嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD 時幻想自己係女皇

引用:
原帖由 joey221 於 2019-5-20 23:35 發表   
/ M  s* }+ H8 x( a: Y$ i
! T7 Y" a- f8 q! V' p4 L) M3 x% h9 M8 @' p; q. ]1 H& A
他䌼只能給他一個男人乜乜,不可給別人摸
  b% V2 n7 J8 |, Y我會話我唔會比人摸,但會幫每一個男人含,直到佢地全部射精比我。

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我都是幻想被辦公室的帥哥猛男上司、或美女上司調教或是他 / 她的另一伴也加入行列!

引用:
原帖由 dennispri 於 2019-5-21 10:17 發表   # y9 D) |& R& t4 }1 w0 B
& d! |4 C, B9 u
我會話我唔會比人摸,但會幫每一個男人含,直到佢地全部射精比我。
4 N/ \0 W, Z  g/ E5 M. M( [$ h
5 n. M+ a; E/ k! D, f要他們帶著安全套?

引用:
原帖由 angel0317 於 2019-5-21 10:26 發表   
! T& i$ ?- K; ]% C我都是幻想被辦公室的帥哥猛男上司、或美女上司調教或是他 / 她的另一伴也加入行列!
( \5 p1 n0 [3 {% \) b) A6 f5 o1 ^; A& Q9 J9 `
我有時也有㓜想

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2019-5-18 21:26 發表   
5 C) t! d! y  A' p3 A
1 c  z! b2 U' {, e) }
5 H' a! V7 a* A7 H也不是( m. c3 H5 X  k3 `" z& {
我是經常幻想自己是被痴漢欺負的受害人# n* @* U$ |) v% q3 H- v! B
  t5 {; Y. I; ^9 H6 y3 U2 i' J) h4 t$ @' w3 }* D# c# H( G9 E
痴漢,點對姊姊?
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 joey221 於 2019-5-21 18:23 發表   3 `9 C9 x8 w# P' t' J
) V) \+ I, T9 @& m* x

- I7 y& y! g% {, Y要他們帶著安全套?
9 X# C) t7 x1 f0 f& |0 d梗係唔帶安全套,射精響我全身啦

引用:
原帖由 dennispri 於 2019-5-21 20:57 發表     o1 w+ O6 V$ c; M) L# \' c" D* I
. m0 Q5 \( l3 v4 y2 S- N" b7 h7 _
梗係唔帶安全套,射精響我全身啦
: H" C6 y0 G9 q5 l; y' X- h
; m5 A; s  r- k5 }他曾經射在我口中,味道太濃烈,是不太好受

引用:
原帖由 joey221 於 2019-5-21 21:58 發表   
$ B+ c/ N1 g. b  P* q6 u
% d- e- b; s! {. K6 x7 X$ v6 |
1 q9 g4 m0 O. ?& J' o9 X3 N/ r他曾經射在我口中,味道太濃烈,是不太好受
$ x- }2 c% I0 c) W$ ?% I我初初都唔慣,但心理上既刺激令我克服左

回復 1# dennispri 的帖子

幻想自已是SM女皇著皮衣皮鞭吊帶襪!

引用:
原帖由 dennispri 於 2019-5-22 00:16 發表   4 p" q7 N) b, L! A; M0 h% x: s
1 N9 Q% \! a$ R1 ]2 R" F
我初初都唔慣,但心理上既刺激令我克服左
$ `' ?1 ~) ~0 u. n( g

# p% l9 `6 }' f" D/ Y5 m男人是這樣的,初說吻一吓,之後叫含著,射時漲吓漲吓,口感不錯
# G. l7 ~/ p2 n* Z: r' ^1 r& {但是很大的濃度魚醒味

引用:
原帖由 babyabby 於 2019-5-22 00:20 發表   0 \5 L+ N) ]! N" V
幻想自已是SM女皇著皮衣皮鞭吊帶襪!
/ L# T8 x3 ?9 [  S# z+ e
要著埋腰封,做個充滿女性曲線既性感女皇,要令男女奴未玩已經射曬精比我。

可能個男人太耐無射,d精會好濃。& Q# z: h0 f1 s. x5 _( U
由佢軟綿綿慢慢奶龜頭奶到佢慢,再含到佢脈動,想射,再被佢射響口入面,會令我好有成功感同覺得好幸福。
8 V' g; U3 P5 r* x# O9 P+ J) Z. U- h! \" J
[quote]原帖由 joey221 於 2019-5-22 00:42 發表   
3 a) ?4 d1 c0 k" ?/ @9 o  @1 C/ [" K+ P8 `, i2 T

( R3 E" j. y+ c$ k男人是這樣的,初說吻一
8 f/ ?* ~) |& j( r# q0 P
1 v4 W' w( {1 f[ 本帖最後由 dennispri 於 2019-5-22 10:51 編輯 ]

引用:
原帖由 dennispri 於 2019-5-22 10:48 發表   
1 f; q" X9 J: z% o& @2 n可能個男人太耐無射,d精會好濃。
9 i2 n) {' J$ d2 t- N( G由佢軟綿綿慢慢奶龜頭奶到佢慢,再含到佢脈動,想射,再被佢射響口入面,會令我好有成功感同覺得好幸福。0 `( R  l" e" d, K# V' W

& ]- h( L+ |/ o  H  \[quote]原帖由 joey221 於 2019-5-22 00:42 發表 http://hkcd.tv/imag ...
! @2 ~1 }4 U0 `* J0 o" j# c0 c- o+ D# a5 }3 k* t
謝謝你,教我口技,我也有輕吻他的頭,每當他射時,的表情令我喜歡為他服務

你都可以試下,
# [. o3 a* {( N8 o  H  v或者你又可以教返我d 秘技呢
1 L' s5 M6 l) c4 v5 m. K/ ?: I0 V
5 k% I* r" I4 g: ?- W9 r
引用:
原帖由 joey221 於 2019-5-22 19:17 發表   . J3 h4 z+ c4 T" k  H) k& A- ~
( k/ o4 r* g9 {! E5 D
- ]0 X, C! g2 j3 W8 a' m
謝謝你,教我口技,我也有輕吻他的頭,每當他射時,的表情令我喜歡為他服務

引用:
原帖由 dennispri 於 2019-5-22 19:20 發表   
# J# h( R+ [2 \( k8 G你都可以試下,
/ f: o1 ^0 X4 G- Z% F& o& O或者你又可以教返我d 秘技呢
1 N& D. S. u& x' F5 o; b' D$ a* p
  L' r/ n6 M. x# q, @. j! p
. `3 C( [4 K6 i; o/ W
" H' p+ W: f5 u( C4 b4 ^1 m男人喜歡叫床聲,

叫男奴翹起patpat幫佢地一路玩毒龍轉,一邊加夠ky幫佢打J。* t: q0 o5 ?( H  ?, |
隻手要有小小轉動咁打,通常男奴好快投降。
. [& J- q" }2 Q' Q6 }' K3 j0 z9 x- K* r7 r' j. a7 i( A& p+ j
引用:
原帖由 joey221 於 2019-5-22 22:14 發表   
0 ^7 F% _8 \, |0 N; x9 K: f" H' e3 r# |* R5 f
  g8 o) T$ P9 y" P$ u% n
男人喜歡叫床聲,

有时候自己玩到很HIGH, 幻想自己是另一个人在同我一起玩,很投入

引用:
原帖由 dennispri 於 2019-5-23 09:49 發表   # j: O3 c2 m3 r
叫男奴翹起patpat幫佢地一路玩毒龍轉,一邊加夠ky幫佢打J。3 M# h3 X2 h% X2 L- [
隻手要有小小轉動咁打,通常男奴好快投降。% v7 \; F- w" P
7 {: e9 t4 }! p& I2 w
. f7 b( a$ T2 Z! X: @% x
: N( Q7 l. a- K
好主意,我喜歡手摸,硬硬的Jj

引用:
原帖由 milotene 於 2019-5-23 11:20 發表   
# V; _) X1 S: L; G/ y有时候自己玩到很HIGH, 幻想自己是另一个人在同我一起玩,很投入
! l0 h9 r4 i( p$ |) X, p

* k# E/ _) k6 ?) K2 q3 H8 A4 V和伴侶玩,縂比自摸不舒服