嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

各位空姐愛好者留意

各位空姐愛好者留意

今日見到 香江塊暈 航空 已經轉新制服
8 q6 M% E' x! H. m各位可留意下有沒有舊制服流出, R9 N0 M- m, v) D8 k/ ~& w
本人勁鍾意佢地套舊制服
7 d( @2 k* A6 e大家見到有既可以上黎交流下
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
請問有冇新舊制服圖片?
9 F4 e* r+ O$ s! h2 m
& o9 h- z' E- }6 c% p同香港航空一樣?

引用:
原帖由 Mki1024 於 2015-10-29 16:38 發表   
, I& j, p* S1 F. T* c% S* ^  L# ?今日見到 香江塊暈 航空 已經轉新制服* D$ {! Q  U4 q: M/ x! ?0 H
各位可留意下有沒有舊制服流出
$ Z! F9 v7 D5 Z4 E( U9 n! x本人勁鍾意佢地套舊制服
; m- n: o' ^& H( a1 u大家見到有既可以上黎交流下
; A  L5 o3 R! _1 b8 V7 h
換制服,唔會要求一換一回收舊衫咩??

換應該有新聞但唔覺
# n7 c) ?  A& _0 d8 F3 L; G講航至少有3套
; R  j% ~' @% y3 |3 g土也勤一套 條裙有區輝2 M+ g! }! O9 q3 W% e9 |4 U
空女且分兩類  成務員同成務長8 s2 l! U8 |% d1 ^; e
一個紅領巾一個淺紫
* q& L/ d" D% f, Y" d7 G7 o! X/ b裙色都唔同
- J& M/ J) b% K& _1 i6 w) k8 [, ~" ^8 T8 K% q
(上為原文,資料有誤,留意下方回應,感謝各位)' h; j% o* P" ^% l! ?9 V

9 Q+ A5 u1 o) N( ^7 z[ 本帖最後由 cdelli629 於 2015-10-29 22:01 編輯 ]

引用:
原帖由 Ashly 於 2015-10-29 19:53 發表   2 h/ i4 f0 a/ S" M! S* @2 I9 `! f

& e& u4 y! @4 P$ g# F換制服,唔會要求一換一回收舊衫咩??
" F7 Q) q. k% K% o

; @* N  u; ~5 y* d* w以下純粹推測 如有雷同 實屬巧合" i; R2 x9 _' @) f

1 u7 m3 _1 j: M! x以我所知 每位飛女唔只一套制服
( k( m' h# n0 W' Q7 ~9 M" ^的確是一換一 但如有等錢洗者就。。。  b5 ^) A6 j% J$ m1 I
一套可以換新 咁另一套唔見左呢。。。
& t' S) b) G* L, u$ m  n& O0 t' U( E. P; s8 j# P4 f) v( l9 k
飛女唔見左套制服的確麻煩 好多野報8 w3 Z& t. }  }! q% k3 l) Y
因為怕被人假裝現職飛女" I- t& |3 R5 M" R" p3 g
但係既然舊個套都唔可以再著。。。7 ~& q" Y# |* Z- V$ [
咁就有機會。。。. d1 A0 ]5 s! o) e' s* x
正版飛女制服絕對有價有市 個價仲要非常高
- V5 P5 f5 R8 b5 b) U- |& A* B0 s只係唔知有無等錢洗既飛女又唔怕麻煩姐

引用:
原帖由 cdelli629 於 2015-10-29 21:15 發表   4 j: i6 ~2 k( i7 F$ k  _& K/ W
換應該有新聞但唔覺1 u/ x/ R8 X% ^, Y' R" O4 o
講航至少有3套
7 X" y$ n# V# `* v$ o土也勤一套 條裙有區輝" I; H  ~$ X/ S
空女且分兩類  成務員同成務長
# D2 o; Q1 y% n一個紅領巾一個淺紫$ g+ y8 I& ^# b' d0 ]! P- d9 a
裙色都唔同
2 `% i+ L+ [9 k1 q  J) A' P+ i
- W  v( \4 ^5 K* L& }# ]$ F換左啦 姊妹- V4 G  v" H' g8 x1 o8 L
我做航空業架

引用:
原帖由 fish 於 2015-10-29 19:24 發表   8 L3 n0 |" H+ x5 y
請問有冇新舊制服圖片?
/ U0 |% w# U& ^# [1 h9 ]* q& A  U' W. U- `; F$ H$ N' k  F
同香港航空一樣?
- w9 p, m( G  n( k  h/ X4 s* p. o% ~/ a/ |; N9 i
舊既成套紫色
% c7 F# E8 S+ n" i: k! a8 I新既成套銀色 不過好樣衰
7 U% H8 K" Y1 ~# `' _7 T% ]  G我想要舊個套好耐架啦$ c* ^* _5 _6 s2 U" T0 o% \

+ C$ _5 S& q4 ~相可以自己上網search 我唔識貼圖

# L" d2 o4 V7 r9 G
呢套係新版?

引用:
原帖由 cdelli629 於 2015-10-29 21:15 發表   
6 ~, T$ ~8 `0 r2 G7 A* {/ }4 r換應該有新聞但唔覺7 Q. {% y8 y. C2 }
講航至少有3套
# o1 u) |# k! Q# ?, o% r8 z% w土也勤一套 條裙有區輝9 {, V0 y& Y3 _
空女且分兩類  成務員同成務長
8 ^: @# ]% a) v1 k一個紅領巾一個淺紫
. Q4 |6 S! y( s: w! t$ ~2 J裙色都唔同
! p& f  i" Y3 D1 z& @$ l, x, k空姐係三個grade

引用:
原帖由 fish 於 2015-10-29 21:37 發表   
2 K7 B- n: s. p/ b8 X
, w& Z! L  o* K3 H呢套係新版?
8 k5 p8 I/ t  P* f% Q, p. _. Q- t! Y' t
係呀 我覺得好核突; o  W- d/ ]- ~/ A" o$ \: c. }1 R# x
都係舊個套正

引用:
原帖由 Mki1024 於 2015-10-29 21:28 發表   
/ x+ g. r/ `. T/ u$ k! s# X  a" G$ \6 s* l* S
+ I  F1 n1 Q4 |5 S- s3 q  q
換左啦 姊妹) e+ V! D7 v- o& Z# p; L
我做航空業架
$ [, F6 i  D3 d2 o6 h7 ~$ {
sorry.剛剛係佢地面書見到
9 ]6 s% n: t( m$ t; l' W; W2 J真係新不如舊5 O) M5 D$ k7 t3 B
引用:
原帖由 bbalice 於 2015-10-29 21:45 發表   
% V- z. y, |1 ^% ~) W: q8 q5 x# |: Z8 C0 J7 e+ ]+ ^  \+ l
空姐係三個grade
) ?" U$ }3 X- a/ @/ u% z
感謝指正
, ?6 C* E+ J( e, C無深入了解
, S' k, L  ^4 G: C! J( [只係搭過知有三套) U  W. c  _( ?" e+ T2 [

2 o( c+ _0 k8 A. p
5 V0 X" x* b4 y, c4 T另是塊暈,不是講航
: C. D+ [4 }: q: t
+ a% @0 P& e' o+ V6 V[ 本帖最後由 cdelli629 於 2016-5-21 18:34 編輯 ]

引用:
原帖由 Mki1024 於 2015-10-29 21:47 發表   
1 ^! {1 }7 H$ \/ u
4 z9 g* t5 \% b2 U; M; B  Q4 ?/ z; R+ t% A
係呀 我覺得好核突6 f* o' ^( J+ P+ b" S, r
都係舊個套正
; P( k$ n1 H9 c% R8 X+ m+ e2 A令面灰色好怪.......男女款都唔好睇~~

又是愈換愈差

引用:
原帖由 Mki1024 於 2015-10-29 21:33 發表   ) ^7 v$ x4 T& n

+ j& F! R; x: @& x- }) P
3 Y! e$ n7 X7 w7 q% L舊既成套紫色; B( N8 l9 a- K! N) Q- S
新既成套銀色 不過好樣衰
3 H8 A% n, A9 D% N4 B我想要舊個套好耐架啦; G3 m! H5 l  `3 S9 H+ l6 D, U
( z5 F/ P! c! }8 n
相可以自己上網search 我唔識貼圖
& c8 F, _7 ^& s! s- D
3 i# H1 u6 j7 E4 `( ]+ c6 z, uif the skirt also thin enough.

谁有啊,高价收。!也可以用我的藏品换。谢谢

套制服真人著上身都幾好睇架

新果套真係核突左D wor

who has bought it~ ? . e  b' h! p9 U* h9 G9 {

4 P" ?; J. y7 X* oAsk for another one 9 ^5 k$ t& i7 n' M; C
4 f  W6 H" h. O8 W% Q( ?& l
please give me a message

想收藏一套都真係唔易 有價冇市 未必遇到有人放售 放售都唔會太高調

really......