嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD 時幻想自己係女皇

引用:
原帖由 joey221 於 2019-5-20 23:35 發表   2 b' W( K" o7 B' K7 R3 L$ l! e
0 A6 Z9 V' x1 z$ Y$ t+ T
% f0 @6 p% G6 k
他䌼只能給他一個男人乜乜,不可給別人摸
% r. G- T+ ^1 y! L9 E5 Z
我會話我唔會比人摸,但會幫每一個男人含,直到佢地全部射精比我。

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我都是幻想被辦公室的帥哥猛男上司、或美女上司調教或是他 / 她的另一伴也加入行列!

引用:
原帖由 dennispri 於 2019-5-21 10:17 發表   
/ {2 ^+ s1 o2 i! P; S8 |' k
9 P- \/ i. M, A5 t& U, W我會話我唔會比人摸,但會幫每一個男人含,直到佢地全部射精比我。
' O; ?% }# A" K) d

+ _3 O2 o! P0 Y. N* n& Q& ?要他們帶著安全套?

引用:
原帖由 angel0317 於 2019-5-21 10:26 發表   3 A& Y! R+ F6 B7 H, T) {
我都是幻想被辦公室的帥哥猛男上司、或美女上司調教或是他 / 她的另一伴也加入行列!
- `! W7 D+ L+ f
0 ~8 }3 o9 H7 z/ {5 _我有時也有㓜想

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2019-5-18 21:26 發表   : ?9 L0 _- I9 v7 _% X; B4 m
0 W  d" j/ U1 y. G

! S6 E; w6 _/ N: ~  K; [" Z- E- Y也不是$ n) n+ Y6 n9 E; n
我是經常幻想自己是被痴漢欺負的受害人
8 ~1 c; Z) F6 N0 f
3 w; k5 G0 F" r/ a  c
  Y3 r2 w8 K5 r$ G. L痴漢,點對姊姊?
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 joey221 於 2019-5-21 18:23 發表   
: h3 Z! `2 S* J% |3 s3 }' f+ k/ N+ E$ j% Y" d8 X

2 O  h* n+ m9 b! F要他們帶著安全套?
- S# I3 N  j9 r梗係唔帶安全套,射精響我全身啦

引用:
原帖由 dennispri 於 2019-5-21 20:57 發表   , y# l! }: s* Y- Z5 w5 n- C8 @

7 t  R  L4 f2 T* ~8 z梗係唔帶安全套,射精響我全身啦
" u: l& r& g1 o& @  R; |, }1 c0 L( d8 l/ P8 B. j8 g
他曾經射在我口中,味道太濃烈,是不太好受

引用:
原帖由 joey221 於 2019-5-21 21:58 發表   8 z% L( o. `& T. @& P

! W* d! l/ Y1 v6 l/ O% L, @* Q! f* g  Z1 y" m7 q5 i+ M6 C
他曾經射在我口中,味道太濃烈,是不太好受
* C1 P& t: Y1 `; X+ L9 M我初初都唔慣,但心理上既刺激令我克服左

回復 1# dennispri 的帖子

幻想自已是SM女皇著皮衣皮鞭吊帶襪!

引用:
原帖由 dennispri 於 2019-5-22 00:16 發表   # m8 e. n8 V" G, k" y

7 M# A6 z, M/ L, j. P  m% X我初初都唔慣,但心理上既刺激令我克服左
3 @; v7 M3 k: C7 s* ?+ ~
( F5 f2 k8 R2 {3 y. f" w
男人是這樣的,初說吻一吓,之後叫含著,射時漲吓漲吓,口感不錯# Q7 |- m) A; T! {( f% }, S) W
但是很大的濃度魚醒味

引用:
原帖由 babyabby 於 2019-5-22 00:20 發表   8 ?# ?; m  D1 S' M, o
幻想自已是SM女皇著皮衣皮鞭吊帶襪!
4 u" U* U' \* p要著埋腰封,做個充滿女性曲線既性感女皇,要令男女奴未玩已經射曬精比我。

可能個男人太耐無射,d精會好濃。8 c1 k/ ~9 V6 _) v/ [
由佢軟綿綿慢慢奶龜頭奶到佢慢,再含到佢脈動,想射,再被佢射響口入面,會令我好有成功感同覺得好幸福。& }0 ^% U- F* z7 V

4 g& ]8 O  J' o) P. M' [[quote]原帖由 joey221 於 2019-5-22 00:42 發表   
, `) g/ n3 U4 t3 n# _) E& ?7 T: G, R% A) b

3 P; n- t! H, ^9 Z% A" C男人是這樣的,初說吻一) e. b7 l8 ^- v1 H& [- y- p; ~, S
- w9 k; T6 j8 z% q+ @

引用:
原帖由 dennispri 於 2019-5-22 10:48 發表   / I. L( h) l5 `. ^: h8 ^/ B$ |. T
可能個男人太耐無射,d精會好濃。
# C; Q3 W1 z7 Q: P, {3 m由佢軟綿綿慢慢奶龜頭奶到佢慢,再含到佢脈動,想射,再被佢射響口入面,會令我好有成功感同覺得好幸福。
1 Q3 s5 Y2 J& a& }6 X  j
1 a+ s6 D9 S! Q# @8 X, A[quote]原帖由 joey221 於 2019-5-22 00:42 發表 http://hkcd.tv/imag ...
- T( X% B, I( |; Q: g9 y
* e! r+ _6 x8 W4 E. i. h- Z" I. Z謝謝你,教我口技,我也有輕吻他的頭,每當他射時,的表情令我喜歡為他服務

你都可以試下,6 h% ]  D% z! g/ V/ Y  F
或者你又可以教返我d 秘技呢/ s$ C  S  f8 k( Z4 e0 c/ y# @

- Y) h7 I  A1 o0 o4 U! H) y  Q
引用:
原帖由 joey221 於 2019-5-22 19:17 發表   $ c2 |/ A$ C; s- [

7 i7 S& b/ g' _, T. \) s) ~/ _6 c4 x  d; _% q, `' N4 H
謝謝你,教我口技,我也有輕吻他的頭,每當他射時,的表情令我喜歡為他服務

引用:
原帖由 dennispri 於 2019-5-22 19:20 發表   
4 ?5 K: I4 m3 F" {1 S6 s你都可以試下,- m6 U  m9 j) B. L0 N
或者你又可以教返我d 秘技呢
7 Y  O( r7 E1 {) S% j0 w/ ^5 z) @/ t
2 s8 j6 S% G' ^- G+ ?$ }- c  S8 j
; a4 s) [9 y  `2 _5 t# k9 p
7 Q0 m; V; k8 I) E+ M. K7 T4 F
男人喜歡叫床聲,

叫男奴翹起patpat幫佢地一路玩毒龍轉,一邊加夠ky幫佢打J。0 S, L; U1 k- p' i1 ~
隻手要有小小轉動咁打,通常男奴好快投降。
& B' i$ H6 t* B# O) T
. s0 w; `5 s2 C0 Z9 q. C9 j7 {
引用:
原帖由 joey221 於 2019-5-22 22:14 發表   : {# r/ ?' h  e9 w) K) ^
. l% s5 z; F& e
4 t5 k. @( A/ J7 r6 F0 i/ N
男人喜歡叫床聲,

有时候自己玩到很HIGH, 幻想自己是另一个人在同我一起玩,很投入

引用:
原帖由 dennispri 於 2019-5-23 09:49 發表   
; t6 k5 L2 ~4 B6 I7 Z: y/ h叫男奴翹起patpat幫佢地一路玩毒龍轉,一邊加夠ky幫佢打J。
! q9 c8 _/ u8 r( F$ n9 Q隻手要有小小轉動咁打,通常男奴好快投降。
; D; s; _4 I# ^% V& p+ v0 Q9 e( }- |- x* m& z$ k3 p
" @) N/ @  m' E- c( r: B: ?

4 ^+ V- y$ b8 t好主意,我喜歡手摸,硬硬的Jj

引用:
原帖由 milotene 於 2019-5-23 11:20 發表   
) M( b) j# g3 C$ D- h) q2 W有时候自己玩到很HIGH, 幻想自己是另一个人在同我一起玩,很投入
" {& c( Q8 ?9 e9 Z4 x

9 s% l- R, D  ]7 q% F) y' ~9 r和伴侶玩,縂比自摸不舒服