嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

各位空姐愛好者留意

各位空姐愛好者留意

今日見到 香江塊暈 航空 已經轉新制服9 I1 E1 I  u3 p8 Q7 R- B7 m7 N7 e* _) h
各位可留意下有沒有舊制服流出0 _& Y8 L* [$ r! x" I$ r- J
本人勁鍾意佢地套舊制服6 z. d) h6 R* }/ Y: a9 Q4 r
大家見到有既可以上黎交流下
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
請問有冇新舊制服圖片?
3 R8 O* U' Q1 J& C$ V8 k8 _5 a
, D$ K: ?- R; y# T$ p同香港航空一樣?

引用:
原帖由 Mki1024 於 2015-10-29 16:38 發表   & G& q- x  V' w) T' i0 \
今日見到 香江塊暈 航空 已經轉新制服
( G. K9 F4 m. ~* r各位可留意下有沒有舊制服流出$ n. E! a: d- ^* U8 ~+ a
本人勁鍾意佢地套舊制服
  I8 {9 {9 Z# u7 R: H# M5 D大家見到有既可以上黎交流下
" E) r# o6 d6 Y/ l; q& y/ ?7 `* f換制服,唔會要求一換一回收舊衫咩??

換應該有新聞但唔覺  k0 D! |( H' ^( R0 V% K' x
講航至少有3套
- g, ^' c7 o/ k2 F土也勤一套 條裙有區輝
' V9 T) z4 }& y+ [" B- M9 N- k空女且分兩類  成務員同成務長
0 L/ G7 E2 D1 m0 [6 o一個紅領巾一個淺紫
( d, |5 U$ T! n. X( L裙色都唔同( e4 q3 g  s4 V+ k3 v

# g2 Y0 E: ]# Z; [4 J1 Z5 T4 {(上為原文,資料有誤,留意下方回應,感謝各位)+ X. T! \  a9 C2 z8 o6 B

4 q3 a! M6 D$ _4 A[ 本帖最後由 cdelli629 於 2015-10-29 22:01 編輯 ]

引用:
原帖由 Ashly 於 2015-10-29 19:53 發表   
3 z0 O' K  ]$ R! c+ E
- h# D$ p5 `- q9 t6 F換制服,唔會要求一換一回收舊衫咩??
$ [( J: m9 W5 l  h+ K
$ j) {- q# R; n- N7 Q以下純粹推測 如有雷同 實屬巧合7 a# ^2 q% @$ I* O
0 G1 Q/ a$ d+ @& Y8 d7 {8 o! [
以我所知 每位飛女唔只一套制服. B5 k! W2 Q, L  K$ f* @
的確是一換一 但如有等錢洗者就。。。
4 r$ o8 \% t) R, U2 b8 d一套可以換新 咁另一套唔見左呢。。。: B! l1 c0 s2 f5 `& v4 q
5 V# A& ]. n0 G1 q0 d" C
飛女唔見左套制服的確麻煩 好多野報9 q+ i1 @8 |8 |' y: U& q( ^
因為怕被人假裝現職飛女
- Q% ~6 Y& C0 f" \但係既然舊個套都唔可以再著。。。
5 `; j; W/ Q# s! i4 i2 A咁就有機會。。。- P0 _5 w& m: j( ]; G4 H+ W
正版飛女制服絕對有價有市 個價仲要非常高
" k  H# F9 c7 X! h+ _7 z只係唔知有無等錢洗既飛女又唔怕麻煩姐

引用:
原帖由 cdelli629 於 2015-10-29 21:15 發表   
# ?( `6 {  C* ~2 x換應該有新聞但唔覺. e/ N' C& c. |0 P- [) d
講航至少有3套. @. g/ W# o! T& B
土也勤一套 條裙有區輝' p, r7 h8 {3 h
空女且分兩類  成務員同成務長
/ t0 D7 |# C; @1 O一個紅領巾一個淺紫6 T$ ~: x# t1 O5 d2 C% \
裙色都唔同
2 e$ j- i  A% ?' C* x

, ?! ~7 _2 _. M! Q' Z4 R8 f+ h換左啦 姊妹4 D( Y# O( s) h
我做航空業架

引用:
原帖由 fish 於 2015-10-29 19:24 發表   
5 }6 T2 w: N! K4 X% X% y請問有冇新舊制服圖片?
' ~9 ~# E& K0 f* A& A
& @* T+ W# k5 b- S1 z* O5 i同香港航空一樣?
: R! n# x: p$ o! V
2 f/ s. X2 D+ e1 B' P舊既成套紫色
% h! o! H  a2 [5 O, n+ q新既成套銀色 不過好樣衰6 N0 V! L% Q) I! N7 F
我想要舊個套好耐架啦& o" c( r% l0 W; ~7 @8 q
3 n  K$ l' Y, P4 d0 N5 B
相可以自己上網search 我唔識貼圖

* W+ X, V( k5 v% j5 S& F  A* N. o呢套係新版?

引用:
原帖由 cdelli629 於 2015-10-29 21:15 發表   
. O; @7 @2 |4 M: s6 Z! _換應該有新聞但唔覺& F$ o2 P" K2 _
講航至少有3套
" q" ^, D6 B1 U# T土也勤一套 條裙有區輝) d. \& _/ ]& N' b5 R
空女且分兩類  成務員同成務長
5 ^# z0 @; {6 k" P) X' ~2 Q- u一個紅領巾一個淺紫. u/ d9 U- O4 B! R
裙色都唔同
; M- Y% w- ]2 \5 L
空姐係三個grade

引用:
原帖由 fish 於 2015-10-29 21:37 發表   . K: w. B! D3 Z' i1 H

# h, o( ]) j% w' ~呢套係新版?
+ e- w, o0 o* |% C# x) H: p
( P# ^. r# r" D' W  I係呀 我覺得好核突
0 T: ]6 |7 u# ?+ A都係舊個套正

引用:
原帖由 Mki1024 於 2015-10-29 21:28 發表   9 Y- u4 J3 O% g8 B

+ k- P1 R) {, K) v% u
7 I9 _5 [/ {- v7 I' N換左啦 姊妹' Q, {" n3 f; w8 K# \4 A/ q
我做航空業架
4 Q4 J+ K( X9 J" o; {
sorry.剛剛係佢地面書見到" |6 ]2 B) z/ U. Z+ s
真係新不如舊
' ^7 p: H" h3 O; q. E6 l
引用:
原帖由 bbalice 於 2015-10-29 21:45 發表   8 X1 ^1 A6 S, {& A

- h' j  ]/ G6 D/ g* y! s空姐係三個grade
( Y4 ~# i  [. \8 H( G1 x6 z
感謝指正
: Z6 y% d( ]8 d) R無深入了解5 M& |3 q# |+ H1 E5 c% }
只係搭過知有三套
7 j& U, N5 i) b9 w" A2 g5 f' E, `: V$ T( D  N: R
. Y! ~# i+ j/ L# d; Z3 V8 h
另是塊暈,不是講航# M' M- m7 l6 D
* K6 B7 W+ r6 N

引用:
原帖由 Mki1024 於 2015-10-29 21:47 發表   
: @* B6 J! d' p% }! O0 ]- o5 F6 x2 C6 @% h7 @# j4 {

* }  S, m7 U, e; I% q' D係呀 我覺得好核突1 j4 @: X" W6 S, E) M9 E2 q
都係舊個套正
: @/ u- [" a) u  d
令面灰色好怪.......男女款都唔好睇~~

又是愈換愈差

引用:
原帖由 Mki1024 於 2015-10-29 21:33 發表   6 C8 q$ W$ i/ v7 t- G1 u

; W4 D( @' l: R) H6 k, T' ~- C( y' A
舊既成套紫色
4 q  D  X: C1 s* i! }% V. h新既成套銀色 不過好樣衰7 ~6 G2 N" f; f2 M4 `5 K! }
我想要舊個套好耐架啦; v$ r+ I" e$ c- T

. h! L4 e: n9 O8 d) `相可以自己上網search 我唔識貼圖
, b, q* d& d) _, p: q; L# ~( ?( q
; J4 \/ x' K( Q/ v( R9 iif the skirt also thin enough.

谁有啊,高价收。!也可以用我的藏品换。谢谢

套制服真人著上身都幾好睇架

新果套真係核突左D wor

who has bought it~ ? % P% j! R' |" R$ t
! q9 N- e7 y9 V) D- W
Ask for another one 5 y' K& X2 s) K) Q7 n1 d
) b' ^5 l% n; X) q9 H# e2 R
please give me a message

想收藏一套都真係唔易 有價冇市 未必遇到有人放售 放售都唔會太高調

really......