嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

各位空姐愛好者留意

各位空姐愛好者留意

今日見到 香江塊暈 航空 已經轉新制服
# l3 w; ^- X+ h' L各位可留意下有沒有舊制服流出& |  Z  a5 u* a% I  p% G/ k
本人勁鍾意佢地套舊制服
( l  `5 i/ f' K: \' b, V6 p大家見到有既可以上黎交流下
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
請問有冇新舊制服圖片?
' S/ g$ r& U0 ]& o  Q& L" L/ _
) l1 P/ s8 M. v* M; d0 i# _( W同香港航空一樣?

引用:
原帖由 Mki1024 於 2015-10-29 16:38 發表   : e6 V' L: q) [1 [
今日見到 香江塊暈 航空 已經轉新制服& Y, c. C" e; W+ [( j. S) c
各位可留意下有沒有舊制服流出' q: a( z' o* S+ E% `( a5 W# {
本人勁鍾意佢地套舊制服
- y# I& W1 w/ U2 u& ?7 e; {大家見到有既可以上黎交流下
& j2 J; W) s. ^4 O) {" N& m換制服,唔會要求一換一回收舊衫咩??

換應該有新聞但唔覺7 \) K; Z: f7 K9 c6 @2 k( M' J
講航至少有3套" E8 |  p7 L; }
土也勤一套 條裙有區輝
4 G/ A0 L: g3 D空女且分兩類  成務員同成務長: d5 p7 Z1 W( p4 E' K
一個紅領巾一個淺紫. ?* o' B: U5 j
裙色都唔同
4 G% H1 H! z9 ]1 ^
2 |( T9 K. m$ K9 Y8 T" E3 y2 I(上為原文,資料有誤,留意下方回應,感謝各位)
# U! b8 w; A+ S9 k, d
$ `. [, ^( X- X" V# r3 E' r: P[ 本帖最後由 cdelli629 於 2015-10-29 22:01 編輯 ]

引用:
原帖由 Ashly 於 2015-10-29 19:53 發表   ) n* o% w9 h* {; O& G! d
' \$ D. U4 v: w5 I$ a# {
換制服,唔會要求一換一回收舊衫咩??
: ?; {6 M; t, q7 ?$ Z  j8 ~' d7 z+ N4 X$ ]7 N) @9 Q
以下純粹推測 如有雷同 實屬巧合
3 T, l7 F* b% _4 G
5 G( |* ]4 [" t; _" I以我所知 每位飛女唔只一套制服
7 N! r# r. S& o( U的確是一換一 但如有等錢洗者就。。。# @& r. f9 S/ B0 }0 m8 p5 w
一套可以換新 咁另一套唔見左呢。。。0 k2 Z3 _  }+ o; k/ H8 d' c
- c2 G: w" ]2 {7 i6 `
飛女唔見左套制服的確麻煩 好多野報( i0 \) k* |9 \3 |1 `7 Q0 r; ]
因為怕被人假裝現職飛女
$ W, g+ `  s' j/ l  g. n但係既然舊個套都唔可以再著。。。4 U- a5 _1 ^. f# n3 I$ ]! t
咁就有機會。。。+ w  M; Y0 G1 ~1 U
正版飛女制服絕對有價有市 個價仲要非常高
4 q# b% I% @. |5 c# I只係唔知有無等錢洗既飛女又唔怕麻煩姐

引用:
原帖由 cdelli629 於 2015-10-29 21:15 發表   
# O/ S, F( m- B/ F* M( u2 n& ]& x換應該有新聞但唔覺
3 e8 c5 |7 Q6 X# `# ?8 d講航至少有3套
: Y7 u: N5 e8 U' A% T8 y) E+ U土也勤一套 條裙有區輝
5 u% S; |6 D! v! `- k空女且分兩類  成務員同成務長
0 n# j  R+ F" Y& u一個紅領巾一個淺紫
! m4 f. l* X4 e- b; m裙色都唔同
" r1 T! `3 x3 ^/ Q

4 o: X, Z( N6 D* ~' \# a$ q換左啦 姊妹
% ]# t  ^7 x' y; M# \我做航空業架

引用:
原帖由 fish 於 2015-10-29 19:24 發表   ) X9 Z, v2 B2 T9 \
請問有冇新舊制服圖片?- }8 @. L4 H" T$ s

7 f' G* z) }  [5 q$ x同香港航空一樣?
* |7 z  i) @5 ?" g) w  d5 D. ?% p8 A' P+ E
舊既成套紫色: M- {. s5 k: J$ C& f& p
新既成套銀色 不過好樣衰  }9 U" B" Z( J- Q$ |
我想要舊個套好耐架啦
, M: I0 a: [! g
0 k; b$ w4 D- i& A相可以自己上網search 我唔識貼圖

* O6 R* M  t% _9 l3 L; V" Z呢套係新版?

引用:
原帖由 cdelli629 於 2015-10-29 21:15 發表   
) Z" n0 M" j' z換應該有新聞但唔覺
2 T* ?2 B1 G. U) {講航至少有3套- z3 C* `' E6 a  X" u) f& h
土也勤一套 條裙有區輝
+ g1 F/ C- q) A1 q空女且分兩類  成務員同成務長
' x' d2 \& b5 U, G+ x0 T一個紅領巾一個淺紫
3 X1 u9 v* W7 v( Y  z$ w裙色都唔同
7 i: Z7 ^% F% x- `- ~& _9 K空姐係三個grade

引用:
原帖由 fish 於 2015-10-29 21:37 發表   1 W( u( p1 n* N' y0 P3 N4 F
. j7 k4 ]- [4 s3 J# Q8 \3 k0 j% p
呢套係新版?
. W& e( S9 J5 Z5 {4 s# g
1 P+ a7 s  v7 Y5 T- b2 L2 {; u
係呀 我覺得好核突) z! j+ c4 q2 n9 Y6 Y
都係舊個套正

引用:
原帖由 Mki1024 於 2015-10-29 21:28 發表   
2 G# e) s/ b/ c9 r
) a( f! M# r7 S( s2 d( v2 @" T0 ]+ |1 W/ ]% k
換左啦 姊妹
5 H1 |! E; }" V! A* A3 ~& e我做航空業架
; x( t* P4 y% M
sorry.剛剛係佢地面書見到5 }; l& S1 T- @5 F' o3 K4 a
真係新不如舊
* Q+ ?- t; |9 f/ y
引用:
原帖由 bbalice 於 2015-10-29 21:45 發表   . k6 @; J* y8 \1 k

% f* K9 z1 V4 ?, t* d- }空姐係三個grade
' t3 {5 c2 d: f: W1 y感謝指正
+ `3 o- \8 @. H$ X無深入了解# V4 U% W$ l9 d6 }- {, u
只係搭過知有三套. l1 ^: [7 B: E7 I- E* q) p! d  e9 n
* s! _" a1 c  l9 d6 o6 I/ `% `
$ y/ `- Y# r% e: d$ `* ]% S
另是塊暈,不是講航# F8 f' ^% @# [2 P
6 n& \7 A7 [2 G2 h

引用:
原帖由 Mki1024 於 2015-10-29 21:47 發表     k$ U- f* }; q3 ^0 L6 S* Z
. O1 [* d" Q# D0 ], h0 D9 m
0 A+ z$ S- a1 e& \. z% k
係呀 我覺得好核突: M! V% `; R$ N# u$ A7 }0 L5 Y- N
都係舊個套正
* ]. \  V% t3 O; b3 ^
令面灰色好怪.......男女款都唔好睇~~

又是愈換愈差

引用:
原帖由 Mki1024 於 2015-10-29 21:33 發表   
7 j" g* u' N- t
1 W. V8 j# G) W- w6 C
* r7 ~0 s) }# h# O- d舊既成套紫色+ b" j% s! Y" v1 ^9 g9 b
新既成套銀色 不過好樣衰
4 B: B( X. r/ Z5 q) \8 Y# l; A我想要舊個套好耐架啦. s! H3 F5 k% g& J. T" s

2 m5 V  [! \0 z8 E; \& m* \* U5 i相可以自己上網search 我唔識貼圖
) g6 P! @9 @1 r/ t: D
5 @, H! O. d7 D- _! g  K9 G
if the skirt also thin enough.

谁有啊,高价收。!也可以用我的藏品换。谢谢

套制服真人著上身都幾好睇架

新果套真係核突左D wor

who has bought it~ ? 3 j2 i8 h9 U' l& b; i
2 A0 D6 r2 X) ^0 ]4 u& e8 u
Ask for another one
1 O5 Z- N# U+ s" f; b( C6 f3 l- o( |
please give me a message

想收藏一套都真係唔易 有價冇市 未必遇到有人放售 放售都唔會太高調

really......