嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人同我一樣係鐘意用尿片GA~

有冇人同我一樣係鐘意用尿片GA~

由細細個開始已經想包番尿片
0 |7 @+ `* R; O( t2 W9 s; Z0 ~呢幾年開始大個之後都會間唔中買唔同的尿片包下~
0 k/ x! y$ g, B3 \8 _3 o唔知呢度有冇人同我一樣咁鐘意包尿片呢~~, D% b; m. c; v( [
希望可以做個朋友啦 :D
覺得好的就按一下感謝吧~~

hello:D
% Y; [( i0 Y% J8 K; Z' J1 |我係呀~

我鍾意好急之後賴濕晒

回復 1# calvinl 的帖子

我都由細到大喜歡包尿片,好可惜暫時未搵到同類朋友

引用:
原帖由 wammaw 於 2015-10-8 23:07 發表   
/ E3 t8 {6 C, Z+ a  W9 N; I. O# D0 n8 k我鍾意好急之後賴濕晒
6 i# L, K7 U! e' @9 b8 j$ J

6 _& _" x3 l0 k我都鐘意忍尿忍到超急然後賴哂落條片片到 <3
& {$ E1 n% A7 |: u3 S; Q  ?+ |; Z; o. a* W8 V1 ^# _3 k; h; p
引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-10-8 23:08 發表   5 A- T* \2 b' u- ]8 J1 [
我都由細到大喜歡包尿片,好可惜暫時未搵到同類朋友
. O6 ^: H+ J# V6 y& W
我都係由細到大都鐘意

我都鍾意,鍾意又濕又熱既感覺

引用:
原帖由 yungjoey 於 2015-10-9 00:10 發表   
/ K* l& u5 `, c5 K+ B3 B8 ?9 y我都鍾意,鍾意又濕又熱既感覺
4 d( W5 w, A4 r; h- O0 G; z- [% L. N. h4 c. J5 K0 w  ]
賴濕左厚厚地好舒服~~~

回復 6# yungjoey 的帖子

係吖,特別係係尿片不停尿尿,尿片又䁔又重7 e, a+ G1 n" U( @/ ]( M
特別high

I am a diaper lover too...
- d" `; b) N) v. U3 dBut I am not in Hong Kong T.T

姐妹講到咁high.Maisie都要試下,不過有好介紹嗎?" T" ]6 ?% F. ]! j3 d
可wechat我.[1497144614]

而家包緊, 好舒服呀!! ' a9 N& w* J! `8 P: I: |% I
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 Eva0313 於 2016-1-5 18:19 發表   $ Q* c  K/ \* t3 }
而家包緊, 好舒服呀!! . u8 b2 z! z( k  g+ g; w2 a1 F
  E5 |' t4 F. @/ @  g8 a見到你包,今晚都想玩

估唔到都有人好呢味

你們去邊買片多 ... 乜牌子介紹

引用:
原帖由 diaperfan 於 2016-1-18 21:26 發表   
8 Q. F9 O; r6 K9 q! r7 k你們去邊買片多 ... 乜牌子介紹
. C2 \4 @$ U4 l' y' Y* r
惠康,百佳或者去專門店

引用:
原帖由 diaperfan 於 2016-1-18 21:26 發表   * }! d5 [3 l8 D; ~" ]
你們去邊買片多 ... 乜牌子介紹
# R( F  W( Y. Q

' j9 F% A9 n% Q5 p+ J3 F$ E! z而家我用緊德國的Molicare, 呢款30片$250蚊, 雖然貴但係真係好好用( |( ?( D: \3 s3 s' p  Z
如果想平D的可以去賣大人尿片的地方買添寧, 而家有新包裝好似好用D, 而且都係百零蚊會抵用D

引用:
原帖由 diaperfan 於 2016-1-18 21:26 發表   
7 U5 ?$ G% S" ?) a你們去邊買片多 ... 乜牌子介紹
- b) k2 }4 i1 V1 U
TENA添寧夜用夠厚

其實有無人有興趣玩尿片,我中意著尿片打j

我鐘意用Huggies Pullups,有公仔

我都鐘意鴨片O架 8 e; t& [- B& p' t
最鐘意包幾層又厚又濕既尿片~ ^^" Q" `6 P. L- p/ S" [" a
: u4 ]* M# W) `; m7 n' y& W