嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD 時幻想自己係女皇

引用:
原帖由 joey221 於 2019-5-20 23:35 發表   
2 f8 s$ n  g& O0 ~# K
( ?: X" u: N1 m7 V: l' }5 k9 w
! N4 c5 w' G8 A4 S他䌼只能給他一個男人乜乜,不可給別人摸
2 a' R1 d% {, ]% A9 k9 ~我會話我唔會比人摸,但會幫每一個男人含,直到佢地全部射精比我。

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我都是幻想被辦公室的帥哥猛男上司、或美女上司調教或是他 / 她的另一伴也加入行列!

引用:
原帖由 dennispri 於 2019-5-21 10:17 發表   $ ]) M! G8 O0 G+ o* M5 j
5 h' l: T" S: U; C
我會話我唔會比人摸,但會幫每一個男人含,直到佢地全部射精比我。
5 y) j7 J5 w" t# j7 R
, [7 Z2 i& }" I; ^3 v( K8 G
要他們帶著安全套?

引用:
原帖由 angel0317 於 2019-5-21 10:26 發表   
8 q5 A$ \  v, n我都是幻想被辦公室的帥哥猛男上司、或美女上司調教或是他 / 她的另一伴也加入行列!
! h: m4 ]/ e8 ]5 D0 k
( `% ]  C& o$ z; a8 g2 g% z1 _
我有時也有㓜想

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2019-5-18 21:26 發表   $ L# j( \4 b$ L" ?
7 G# i3 ^+ D9 T( {1 x

6 ]2 s& O( l1 g) T6 R; n, s% k! l也不是  y7 }2 R5 }3 l9 T4 Y$ F
我是經常幻想自己是被痴漢欺負的受害人
7 n3 s" ~% W1 B2 H
, e5 t3 P0 P; u/ t  d3 e3 Y7 Z

8 S, Z" F6 C- z: l* N4 U( |+ Y痴漢,點對姊姊?
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 joey221 於 2019-5-21 18:23 發表   
- d( g. Q* u8 T& n4 m) C; L2 L3 Y1 G* E+ W. t

2 ^/ e/ h/ {2 g' L% ~- M: L7 h$ w2 ^要他們帶著安全套?
; g! R8 i( M) r" v1 u
梗係唔帶安全套,射精響我全身啦

引用:
原帖由 dennispri 於 2019-5-21 20:57 發表   
4 z1 U! O' I4 b1 _& ?, P
- O4 ]  L( c, k. v% ?! w2 l梗係唔帶安全套,射精響我全身啦
% [2 a" H: v% L; K; Z/ z: r9 y( n& ]+ f  Y" Q: f
他曾經射在我口中,味道太濃烈,是不太好受

引用:
原帖由 joey221 於 2019-5-21 21:58 發表   
9 i. V) b8 F9 O" c
7 j) K7 \5 `' O  ]- {4 ]" Q7 j9 L. M
他曾經射在我口中,味道太濃烈,是不太好受
( ?0 n; n4 |& U. W0 M2 B1 A8 E3 F/ ^我初初都唔慣,但心理上既刺激令我克服左

回復 1# dennispri 的帖子

幻想自已是SM女皇著皮衣皮鞭吊帶襪!

引用:
原帖由 dennispri 於 2019-5-22 00:16 發表   & S! e! C+ w* @, k( u6 [
2 ]& ?- d* P% N7 m1 F& T8 p
我初初都唔慣,但心理上既刺激令我克服左
" T4 C7 g7 q3 E  C) n1 n6 |6 ]# V7 p# K6 U# }0 c' G+ |* y  j  Q
男人是這樣的,初說吻一吓,之後叫含著,射時漲吓漲吓,口感不錯
! f4 u$ H; Z3 `+ i" v8 }* O但是很大的濃度魚醒味

引用:
原帖由 babyabby 於 2019-5-22 00:20 發表   . I$ f" H' p+ z# S) _0 t$ l
幻想自已是SM女皇著皮衣皮鞭吊帶襪!
* }1 s+ a& X8 ^
要著埋腰封,做個充滿女性曲線既性感女皇,要令男女奴未玩已經射曬精比我。

可能個男人太耐無射,d精會好濃。" a; i! G( ~& t: l" F: l% T- i
由佢軟綿綿慢慢奶龜頭奶到佢慢,再含到佢脈動,想射,再被佢射響口入面,會令我好有成功感同覺得好幸福。% y  I3 {0 F4 e4 A. d6 f: `% a
8 x2 ?0 P: H, m( l) D
[quote]原帖由 joey221 於 2019-5-22 00:42 發表   
7 t& y( q- i4 o# J8 n2 `( w& a" U9 i$ ~
# G& \7 f$ D& D8 E+ q; q% v
2 g0 ~$ b/ f& U% K( B$ Y. s男人是這樣的,初說吻一
& `, c& J4 ~* X: S! a  Z# O
: D/ w0 h2 s. @, V8 z[ 本帖最後由 dennispri 於 2019-5-22 10:51 編輯 ]

引用:
原帖由 dennispri 於 2019-5-22 10:48 發表   9 ^% u1 R& c6 O* p2 C. A9 ~
可能個男人太耐無射,d精會好濃。( r" j) U- Q3 D, }; X- T
由佢軟綿綿慢慢奶龜頭奶到佢慢,再含到佢脈動,想射,再被佢射響口入面,會令我好有成功感同覺得好幸福。9 y6 f# m  b4 R) Y- a/ |, W9 ]

/ n+ \, t/ E( A/ x[quote]原帖由 joey221 於 2019-5-22 00:42 發表 http://hkcd.tv/imag ...
1 d) ?3 O" K2 ~2 z. q( `) v6 e# c
% T( M6 u" Y( r謝謝你,教我口技,我也有輕吻他的頭,每當他射時,的表情令我喜歡為他服務

你都可以試下,
+ D, V( I# I1 c5 a8 N或者你又可以教返我d 秘技呢& X8 X; U! @8 C) h  V5 ]; n% m2 U+ |$ C; y
" z# G: k; z6 n& t! d2 k
引用:
原帖由 joey221 於 2019-5-22 19:17 發表   
% \  i1 w8 J) _& p( G! ~' Q* l1 K' B5 ^' M
/ h9 Y* _! E) v; N7 @& u, V
謝謝你,教我口技,我也有輕吻他的頭,每當他射時,的表情令我喜歡為他服務

引用:
原帖由 dennispri 於 2019-5-22 19:20 發表   
5 p- p0 F) }4 [6 p+ a& ~你都可以試下,1 X2 e& M6 R; r- @$ j0 D
或者你又可以教返我d 秘技呢
+ `$ _3 j1 f0 V6 n8 w9 C0 X
  N6 n+ ?0 r1 l& T  n& W
4 V! |; Z7 X0 o8 J! ?' l  Q& }- G% _/ n/ ?+ m) E
男人喜歡叫床聲,

叫男奴翹起patpat幫佢地一路玩毒龍轉,一邊加夠ky幫佢打J。
' W7 [8 }3 w, Q隻手要有小小轉動咁打,通常男奴好快投降。( B1 d. N7 d7 t6 }  z3 z

3 \/ ^# s* W3 H4 R+ q, T5 a" c
引用:
原帖由 joey221 於 2019-5-22 22:14 發表   # l- z/ ?# U5 b, J9 n( n  P# F

2 v0 s! S+ U, N. f
& l6 B! Y* o( z# h3 ]$ p男人喜歡叫床聲,

有时候自己玩到很HIGH, 幻想自己是另一个人在同我一起玩,很投入

引用:
原帖由 dennispri 於 2019-5-23 09:49 發表   ) i7 T6 n, x2 ~4 ^# P7 S
叫男奴翹起patpat幫佢地一路玩毒龍轉,一邊加夠ky幫佢打J。
% \& D1 Z& c% e. t+ I4 S隻手要有小小轉動咁打,通常男奴好快投降。
& l1 Z% I9 w" e5 ~6 F6 }9 |
# m) T% ?" P; ^2 f
- g- D) r9 z4 r9 z0 E% n0 ^  L& K) ?
好主意,我喜歡手摸,硬硬的Jj

引用:
原帖由 milotene 於 2019-5-23 11:20 發表   % J' f. d* B8 }0 n% O3 B
有时候自己玩到很HIGH, 幻想自己是另一个人在同我一起玩,很投入
6 F1 o3 s. R( o. J* q  D! u2 D# p- Y
和伴侶玩,縂比自摸不舒服