嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

各位空姐愛好者留意

各位空姐愛好者留意

今日見到 香江塊暈 航空 已經轉新制服
! @1 V9 Y! \* {6 A8 {各位可留意下有沒有舊制服流出
/ \% g" T0 X5 W) `- u本人勁鍾意佢地套舊制服3 a* z2 d( s/ w
大家見到有既可以上黎交流下
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
請問有冇新舊制服圖片?
- |- L" c9 b( a6 A/ N7 i$ C+ q, k2 n+ _" z% X3 K
同香港航空一樣?

引用:
原帖由 Mki1024 於 2015-10-29 16:38 發表   
! Y" Q# Q/ g  R# _# r- {今日見到 香江塊暈 航空 已經轉新制服
) q/ E& U; O7 Z7 [) }" t' t各位可留意下有沒有舊制服流出( f) m  ~& {6 E1 C" f
本人勁鍾意佢地套舊制服
7 u* A( q- l9 ]大家見到有既可以上黎交流下
1 l8 ?9 s. y3 ^, @/ o4 ?, X5 i9 T換制服,唔會要求一換一回收舊衫咩??

換應該有新聞但唔覺
2 a! m* p7 O1 I. o" K; r2 S; G講航至少有3套
& [* c; T. ]$ [# {6 x. Q' a, ^土也勤一套 條裙有區輝8 g0 C4 m7 F8 ^+ t( z( ~8 v
空女且分兩類  成務員同成務長
- e; g+ [/ E) c. h' T2 O一個紅領巾一個淺紫. o. N4 x+ v' v  d
裙色都唔同
/ Q7 {3 W: O* [1 S6 M6 O; `8 n& S$ F. T
(上為原文,資料有誤,留意下方回應,感謝各位)
: G( a7 e( {1 g; ~7 a+ L8 h- n( m6 ~& u5 s; c  a# q

引用:
原帖由 Ashly 於 2015-10-29 19:53 發表   
/ Y; a. m6 b$ G- @2 l$ ^/ G9 Q7 V" s  d1 T, Y' [% g
換制服,唔會要求一換一回收舊衫咩??
9 [% E; X  D6 m2 z

" G7 k9 Q" E; U  b8 o: U以下純粹推測 如有雷同 實屬巧合
8 O5 v& K* a, E  b  T1 x$ L* _: {0 R: e% s% [0 ^/ e7 [
以我所知 每位飛女唔只一套制服1 _( Q9 O2 e2 q$ l0 x$ c4 F" f
的確是一換一 但如有等錢洗者就。。。
( z) L) q* l. k+ M5 U一套可以換新 咁另一套唔見左呢。。。
4 P1 s5 P$ H  i% a1 Q  g% }
- a+ o9 F3 `7 P飛女唔見左套制服的確麻煩 好多野報2 i  F# i! w% }
因為怕被人假裝現職飛女
0 H2 n' c/ J. n但係既然舊個套都唔可以再著。。。
7 n/ }- s! N! G8 E9 q4 ?/ S( F$ O咁就有機會。。。
; ^+ Q2 Z. O/ Z" M5 [* v( G正版飛女制服絕對有價有市 個價仲要非常高
$ M. o  ?: q( Z只係唔知有無等錢洗既飛女又唔怕麻煩姐

引用:
原帖由 cdelli629 於 2015-10-29 21:15 發表   , X& L& \4 _# I: L) N
換應該有新聞但唔覺5 V# b6 _& I3 ]$ V2 g
講航至少有3套
3 r! A0 h: B8 M  m5 u$ ~土也勤一套 條裙有區輝# |- D/ |7 w' D# P& B
空女且分兩類  成務員同成務長
) V0 `9 _8 }8 R1 D, o6 a一個紅領巾一個淺紫8 Z( W" d6 B7 K4 x1 _
裙色都唔同
/ E' |) M5 l6 M: ?

* v/ J7 _0 T& X: M- S換左啦 姊妹
. h, f- b8 Y# p$ B: s0 e% r' u我做航空業架

引用:
原帖由 fish 於 2015-10-29 19:24 發表   , I$ D  Q/ E) f9 e
請問有冇新舊制服圖片?6 `& i* }2 K7 {7 p7 Y4 _

) z) Q8 j, v* y* H+ _同香港航空一樣?
$ K6 p' J6 z  o; s8 M$ G2 f! w
9 P6 j  C6 z3 E3 j
舊既成套紫色
- P; T. r7 [- |3 f" t: c新既成套銀色 不過好樣衰
2 J& c! X. M! G3 E2 |1 D: j$ q我想要舊個套好耐架啦
/ [- f  I7 R0 ]- }7 G0 ^( \: L$ Q$ ]& m( t0 H- p' w4 \# S5 N
相可以自己上網search 我唔識貼圖

* u3 C8 P" S0 \
呢套係新版?

引用:
原帖由 cdelli629 於 2015-10-29 21:15 發表   
. o' G2 c$ [/ f6 c5 [換應該有新聞但唔覺1 O) L; ^  o- f( W
講航至少有3套
* y' |, c& ~' M" U' u3 k土也勤一套 條裙有區輝
6 B/ _* M$ m9 g8 C/ J6 `2 X空女且分兩類  成務員同成務長) C3 F  |# p' u9 g) D5 d
一個紅領巾一個淺紫
) D7 T$ V& p4 s  ~1 y裙色都唔同
! q3 F* Z2 v4 j空姐係三個grade

引用:
原帖由 fish 於 2015-10-29 21:37 發表   * T: s1 L7 D6 N! t# k/ J% }0 z9 d

4 x6 i5 X4 B9 ~: k- z% P呢套係新版?
7 f/ T& V: v7 \* w9 v6 z4 K

7 n" `( d0 y% ?/ X0 u  C1 \% {係呀 我覺得好核突
2 g0 f) X: ]  a* t. [" X都係舊個套正

引用:
原帖由 Mki1024 於 2015-10-29 21:28 發表   
* _+ ]: x' q" i; V# V
$ E( R) Z. y8 b* M. d
8 Z0 h& p- m: P! h* p1 L  K1 m換左啦 姊妹$ o. |' u) P% X/ j$ C/ a
我做航空業架
6 f: |, `5 {) `0 @sorry.剛剛係佢地面書見到# U+ U0 {0 M# _1 H5 w
真係新不如舊: ?5 r2 g# ^  S2 \; V" ]1 ~/ l
引用:
原帖由 bbalice 於 2015-10-29 21:45 發表   8 z( \9 z$ y1 {1 v$ H! Z, Q! @1 T1 n* z
0 }& L( t$ Z# E: o9 r
空姐係三個grade
3 v# Q/ h+ `: m/ B
感謝指正
; J3 ^  d) Q$ E, T) s9 \- p5 S無深入了解
0 P; F1 A  W; e8 A8 z只係搭過知有三套3 t# @! p7 D% m1 {1 N% q* a

: r2 y, k6 A) p' B* |
& M2 t( ]8 }6 a1 Q& G. S另是塊暈,不是講航0 D! n! ?3 _' f8 {

/ u. f4 o8 ~% l$ K[ 本帖最後由 cdelli629 於 2016-5-21 18:34 編輯 ]

引用:
原帖由 Mki1024 於 2015-10-29 21:47 發表   
8 C! |& P8 _' x& k! _  ]3 p2 a+ u+ b0 E

* ~6 J, E" k6 U" {1 T/ k係呀 我覺得好核突) b8 \: `( y# Z. x: C/ w
都係舊個套正
6 Y% O9 E: Y; P
令面灰色好怪.......男女款都唔好睇~~

又是愈換愈差

引用:
原帖由 Mki1024 於 2015-10-29 21:33 發表   
8 V- ^, i7 c& e6 @# `3 l+ [6 D2 i: T4 h9 s' z

( N0 b* e6 h6 D; ]) c* L舊既成套紫色
3 k  z0 L! Z' r新既成套銀色 不過好樣衰. c7 b* ?7 t* ?- T& x, F# ?
我想要舊個套好耐架啦* S: N5 F6 H* K2 q# }
. P# f$ d1 Q% y% H
相可以自己上網search 我唔識貼圖
6 S2 q+ w$ H# B8 z& i% X1 ~: Z" b& K
if the skirt also thin enough.

谁有啊,高价收。!也可以用我的藏品换。谢谢

套制服真人著上身都幾好睇架

新果套真係核突左D wor

who has bought it~ ?
3 u5 Y6 r/ k; E, T" ^( C4 F: [7 ^/ C9 ^8 v
Ask for another one
4 S) |( Q2 h7 \; U
+ D1 v; R$ i) @7 _% R; bplease give me a message

想收藏一套都真係唔易 有價冇市 未必遇到有人放售 放售都唔會太高調

really......