嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

姊妹唔要ge舊衫

姊妹唔要ge舊衫

之前識左個姊妹(女仔黎ge),佢知我鍾意著女裝'所以一有衫唔要佢就會畀我..
0 O! W6 z6 {$ ~7 |* b- N) \0 t9 v; r哩幾件連埋條tube dress(有佢個樣所以唔po出黎)佢諗住唔要...你地覺得令嗎??9 y! P/ H; x0 b; q) e9 E
# T- V: X. H8 Q# S

8 q/ p( ]: j4 I9 N- @. T1 A; x( r: o# b1 N" T4 Q

; w7 f. S+ P, u5 D/ B. {
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
幾成熟大方的款式。不過有女性朋友接受你興趣,而且送比自己既衣服你,真係不錯女性

tube dress點樣樣?

引用:
原帖由 concord 於 2015-9-2 14:49 發表   
. |# g4 @# g! ^2 i6 q, Htube dress點樣樣?
* Y0 x5 g% C  {& W一字膊ge裙.....個高度岩岩遮到心口.
! s: B# A" X: w即係咁..
6 S" I) R* E# S5 L7 f2 \% q, `
6 @( F5 S3 o& U
  V( X6 n7 |' z# h: y1 h0 L- @5 ][ 本帖最後由 Cynthia` 於 2015-9-2 15:24 編輯 ]

引用:
原帖由 好奇者 於 2015-9-2 14:47 發表   ( m1 I2 r4 l$ B) K7 y! v+ V! U
幾成熟大方的款式。不過有女性朋友接受你興趣,而且送比自己既衣服你,真係不錯女性
; I2 d" Z4 K6 k# e* W" y; d1 q0 p因為佢又知我ge興趣,加上佢d衫都係著過幾次好新..掉左好徙咪畀我著

引用:
原帖由 Cynthia` 於 2015-9-2 15:27 發表   + v& W8 q; S, B

/ G6 E0 E. T: g因為佢又知我ge興趣,加上佢d衫都係著過幾次好新..掉左好徙咪畀我著
5 C; ?3 A; X' B$ R: _( {7 _難得接受到,唔錯ge朋友

樓主真幸福可以有女仔送裙著

引用:
原帖由 pikachu668 於 2015-9-2 15:51 發表   . Z7 X; ]" g8 n: t
樓主真幸福可以有女仔送裙著
# K& V$ ?& l& Y& e5 T( l
還可以喇...不過要去佢屋企度攞'過去有d遠

這些衣服都很好看

幾靚,好多20頭至中都咁著

妳就好拉有這麼好的姊妹,我都想有!

唔錯咼0 }* y  C5 ~; S  A9 A8 F. z6 [  n
著黎睇下啦

仲未得閒過去攞......遲d攞左番黎先有得著

靚..最鍾意呢類雪仿衫, 你果到買都唔平, 免費真係難得

好羨慕你有咁

第一條裙幾成熟大方,好適合扮ol

一字膊ge裙,最正

, g- W1 J5 C* D, q6 A

; W/ ^6 j; B1 K幾好...我喜歡~~

wear it and take some photo to us..

not bad