嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

西灣河。鞋店清貨。快看

西灣河。鞋店清貨。快看

話說剛剛遊過西灣河。。
0 G  K  h' t$ E& k竟然有女裝鞋店清貨。。有好多跟歐洲size...3 h2 l/ @5 x; e# n0 q6 f% x% l
50至70元左右-好多種類都有。(高跟4吋都有)
+ C+ @5 Q0 R& p( |) ?6 G90至100左右-boot類。* p; x% r: O, B8 ]& K
最吸引係。。唔少40至41碼 。個別款都有42碼。 8 n6 Z, |+ B. t* S) r( S
數量我見入邊個倉仲有好多鞋。
4 {! _/ Y9 c4 |, t# _5 t2 |我去時老闆是男人。唔問其他嘢。仲好好人陪住我幫我指哂大碼鞋款。。
, U& j4 v% c% s( _& }  n- i+ _(唔知你地去係咪老闆睇檔 ,係就爽)6 F% q* t: _  R$ q8 P: E) |
各姊妹。快快去買啦。。我估好快冇。因為真係平。。
* N7 L. s5 P  D+ u7 G; T) ~地址係太安樓-近麥當勞入口-一行入去少少就見到間鋪。寫住清貨) @0 x) l, l& U4 H1 ]1 v) i% ]
. }( i7 ]7 Y" ]( T; K
Ps.快推。快推。多多留言。
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
今日早少少先係附近, 睇來又要去看轉. THX FOR SHARING

你係男裝定女裝去買??

引用:
原帖由 under1 於 2015-11-26 21:26 發表   0 n7 }3 U, `& H" _
你係男裝定女裝去買??
3 D9 ]  D" w- _
驚咩,我已經慣晒穿男裝買女裝

引用:
原帖由 tracy4 於 2015-11-26 22:32 發表   
1 j( [) r$ C+ C" U9 k+ x/ y# f6 S: Z$ V
驚咩,我已經慣晒穿男裝買女裝
- ~& K% S0 S2 i- j

! N( p' e% c( I& P& @" O0 M, ]我未試過女裝買野~

引用:
原帖由 kami 於 2015-11-27 01:38 發表   
+ v0 o1 D8 {' m. T
8 {* S  M, ?# Z, w% l8 l
0 H  Y" l. b4 p- e我未試過女裝買野~
# T+ S5 H6 O( S+ ?
# Z. Z5 v3 s7 G, `# R) s  M$ _0 N7 S
咁你有冇試著過至買?

引用:
原帖由 suedemi 於 2015-11-27 02:45 發表   % t* V9 n' F% @- ^! b* `

9 g! n- x) H, T& l0 U! x' c* U( g7 j) S1 Y1 {! p. _7 |
* C+ ^' O1 k9 c9 Y% M1 f4 f1 C# m) ?
咁你有冇試著過至買?
  c0 v( Z4 X0 J
自助個d會/ v/ ?4 H4 S5 B) z: p' G- V6 |/ g
鞋都試過
1 @. o6 `6 Q1 o% ~4 \但如果買內衣褲就未試過

引用:
原帖由 tracy4 於 2015-11-27 15:48 發表   : M- E& l: J* Q% x  U/ ?4 m

) A' M# @3 y2 @5 w自助個d會
  `$ P- X5 J: o鞋都試過
; C, y" S' S3 j1 u但如果買內衣褲就未試過
5 e+ \# n% i- t! V" _. B: _5 B) @; _1 b: y4 G
試過一次喺G2000試過一之次喺問完size再問可唔可以試試先。佢又肯

still on sale ???

西環太遠啦...

即係邊檔呀

謝謝你的分享

謝謝你的分享

北角國都廣場電氣街出口果間直試穿啦~~個姐姐又年輕又NICE
2 \- R, @* r* `6 Z千千都係果度即時試穿岩就買走~
牛仔裙是千千的至愛@ v @