嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

各位空姐愛好者留意

各位空姐愛好者留意

今日見到 香江塊暈 航空 已經轉新制服4 W. `- O, Q; \7 z+ l- |
各位可留意下有沒有舊制服流出
3 g. ^4 i  J! U. Q! L+ ~. V本人勁鍾意佢地套舊制服
- s* h' h% N+ F( b; x" p  T. |大家見到有既可以上黎交流下
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
請問有冇新舊制服圖片?
6 R. O3 c& T5 d+ F* e5 p3 H, J+ H4 R1 M6 ^- q, Z3 _8 W
同香港航空一樣?

引用:
原帖由 Mki1024 於 2015-10-29 16:38 發表   7 n7 Y6 i0 T$ c6 X
今日見到 香江塊暈 航空 已經轉新制服4 Q% Y5 O+ {* D  j1 X, u
各位可留意下有沒有舊制服流出
& i- M7 b/ Q) P" n3 p6 z. f) ^本人勁鍾意佢地套舊制服
1 N4 i. g( M+ i" d# `- ^大家見到有既可以上黎交流下
" n$ ^& I+ O5 ^1 O, L4 }換制服,唔會要求一換一回收舊衫咩??

換應該有新聞但唔覺
* d* y, J2 {3 u$ w) b4 }/ Q講航至少有3套& A" |8 b) u( ^
土也勤一套 條裙有區輝
0 o, X: m' [- ?/ q( F空女且分兩類  成務員同成務長/ V" t$ y) d$ @; d
一個紅領巾一個淺紫
; T- x6 q! O  T  b4 n. [' A' Y裙色都唔同
1 }& b$ Q) d- }, L: e
5 R0 {1 C5 x* K(上為原文,資料有誤,留意下方回應,感謝各位)
6 \; r4 V8 m& m% S$ p9 a# W6 Z& r& J

引用:
原帖由 Ashly 於 2015-10-29 19:53 發表   , U3 T5 i8 v: k$ r% T

- s3 l; R2 R) R: \, m換制服,唔會要求一換一回收舊衫咩??
1 {* q" _7 C6 W, i) V1 ^, p
, A) y" S' B' C8 X6 V# x1 g$ Z0 \以下純粹推測 如有雷同 實屬巧合
" Q4 W7 v2 Y8 R4 _7 Z$ `& x3 a* Q+ Y/ G
( l% N) p# B5 U以我所知 每位飛女唔只一套制服( i1 c; N6 V! [3 _( b2 E$ N
的確是一換一 但如有等錢洗者就。。。+ }3 ]4 B5 j* @" U, R+ `5 W
一套可以換新 咁另一套唔見左呢。。。5 X) D* @% u: T* O2 o
0 r7 J* R4 Y. \' ]) m
飛女唔見左套制服的確麻煩 好多野報* |! a- U) E- @
因為怕被人假裝現職飛女
0 z7 [8 ]% q8 Q# d! f/ I9 j但係既然舊個套都唔可以再著。。。# g, f* J6 ~; H3 A# F8 m
咁就有機會。。。
7 [: T% s  y$ a* d6 e& W) N正版飛女制服絕對有價有市 個價仲要非常高
) E& r/ a: }, k# h! y! w0 @4 E只係唔知有無等錢洗既飛女又唔怕麻煩姐

引用:
原帖由 cdelli629 於 2015-10-29 21:15 發表   
8 w1 f/ d2 O2 ?換應該有新聞但唔覺
  \7 }: h% x. F( g; {# ]講航至少有3套
! U5 H9 _0 p2 @9 e土也勤一套 條裙有區輝
6 G& o$ l! S8 x* @- l) z空女且分兩類  成務員同成務長
. w. i7 O* A, V6 c- \5 h# V. {一個紅領巾一個淺紫
0 V& C$ l* L! Y2 i( h- O  N裙色都唔同
) P1 m4 c1 q) s# T

) I( j( |. x$ I: ~* P換左啦 姊妹
9 w' i/ I/ v6 H  p7 l9 C$ n我做航空業架

引用:
原帖由 fish 於 2015-10-29 19:24 發表   9 s: l5 K0 \7 _1 r, d' n7 X' a, z
請問有冇新舊制服圖片?/ K7 i4 ^/ X) _5 y

0 H% H1 ?1 \' \+ [7 E1 u/ k0 K6 I同香港航空一樣?
* T. @' h+ K2 w! Y0 \0 A" n, j% Q' }
舊既成套紫色
3 C3 V( c1 K! b1 `- K( ]" C新既成套銀色 不過好樣衰
+ v9 \$ A7 R  s2 p; M0 F; P4 o我想要舊個套好耐架啦# Q; _) W1 s; {
! v# t$ {6 a# v/ L
相可以自己上網search 我唔識貼圖

0 _5 }( v( V; i3 N. q
呢套係新版?

引用:
原帖由 cdelli629 於 2015-10-29 21:15 發表   $ j/ U$ {0 u6 \1 N4 }: J1 \
換應該有新聞但唔覺
2 w0 X; J: |) A) u* H1 W# ^$ ]  |講航至少有3套% C5 T( q2 h  F
土也勤一套 條裙有區輝) T7 X. W6 m, m, u
空女且分兩類  成務員同成務長7 y6 B1 k) B2 s! j+ a- G
一個紅領巾一個淺紫
+ b7 U5 w$ L0 d4 L5 W) ^) @, {裙色都唔同
0 z; E1 d5 `& q& I2 F) ]& q. U空姐係三個grade

引用:
原帖由 fish 於 2015-10-29 21:37 發表   
$ C9 M; b0 Q" Q# }; q) w. C( g$ l
呢套係新版?
% |& D; ]& G( p5 F' @& X
% \0 g! b7 p6 [8 P. O係呀 我覺得好核突
4 V5 n, |6 _- r% w; k2 ~都係舊個套正

引用:
原帖由 Mki1024 於 2015-10-29 21:28 發表   
6 F5 C& d0 @0 e3 j: Q; J) b7 v% I2 D! a7 r' n3 \9 I$ R

! V0 ?% a: G$ K換左啦 姊妹7 g8 [/ Q7 [1 O- u$ O. F8 l# _
我做航空業架
) O7 i7 p# C0 n. X9 ssorry.剛剛係佢地面書見到& V7 y% G8 L$ L( k
真係新不如舊
* [) A; z' a  ?) m0 ?
引用:
原帖由 bbalice 於 2015-10-29 21:45 發表   . }. l8 s( K9 |+ [7 S* {
6 Z9 T2 {1 H6 H2 O2 w6 B
空姐係三個grade
1 q* R9 n# Q2 Z% g
感謝指正1 P4 ^# l5 e5 D6 J
無深入了解( L/ Q8 x6 R! Q0 d8 [
只係搭過知有三套
1 d& ^! o3 Q: E' X
( C8 L( s$ V# N+ t: Z
9 W  C# ^: D; }, M7 u+ Y/ D# L另是塊暈,不是講航
& y. ^8 X7 K0 j
% O5 ~! o% P$ K& W, T) c  {# W[ 本帖最後由 cdelli629 於 2016-5-21 18:34 編輯 ]

引用:
原帖由 Mki1024 於 2015-10-29 21:47 發表   + {8 o7 Q: y* n* }

$ X7 T% w4 @8 y1 E
0 ?$ {0 h+ ~& B( E+ S係呀 我覺得好核突* _. g  v# P2 x0 B
都係舊個套正
' M; g( U1 v6 g" O0 `. [
令面灰色好怪.......男女款都唔好睇~~

又是愈換愈差

引用:
原帖由 Mki1024 於 2015-10-29 21:33 發表   ' O, S* }  K/ L

+ w' Q1 c' M& G' q; B
3 N* }6 h- D9 F7 J$ v+ R/ |/ O3 k/ J3 w舊既成套紫色
) x- E" y1 K9 G9 E. O2 f! M, Z+ I新既成套銀色 不過好樣衰
. P0 v; x* y: [我想要舊個套好耐架啦
* m" z* m) Y9 K, Q4 s& B4 o, O  `) N) y3 q
相可以自己上網search 我唔識貼圖
$ I$ \+ {" T* O5 r
+ Z# [3 W% G. e8 N+ C' E+ a) A, O
if the skirt also thin enough.

谁有啊,高价收。!也可以用我的藏品换。谢谢

套制服真人著上身都幾好睇架

新果套真係核突左D wor

who has bought it~ ? * ]7 L( |  x6 H- V) J

9 v! [" d. C2 G) v' xAsk for another one 8 R4 U4 P) z$ b, l9 R  ]3 J: M

1 p$ e, P$ Z; r4 Y8 jplease give me a message

想收藏一套都真係唔易 有價冇市 未必遇到有人放售 放售都唔會太高調

really......