嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

嚇親

嚇親

嚇死我喇!
" j9 C% g* O  j  U- g0 E; S. R女裝出門時被警察查身份證!
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
各位姊妹有冇試過?!

答案係無的。。

有冇搜身?

我試過....    重兩次 tim....

陣定D.. 冇事的.

唔出街咪冇事囉
# j8 Q( `! k2 Q9 P) w& [
3 R  F/ t* c6 f: U( A3 f3 k! z; z[ 本帖最後由 zz67098 於 2015-7-20 08:48 編輯 ]
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

引用:
原帖由 gila 於 2015-7-19 18:51 發表   8 ?, O5 }% v$ A7 a" m# x
有冇搜身?
0 w& k& J8 G  t  c
冇,但查我手代!

引用:
原帖由 梓欣 於 2015-7-20 08:31 發表   6 s, J2 ^- Y4 u0 y& r' i! Q1 ?
) A2 E: G& O& M/ a
冇,但查我手代!
3 `# z6 K1 R( U
( p* Z* \9 N$ I& [! t+ t8 B7 b, g: I
我都係。兩次都有查手袋。

引用:
原帖由 suedemi 於 2015-7-20 14:21 發表   
8 p% `0 M6 _3 X  l6 e0 D# g. n( V" C) x1 u
* D; h0 M/ ?1 V9 I/ B. H+ H
2 e  n8 u- H9 D; u
6 }. {0 c( r' C+ y+ ~( z& d搵日一齊出街好嗎?

引用:
原帖由 梓欣 於 2015-7-20 14:35 發表   
  D- z  k* Z7 w( a+ D/ E; \2 Z/ R& p% J/ y; H' J
搵日一齊出街好嗎?
" |1 ]2 J4 R. U& X( E2 y2 o

' p  @, p# r$ Z5 ~# m咁會唔會一齊俾警察查架...  xD...    4 x5 m( `! \  G0 N! y, e

引用:
原帖由 suedemi 於 2015-7-21 23:47 發表   
7 }1 n( ~" x  R8 P
' c  y" Q* G+ `* w9 J  c  w2 X7 ~8 H+ ~1 c0 T0 C- t  D0 L- N
咁會唔會一齊俾警察查架...  xD...    - S  Z; ~3 V- d: R
$ z' F/ ~0 l3 W0 Z, Q6 Y# x. i. g( e. z
有姐姐帶住會放心啲!

引用:
原帖由 suedemi 於 2015-7-20 14:21 發表   3 |& q* K9 Y9 Z1 a6 C/ f

' p% W" _' V9 X3 z1 K7 }# y/ }# y; z! j8 Y0 [  A) y
- ?: u4 h) ], h: r( l
( S9 u' z1 ]" z" v4 M! g1 m, A6 r, ^
+ R# K  o. |+ J7 S0 f- v' h9 @似乎相想睇下妳哋有無自慰性無氣
# p$ S6 l4 r7 s/ m5 F0 g( @
) z# N6 `2 k2 B. j% L; [- }4 u[ 本帖最後由 JoJo1217 於 2023-3-8 15:50 編輯 ]

冇事的......

未試過偽街…