嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

各位空姐愛好者留意

各位空姐愛好者留意

今日見到 香江塊暈 航空 已經轉新制服# r/ X: w5 J4 F+ [, r3 W8 H
各位可留意下有沒有舊制服流出  @5 ]! O) I. V2 J& H+ [
本人勁鍾意佢地套舊制服
1 s  l" w- K$ V8 V0 D( V# h, ], `大家見到有既可以上黎交流下
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
請問有冇新舊制服圖片?
4 t3 ~6 p  ^' x1 ^; m8 c4 H% ~: N3 y8 J* y8 c3 I1 T5 K4 |3 G
同香港航空一樣?

引用:
原帖由 Mki1024 於 2015-10-29 16:38 發表   
( W4 ^# `6 x. W) t& i" b今日見到 香江塊暈 航空 已經轉新制服
; K" ]; K! q2 S各位可留意下有沒有舊制服流出
# [/ L9 @; V) M! H! K本人勁鍾意佢地套舊制服
3 N( U  a# y: R0 R% `! I  j* j大家見到有既可以上黎交流下
% `5 I2 M& v. B  Q, }
換制服,唔會要求一換一回收舊衫咩??

換應該有新聞但唔覺- c  l% g3 y: t
講航至少有3套; c% j) G+ y) E/ T0 m; `2 n" Y! l
土也勤一套 條裙有區輝4 t2 Q7 I% K1 ^. Z" N
空女且分兩類  成務員同成務長
! U: \3 ~) G7 r! C2 W- F" Q3 l一個紅領巾一個淺紫2 E/ R+ h# g' Z! t3 l
裙色都唔同
4 \' m) \0 i* Y
, w* {; T" X1 d8 N) \" w(上為原文,資料有誤,留意下方回應,感謝各位)  o3 D1 Y: Y; T' K
* ~8 g  b% Z6 L7 V% u

引用:
原帖由 Ashly 於 2015-10-29 19:53 發表   ; y! R3 y0 Z" M. _1 m9 h
5 I  r) }$ E1 _9 F% ?/ X
換制服,唔會要求一換一回收舊衫咩??
1 L) c. {$ t+ V& o0 O8 Q& L2 S3 Q3 ?# \$ `7 ]9 ^1 [. _; q% I
以下純粹推測 如有雷同 實屬巧合
' j; B' C1 a, A: p* l8 A# Q' d) L  n6 x2 t0 Z- A
以我所知 每位飛女唔只一套制服
5 S& i# g# E( o8 ~$ E) w的確是一換一 但如有等錢洗者就。。。
4 \# m% r/ Z8 b6 |' v2 G一套可以換新 咁另一套唔見左呢。。。4 F* ]3 Q$ W) {5 b. D
" m; z5 j( m, h, j
飛女唔見左套制服的確麻煩 好多野報
' i- H, c0 Z3 V! B/ q+ e8 N因為怕被人假裝現職飛女9 a" W6 [+ n! M( m7 X% I+ |
但係既然舊個套都唔可以再著。。。
- B( ^  t4 t& R2 C5 m( u5 L6 j0 m咁就有機會。。。7 c$ S% O9 |" B- `4 W7 N& \
正版飛女制服絕對有價有市 個價仲要非常高
. J0 \% {1 s% d只係唔知有無等錢洗既飛女又唔怕麻煩姐

引用:
原帖由 cdelli629 於 2015-10-29 21:15 發表   - T- Q6 S' d; C; B& V: R! x7 ?
換應該有新聞但唔覺
% M( k( [) Z* w4 y+ X7 [$ R6 o講航至少有3套# u0 q8 Z5 @# `9 H( K% K1 y
土也勤一套 條裙有區輝$ \0 _' \+ `! O9 c6 i8 s3 N7 C
空女且分兩類  成務員同成務長: ~, c( m  a. P
一個紅領巾一個淺紫' e; x! ~+ e4 i: m5 B0 }
裙色都唔同
7 P2 U, p5 I9 x4 K( y/ P6 f) ~+ J8 p% s' t" f  U' C# w
換左啦 姊妹
' ^5 A% j" r( V1 P8 a我做航空業架

引用:
原帖由 fish 於 2015-10-29 19:24 發表   
6 C* m% t3 d( E- e請問有冇新舊制服圖片?
' L! [/ x9 |7 \6 m, N% G' |6 \
7 s  K, |& p5 c$ C( g1 }同香港航空一樣?
% W, L/ k; W. [8 S0 H# A

# O. f0 E  t; e舊既成套紫色
+ k7 `9 C2 q( ]1 j1 `& d( R- Y新既成套銀色 不過好樣衰/ m7 L$ r7 U0 ?9 c* Y# P
我想要舊個套好耐架啦
) E/ b7 H* R5 h" x0 r& _& V: d4 c
相可以自己上網search 我唔識貼圖

+ q& [- i3 d) g+ w
呢套係新版?

引用:
原帖由 cdelli629 於 2015-10-29 21:15 發表   
1 l2 E5 n6 n9 x! Q換應該有新聞但唔覺/ N) [! w& Y1 q+ K4 S! k
講航至少有3套& |. T0 P! \4 Y
土也勤一套 條裙有區輝
- U7 y1 R8 x8 s7 v- T5 u  V空女且分兩類  成務員同成務長
7 g' d* ]% Q, Z% M" k一個紅領巾一個淺紫" a3 ?9 ?4 r1 \$ Y1 ~
裙色都唔同
+ F- P* A* M1 n" n, E+ @; F
空姐係三個grade

引用:
原帖由 fish 於 2015-10-29 21:37 發表   
; @5 ]; z; A2 i6 o2 m3 |0 J+ ^
$ \4 l. X; Z7 i* I: u: T呢套係新版?
- U5 E) N3 q, V- g
+ y6 T# b2 G( p' ^, h6 d係呀 我覺得好核突6 J9 z. G7 U1 U3 H* |, j
都係舊個套正

引用:
原帖由 Mki1024 於 2015-10-29 21:28 發表   ; f0 T& V$ l' E
' |' X* G; \, h) H$ O0 T& k

V5 ~; o! _7 ^# M* S. M+ x換左啦 姊妹9 J1 m$ ^/ y- H# _; \9 k
我做航空業架
4 r) C$ b4 R4 b" ssorry.剛剛係佢地面書見到: O5 [; b9 P+ Q2 f9 r! |  g. ^/ k
真係新不如舊
0 M) q- }3 p' L* o0 a
引用:
原帖由 bbalice 於 2015-10-29 21:45 發表   
2 F1 q/ S2 _0 |5 ]& [1 h/ [
1 w0 J. M- Z% M) h空姐係三個grade
) C) u1 b3 F5 J* q1 R% h. S% ]6 L# ~感謝指正6 o5 S7 W) g- j" t
無深入了解
, j( _+ o4 g- A- ?/ V$ e, l2 m( |只係搭過知有三套" f6 L' T! G+ v+ \2 @

# h! l3 s$ s- `6 E8 M2 E7 V
9 s) M2 o% e2 j9 M+ X/ k9 B另是塊暈,不是講航# l+ ^$ N/ `2 S$ r0 H7 e

& ^8 |" U% B; x" ]7 E! r[ 本帖最後由 cdelli629 於 2016-5-21 18:34 編輯 ]

引用:
原帖由 Mki1024 於 2015-10-29 21:47 發表   
# Q6 B4 S! w" |2 [  a
7 r9 f' ?& m2 U, {2 R0 c+ i& t, W% |! z5 K& B
係呀 我覺得好核突1 ]3 M5 |* B' R' X3 t* A7 i
都係舊個套正
; R. S, {, b& u: R! n
令面灰色好怪.......男女款都唔好睇~~

又是愈換愈差

引用:
原帖由 Mki1024 於 2015-10-29 21:33 發表   
4 |" [) \1 |! N# p* @2 Z1 w
% F# g2 d7 M) e* V& f. G- A% G
* {+ S9 H. [5 ~9 d舊既成套紫色; {6 t1 I' a0 e) Y
新既成套銀色 不過好樣衰. G3 ^7 w$ o; K7 _+ p
我想要舊個套好耐架啦
+ V  E" O- \1 m+ p8 f8 `
& O1 X, L* B+ j4 k相可以自己上網search 我唔識貼圖
2 N" N1 r8 D7 P+ }1 Q; q$ r! c5 h8 B6 R/ U1 F
if the skirt also thin enough.

谁有啊,高价收。!也可以用我的藏品换。谢谢

套制服真人著上身都幾好睇架

新果套真係核突左D wor

who has bought it~ ? 9 X' H3 ]* H- p* X

% {! Z& y% T* S  z! r8 c+ U7 fAsk for another one 5 z# v  T5 x' r. }3 \
5 B/ ?. L6 m. {
please give me a message

想收藏一套都真係唔易 有價冇市 未必遇到有人放售 放售都唔會太高調

really......