嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

姊妹唔要ge舊衫

姊妹唔要ge舊衫

之前識左個姊妹(女仔黎ge),佢知我鍾意著女裝'所以一有衫唔要佢就會畀我.. 4 p8 d0 Q# V1 E3 r7 x" g0 t$ f
哩幾件連埋條tube dress(有佢個樣所以唔po出黎)佢諗住唔要...你地覺得令嗎??: R1 q0 l' u% X8 u- p$ s/ |8 I

, G, Z& y: ^+ s; y3 g+ m+ f2 C' Z! V( u+ x3 ?! m* j) u* y% ]4 e
& m6 B$ R* k. f5 T, ?

: j: E' B, g6 R2 t% \
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
幾成熟大方的款式。不過有女性朋友接受你興趣,而且送比自己既衣服你,真係不錯女性

tube dress點樣樣?

引用:
原帖由 concord 於 2015-9-2 14:49 發表   
4 b% }/ P: k" j9 H% t9 F  M* Mtube dress點樣樣?
, `* t' e2 t- Z4 }+ h' l一字膊ge裙.....個高度岩岩遮到心口.
+ \. I$ @8 N: Q! _( F. Y即係咁..+ i- c6 s. ~3 _/ y
: ]5 |0 h5 R5 k

- @( c; W! w4 z1 T* ~: K1 R2 _" p! i[ 本帖最後由 Cynthia` 於 2015-9-2 15:24 編輯 ]

引用:
原帖由 好奇者 於 2015-9-2 14:47 發表   ; g' _& d1 O  |, |+ ~0 P  }: W* {) o* l
幾成熟大方的款式。不過有女性朋友接受你興趣,而且送比自己既衣服你,真係不錯女性
- R2 L6 }3 U8 r2 P* ?$ \8 y因為佢又知我ge興趣,加上佢d衫都係著過幾次好新..掉左好徙咪畀我著

引用:
原帖由 Cynthia` 於 2015-9-2 15:27 發表   2 t6 b0 n# f/ s& K
' y9 k5 _1 b2 G) P+ S, Z* l
因為佢又知我ge興趣,加上佢d衫都係著過幾次好新..掉左好徙咪畀我著
# F6 k. ~8 {2 T3 r
難得接受到,唔錯ge朋友

樓主真幸福可以有女仔送裙著

引用:
原帖由 pikachu668 於 2015-9-2 15:51 發表   
& D2 y* H2 v0 d* Z9 J6 }樓主真幸福可以有女仔送裙著
% z) ?0 C7 o( a; Z% W還可以喇...不過要去佢屋企度攞'過去有d遠

這些衣服都很好看

幾靚,好多20頭至中都咁著

妳就好拉有這麼好的姊妹,我都想有!

唔錯咼
8 ]" h& \; s9 n' H4 `% W著黎睇下啦

仲未得閒過去攞......遲d攞左番黎先有得著

靚..最鍾意呢類雪仿衫, 你果到買都唔平, 免費真係難得

好羨慕你有咁

第一條裙幾成熟大方,好適合扮ol

一字膊ge裙,最正

3 J. m( u, L0 E( c, E! i4 ^
5 q" y) |2 M# t9 u幾好...我喜歡~~

wear it and take some photo to us..

not bad