嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

各位空姐愛好者留意

各位空姐愛好者留意

今日見到 香江塊暈 航空 已經轉新制服; u$ t- G/ \  R4 I8 S9 ^
各位可留意下有沒有舊制服流出
. e5 ?) [" k! @2 \$ g本人勁鍾意佢地套舊制服
  o; n* d# B4 c' x) @. h- {$ b大家見到有既可以上黎交流下
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
請問有冇新舊制服圖片?9 R3 D1 ^8 L* w( b/ S1 ~

' f/ `! F$ U/ N同香港航空一樣?

引用:
原帖由 Mki1024 於 2015-10-29 16:38 發表   1 {' ~* \1 I3 d6 M6 \" q1 W
今日見到 香江塊暈 航空 已經轉新制服
( g) c8 X8 u: X6 }7 U" P0 @各位可留意下有沒有舊制服流出
, M' ^  X  E7 L, e0 r  M本人勁鍾意佢地套舊制服! U/ n/ B6 p8 q) ~$ D6 K
大家見到有既可以上黎交流下
2 S3 V6 p' S! J( _9 [1 P* h/ V
換制服,唔會要求一換一回收舊衫咩??

換應該有新聞但唔覺+ q5 I9 E+ X: A! Q; g
講航至少有3套" w5 k6 u. @  k. Y) @
土也勤一套 條裙有區輝
4 j  J0 e8 @6 O: J空女且分兩類  成務員同成務長
) I( P# ~' `0 e0 M一個紅領巾一個淺紫( z8 k, d0 U6 [6 Z% W9 l' S
裙色都唔同
+ }, U; j- C& _3 _- u
) H4 j4 w5 ], O- h. l+ p9 P(上為原文,資料有誤,留意下方回應,感謝各位)
( _5 v, t# z  ]; i( q5 r  u% P+ O* Z6 w, w' |

引用:
原帖由 Ashly 於 2015-10-29 19:53 發表   
. E. u* p  k0 D" r+ q3 b( _
" s# m$ M' K" n( h1 K+ B換制服,唔會要求一換一回收舊衫咩??
- _5 v+ a8 w. j) q; `5 R3 F3 S; ~) P

4 |! @, r/ L+ W" t9 v以下純粹推測 如有雷同 實屬巧合
1 X. _9 H/ ^6 q! A5 N2 {1 t9 N
( ]: H( m+ v: m/ H以我所知 每位飛女唔只一套制服, y( N1 d9 J3 Z$ @3 m
的確是一換一 但如有等錢洗者就。。。
; ?+ |- w# S5 S  Z9 `3 \: ~+ l一套可以換新 咁另一套唔見左呢。。。$ Q7 j" w7 v0 q0 s5 [, r

' J5 `+ M; A& a8 E5 A8 x飛女唔見左套制服的確麻煩 好多野報
2 `# ?/ j3 r; ^9 \4 i! U0 U: W4 r+ W因為怕被人假裝現職飛女, N1 B' M+ ?/ X% o- i' l
但係既然舊個套都唔可以再著。。。/ I# d: b+ q$ a( v' z& ?$ T
咁就有機會。。。
& Y1 s1 D  y& e; L) q) u正版飛女制服絕對有價有市 個價仲要非常高! V( y# @$ _4 h
只係唔知有無等錢洗既飛女又唔怕麻煩姐

引用:
原帖由 cdelli629 於 2015-10-29 21:15 發表     w+ W5 ?2 Y: X" W
換應該有新聞但唔覺
4 m. @3 B5 r7 ^. h3 F* s) D9 U講航至少有3套3 g" H+ }  f& A+ f, p& J# j6 r
土也勤一套 條裙有區輝; M- _# _% e/ w# W
空女且分兩類  成務員同成務長
/ H. K- B) H! b  \: J一個紅領巾一個淺紫/ K) t/ j4 a6 Z9 j
裙色都唔同
' P6 O! S" Q; S5 g: R/ N! ?1 _5 c
$ ~3 G0 i: j/ d8 B' D6 u
換左啦 姊妹# @4 n4 W* O4 w. R8 K
我做航空業架

引用:
原帖由 fish 於 2015-10-29 19:24 發表   9 o2 T/ \& w6 G/ |0 `0 e
請問有冇新舊制服圖片?$ j  ]" a' B3 |5 C6 |( {
) g0 x& O7 U5 y, o  i; ^9 v
同香港航空一樣?
, O0 k/ }5 P$ x) `2 W

, `& h  Q9 v2 q& F舊既成套紫色
0 W; U5 v/ c& \4 H新既成套銀色 不過好樣衰/ o% M) J4 \* X4 B- H
我想要舊個套好耐架啦
% H! H1 w$ _7 z6 V( h' c+ r& x3 Q4 B2 x$ x- e
相可以自己上網search 我唔識貼圖

1 n1 \7 w2 D  Z# ]1 L
呢套係新版?

引用:
原帖由 cdelli629 於 2015-10-29 21:15 發表   
, p1 `8 P3 u; N2 j換應該有新聞但唔覺4 m' k, F+ D6 d: T3 g9 f, w
講航至少有3套
$ S' D9 k, A8 Z土也勤一套 條裙有區輝
) c5 M2 @1 h3 n: B3 R  j! I空女且分兩類  成務員同成務長
  w0 }7 E1 p1 L( \( ~/ T9 a一個紅領巾一個淺紫1 b2 p* u1 F$ Y& C  [( t
裙色都唔同
" }7 P% @. g- {4 W% ]空姐係三個grade

引用:
原帖由 fish 於 2015-10-29 21:37 發表   
) x+ E# _8 H! S( Z6 ^! ]" V" {! G  B& m- E, F1 [
呢套係新版?
1 n) S( I, j# {3 L/ N
6 x5 A) [5 b7 I1 `. K
係呀 我覺得好核突
; p3 j3 d+ `7 a# p3 {( [都係舊個套正

引用:
原帖由 Mki1024 於 2015-10-29 21:28 發表   ) [7 b! P7 q+ J- {" W; l' q

% V; F3 x- y* v; V$ `2 H' V- ?
( O* m. S* ^; u  w) j- S換左啦 姊妹+ v+ [5 G% L; b2 L
我做航空業架
/ G/ Y  S- D) z' n4 F
sorry.剛剛係佢地面書見到
3 G( S7 q1 Z" \; @: I% h9 k- O真係新不如舊
, n( t! Z6 i. e" x3 G6 |
引用:
原帖由 bbalice 於 2015-10-29 21:45 發表   
# X( m- ?. \2 }7 s5 p. j2 v: w
! |4 g# d. J  N# K" l) V空姐係三個grade
, G  x- O8 j" J% B感謝指正
. I3 i( _) N9 w4 ]5 W+ ?無深入了解$ i# n, q; i( u6 ^6 |  T
只係搭過知有三套3 f$ n* f8 N' f4 K: M
* [5 M4 ^5 `3 ~

2 K( @3 U+ g$ C: K, |6 I; o另是塊暈,不是講航8 ^7 i2 I6 _) |
5 ]( r: m2 s$ s. U3 t  F6 h3 `! F

引用:
原帖由 Mki1024 於 2015-10-29 21:47 發表   
+ e  s8 a' U+ L8 E6 m, b7 \! F4 l$ {* G: ]
/ I; D% |& }1 S& K) i4 }+ r- S
係呀 我覺得好核突" N' p7 X# ]/ f. j9 {+ l
都係舊個套正
) I! \1 ?) u2 T9 ]* a令面灰色好怪.......男女款都唔好睇~~

又是愈換愈差

引用:
原帖由 Mki1024 於 2015-10-29 21:33 發表     O; s" G- i* @
7 L' X! u5 b% r: l: f( B( r
* X' A+ b( i& ~6 i) D  j1 m% H* _
舊既成套紫色
6 s* y! q7 R  y( M1 l新既成套銀色 不過好樣衰
- e+ e- j0 c' |% K* I1 ^4 e  Y/ D我想要舊個套好耐架啦$ F) |( d  Y1 Q+ v; I- o

1 `/ C- @9 m! B- D; n2 W相可以自己上網search 我唔識貼圖
4 l6 `7 |0 h! t3 `7 C  ^
0 g( q$ d4 }" m- X
if the skirt also thin enough.

谁有啊,高价收。!也可以用我的藏品换。谢谢

套制服真人著上身都幾好睇架

新果套真係核突左D wor

who has bought it~ ? / @  @- _2 U1 j) Y2 b% u

/ u) A; F+ V! m' i" vAsk for another one
8 C/ j3 V. Q& |) i
1 _4 R# W* e, @2 d/ ?: z6 ^4 Jplease give me a message

想收藏一套都真係唔易 有價冇市 未必遇到有人放售 放售都唔會太高調

really......