嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

各位空姐愛好者留意

各位空姐愛好者留意

今日見到 香江塊暈 航空 已經轉新制服
7 N+ A! H! [0 |各位可留意下有沒有舊制服流出
4 l. f% c2 D# g本人勁鍾意佢地套舊制服+ |4 g) ]9 S; g9 O
大家見到有既可以上黎交流下
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
請問有冇新舊制服圖片?& ?( q- {! A' i# z+ R0 Z

$ N! v& p+ w( u  ?# B同香港航空一樣?

引用:
原帖由 Mki1024 於 2015-10-29 16:38 發表   
2 ]  x" [; _( T今日見到 香江塊暈 航空 已經轉新制服9 }+ E- Q. B) u! N3 m7 x% v: ?
各位可留意下有沒有舊制服流出* P) B, s, I: t. w
本人勁鍾意佢地套舊制服, l8 e0 }; S0 {  W  P
大家見到有既可以上黎交流下
: k+ z+ l# M$ D# ]換制服,唔會要求一換一回收舊衫咩??

換應該有新聞但唔覺
& O. W& @( K% e6 s$ `" ?7 j講航至少有3套
4 J5 T7 Q4 H& S4 ], K1 t土也勤一套 條裙有區輝
1 I& T) E* d9 x+ J空女且分兩類  成務員同成務長
! p3 i& R& F, m/ S( N一個紅領巾一個淺紫
  g8 r& X. l* D4 X9 ^6 I# X: r裙色都唔同- H) \8 u) K) D5 B8 r0 v) R/ @0 K

; O5 S7 e! l* s( k(上為原文,資料有誤,留意下方回應,感謝各位)
# J2 D" u$ \( K7 ~2 K- Q  L) W
/ {' R# K4 x( _: R1 ?+ Y% e[ 本帖最後由 cdelli629 於 2015-10-29 22:01 編輯 ]

引用:
原帖由 Ashly 於 2015-10-29 19:53 發表   # {1 L! R4 i: H3 ^1 H0 r
5 q0 R8 R3 [, `
換制服,唔會要求一換一回收舊衫咩??
' D' d* [8 {! N! f/ U5 ]2 |# J$ q4 ^

! e( ]0 W+ B* v+ l以下純粹推測 如有雷同 實屬巧合3 z) @5 A7 p! |( _3 F5 u
% {- V$ ~, q. l5 c: q0 Z4 E' X
以我所知 每位飛女唔只一套制服
$ o" I- j' S! A  o: K' H: t的確是一換一 但如有等錢洗者就。。。
. M' F- R( B6 F  d一套可以換新 咁另一套唔見左呢。。。
: y; K3 x( O% D# Z- @, s6 }7 P) y# Y9 A, t2 \/ _0 a3 L
飛女唔見左套制服的確麻煩 好多野報2 r9 U. I: z- h" x6 f
因為怕被人假裝現職飛女9 G; G3 s6 l: [$ }" c& D; z5 V) P
但係既然舊個套都唔可以再著。。。
4 n' s+ d6 w% C2 Z咁就有機會。。。& j# D% q% b2 a' D1 s/ a4 N+ y
正版飛女制服絕對有價有市 個價仲要非常高
) s! c  r8 M9 V. ~+ f只係唔知有無等錢洗既飛女又唔怕麻煩姐

引用:
原帖由 cdelli629 於 2015-10-29 21:15 發表   / Z) Q3 i4 y  ?! }
換應該有新聞但唔覺
* T, c( v: g! K2 O5 p' b3 I( N講航至少有3套
- H$ G- D( ~  ?$ T/ r- m土也勤一套 條裙有區輝4 P) B+ a, U5 U( @5 u$ q, g- N
空女且分兩類  成務員同成務長# d$ ~3 U9 C  f( a7 y& G! V
一個紅領巾一個淺紫& `( }3 ^4 E0 a9 y4 }  ~) ]
裙色都唔同
4 S  m# r4 W' u
1 a1 k8 f- r5 q. {換左啦 姊妹
6 m! u. _8 Z! F( R. ?我做航空業架

引用:
原帖由 fish 於 2015-10-29 19:24 發表   : b. s' S4 p; w' J
請問有冇新舊制服圖片?
- F! ^" O) f2 }3 W* S9 Q8 F% D+ ?/ e5 D4 t9 |
同香港航空一樣?
' U% S! W+ ?4 f
: Z7 e6 f+ {: ]5 e& L舊既成套紫色
8 }9 J& E- r& U9 y( F. w新既成套銀色 不過好樣衰
* v1 e+ I. k! \: ~6 ]+ i我想要舊個套好耐架啦
* k: `  w+ U  F
$ Z! w6 S6 R: `, z相可以自己上網search 我唔識貼圖

- \- o7 M1 M4 |2 @4 M6 c+ @  J2 O8 t呢套係新版?

引用:
原帖由 cdelli629 於 2015-10-29 21:15 發表   
/ \/ n$ w  Y" x  k: ]換應該有新聞但唔覺; ?3 x4 S- [1 w; c+ a
講航至少有3套3 V0 @$ A" @1 E% R3 \
土也勤一套 條裙有區輝
; `* D7 G$ f- F  V) i空女且分兩類  成務員同成務長
+ i* T% E0 P5 ]7 r) A一個紅領巾一個淺紫
1 e1 ~# X9 B( g裙色都唔同
& S% Z( }7 w: t8 f2 b! I
空姐係三個grade

引用:
原帖由 fish 於 2015-10-29 21:37 發表   
( L8 t3 q. M7 ?% m0 o/ n0 q
( C/ R2 I( |* Y1 z呢套係新版?
; d0 e7 L7 b' U, s8 q+ Z* F
  v# s8 N/ N7 S& u$ U2 A1 ?3 C係呀 我覺得好核突
' G7 F' w! u2 y0 B9 X3 C6 e3 T都係舊個套正

引用:
原帖由 Mki1024 於 2015-10-29 21:28 發表   & t% k( h* {6 X
0 @1 Z1 {1 v. g# S
/ w5 }! X: \- S/ G  N2 U/ D3 z6 l; p
換左啦 姊妹
5 c8 O; F% S# S* K4 C我做航空業架
3 k# r' x* K) O# ]& ]2 w% s
sorry.剛剛係佢地面書見到7 V& b) ]+ m' U$ u  U
真係新不如舊
. I8 m3 h8 ]( O! B
引用:
原帖由 bbalice 於 2015-10-29 21:45 發表   
) s4 S- O4 m+ j
2 y2 P! y' Z) e8 z* W4 ]! e空姐係三個grade
+ n+ x) o" {: Y+ F( h感謝指正+ N# F. y/ |3 R
無深入了解
4 M& |# f( s( |9 [: I0 h0 n, O只係搭過知有三套6 B6 l4 w) f4 w) G  `& W5 U! m2 A
6 J% e' E% ?8 m

* \3 W" B7 f- q$ r2 Q另是塊暈,不是講航
  r( u. A4 N; F9 ?3 @
% d# N% }7 N0 S, `6 v" ^[ 本帖最後由 cdelli629 於 2016-5-21 18:34 編輯 ]

引用:
原帖由 Mki1024 於 2015-10-29 21:47 發表   
/ k/ L6 |7 `: S) I. C8 N$ Z1 P. }3 V) {9 K( l
: z2 M/ }: z9 V& {: ?9 q" h# l+ F7 W
係呀 我覺得好核突
1 ~, A; s+ L5 [" ]4 C9 h都係舊個套正
) X! [0 c% y/ U4 B9 M令面灰色好怪.......男女款都唔好睇~~

又是愈換愈差

引用:
原帖由 Mki1024 於 2015-10-29 21:33 發表   
: a+ @! C5 p% K9 K/ w5 L! [" k0 d  G- {# J

& v$ X4 O3 q2 W. \. ?舊既成套紫色1 q% i; L* h( ?/ Q1 o0 h1 q& n' |( {
新既成套銀色 不過好樣衰* Y. g, V8 o2 X
我想要舊個套好耐架啦
' u- h) O5 j) n( q" [0 w5 _3 ^' Z$ s1 Z( j0 @
相可以自己上網search 我唔識貼圖
+ |/ E; W6 C9 Z7 ?; G' s; \; f8 k) X; i
if the skirt also thin enough.

谁有啊,高价收。!也可以用我的藏品换。谢谢

套制服真人著上身都幾好睇架

新果套真係核突左D wor

who has bought it~ ?
: ^$ ~  z! W, X. q- q# f3 R: G6 Q* Q/ Z
Ask for another one ! i. P- ]9 S& i' ^  l1 ~

0 C8 {, u) q2 `0 m8 Y( aplease give me a message

想收藏一套都真係唔易 有價冇市 未必遇到有人放售 放售都唔會太高調

really......