嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人同我一樣係鐘意用尿片GA~

有冇人同我一樣係鐘意用尿片GA~

由細細個開始已經想包番尿片
' R# I+ I  T* @7 s3 z呢幾年開始大個之後都會間唔中買唔同的尿片包下~. w. T( Z; f3 j1 i2 `6 n! M; v
唔知呢度有冇人同我一樣咁鐘意包尿片呢~~
/ _% ?7 b* \( N$ L( a3 h希望可以做個朋友啦 :D
覺得好的就按一下感謝吧~~

hello:D
; r. h3 M* o) R5 _9 r  v我係呀~

我鍾意好急之後賴濕晒

回復 1# calvinl 的帖子

我都由細到大喜歡包尿片,好可惜暫時未搵到同類朋友

引用:
原帖由 wammaw 於 2015-10-8 23:07 發表     a4 v) `5 \. H% U* r+ C: J7 ~
我鍾意好急之後賴濕晒
; e  B1 R  B  T
5 R/ s& c  O; j0 x$ n% s我都鐘意忍尿忍到超急然後賴哂落條片片到 <30 i& j! B' U( T2 t
, C) v9 k- I4 Q3 a& Y- J
引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-10-8 23:08 發表   $ w! s4 Y! ]; X
我都由細到大喜歡包尿片,好可惜暫時未搵到同類朋友
3 m9 @  i/ p5 `我都係由細到大都鐘意

我都鍾意,鍾意又濕又熱既感覺

引用:
原帖由 yungjoey 於 2015-10-9 00:10 發表   2 S! |0 R. Y5 Y6 S
我都鍾意,鍾意又濕又熱既感覺
; ?$ E0 H8 ?4 Q0 w9 ~5 r  q6 v# D/ f# G6 }
賴濕左厚厚地好舒服~~~

回復 6# yungjoey 的帖子

係吖,特別係係尿片不停尿尿,尿片又䁔又重
$ k' Z5 J  O$ q7 S6 \* [2 l" J特別high

I am a diaper lover too...
8 b- g5 Y6 a/ UBut I am not in Hong Kong T.T

姐妹講到咁high.Maisie都要試下,不過有好介紹嗎?: g& p2 D" C! k! O& p" k$ S
可wechat我.[1497144614]

而家包緊, 好舒服呀!! ! h# e9 v, q1 U7 \& B. W2 J* h
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 Eva0313 於 2016-1-5 18:19 發表   
8 [; v% [, n3 @1 Z而家包緊, 好舒服呀!! 5 ^7 ?! v% g6 [9 i
( n6 c* g' X+ G2 Y+ v/ g% x  G見到你包,今晚都想玩

估唔到都有人好呢味

你們去邊買片多 ... 乜牌子介紹

引用:
原帖由 diaperfan 於 2016-1-18 21:26 發表   ' \0 r: |+ `* o# ~) `
5 U# y  P6 _5 K) d) L/ u. ]5 L6 ~
惠康,百佳或者去專門店

引用:
原帖由 diaperfan 於 2016-1-18 21:26 發表   $ f( l4 ]0 w6 i+ ]; J/ z
6 q( I2 n6 U7 I% P! G- b' ?* {- s8 o. ~
而家我用緊德國的Molicare, 呢款30片$250蚊, 雖然貴但係真係好好用1 S7 B, V. A5 L1 P7 M) |* G6 }6 T
如果想平D的可以去賣大人尿片的地方買添寧, 而家有新包裝好似好用D, 而且都係百零蚊會抵用D

引用:
原帖由 diaperfan 於 2016-1-18 21:26 發表   
7 e! x8 j/ ^( L3 m你們去邊買片多 ... 乜牌子介紹
6 F' S* ~4 A( |! T8 W
TENA添寧夜用夠厚

其實有無人有興趣玩尿片,我中意著尿片打j

我鐘意用Huggies Pullups,有公仔

我都鐘意鴨片O架
4 _$ f( u  q! @! q9 `最鐘意包幾層又厚又濕既尿片~ ^^
( X( ~! P& N. M3 ^5 e; ]
4 l; @1 l* g. b