& h5 S- X! q
7 }% D! z+ Q( g! a
有姐姐帶住會放心啲!

引用:
原帖由 suedemi 於 2015-7-20 14:21 發表   
7 ?) Q+ L. d$ H6 C- I2 C) L6 B
7 z) }5 m0 ~; d# P. G. m
9 r# A! n! x: f* A  q  `, u+ G; I/ g0 K- V! t
我都係。兩次都有查手袋。
8 C; Z3 q  T/ `: {; \/ `, |: Y0 D
4 v- d6 [' j$ K3 v+ j似乎相想睇下妳哋有無自慰性無氣9 p8 }7 D% q' Z

3 X' p/ O' b/ p[ 本帖最後由 JoJo1217 於 2023-3-8 15:50 編輯 ]

冇事的......

未試過偽街…