嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

西灣河。鞋店清貨。快看

西灣河。鞋店清貨。快看

話說剛剛遊過西灣河。。
% X- k- j% y4 f0 ^! Z/ P竟然有女裝鞋店清貨。。有好多跟歐洲size..., `) f! M  m$ D
50至70元左右-好多種類都有。(高跟4吋都有)
9 ?# v( q5 A7 `8 a; }) ]) b90至100左右-boot類。9 u/ u) P9 F3 L0 e7 f
最吸引係。。唔少40至41碼 。個別款都有42碼。 ; r% N( q* _' X; [& D8 u
數量我見入邊個倉仲有好多鞋。( v/ ]/ |1 s5 c  F8 E( l! p
我去時老闆是男人。唔問其他嘢。仲好好人陪住我幫我指哂大碼鞋款。。2 V4 M8 Y7 ~* F- R% @
(唔知你地去係咪老闆睇檔 ,係就爽)# b! y2 D' ~+ z' B- J- ^
各姊妹。快快去買啦。。我估好快冇。因為真係平。。
8 e& ~1 t: E+ g  q! m7 s地址係太安樓-近麥當勞入口-一行入去少少就見到間鋪。寫住清貨3 N3 G- W8 ?( ^* O% G+ l: s

% e6 s' _$ `" yPs.快推。快推。多多留言。
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
今日早少少先係附近, 睇來又要去看轉. THX FOR SHARING

你係男裝定女裝去買??

引用:
原帖由 under1 於 2015-11-26 21:26 發表   % |. a* J: P0 D6 U3 p" g
你係男裝定女裝去買??
% {- Y% J/ F$ x/ k
驚咩,我已經慣晒穿男裝買女裝

引用:
原帖由 tracy4 於 2015-11-26 22:32 發表   
" m. T( t: {! X0 e: n/ t
4 J# l" o3 S+ Q' w( s驚咩,我已經慣晒穿男裝買女裝
6 V& O9 ]% |$ z! h; {  w: N+ R

$ ?0 x2 m! @  ^8 w我未試過女裝買野~

引用:
原帖由 kami 於 2015-11-27 01:38 發表     ~% T9 x! w  J3 K, l

4 q. v. ?* f* P( O) c  G- H2 i6 K* Z. y" `$ @- y
我未試過女裝買野~
- h; i/ U4 q  [8 o: K1 w) ?' G; ?8 d+ H
; H  E1 K6 P' w0 Z' X  u9 v3 [; d  Y3 V
咁你有冇試著過至買?

引用:
原帖由 suedemi 於 2015-11-27 02:45 發表   ! f6 F" [0 D5 v; P# @

- D! B  L1 X" c7 b* p
& ~' O7 n/ y$ Q5 v8 E: d; n! `; N
& ^" H* G" q/ |( ~9 [2 y: _咁你有冇試著過至買?
9 _- p" B6 z  h# v
自助個d會% y4 ~4 B1 _1 W- r* U7 v3 x* Q
鞋都試過& R6 P$ H3 @- F1 f0 F8 w
但如果買內衣褲就未試過

引用:
原帖由 tracy4 於 2015-11-27 15:48 發表   
3 a" e8 Q8 J$ ^. V1 Y+ |9 F" D( [1 q& H$ l8 K3 A1 O
自助個d會( E* F! a6 i+ {) z- t3 W
鞋都試過
$ L) h9 _# |. m. z% R, m( s但如果買內衣褲就未試過
2 w2 u+ F  I, K6 u' n

+ C4 \  J2 M, p/ E& H% {+ q試過一次喺G2000試過一之次喺問完size再問可唔可以試試先。佢又肯

still on sale ???

西環太遠啦...

即係邊檔呀

謝謝你的分享

謝謝你的分享

北角國都廣場電氣街出口果間直試穿啦~~個姐姐又年輕又NICE
0 ]: ?4 Y3 w7 u* s' }# q千千都係果度即時試穿岩就買走~
牛仔裙是千千的至愛@ v @