嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

西灣河。鞋店清貨。快看

西灣河。鞋店清貨。快看

話說剛剛遊過西灣河。。5 g7 ?5 N2 [/ p3 i8 {4 u* x2 B! q
竟然有女裝鞋店清貨。。有好多跟歐洲size...
) E4 K  v' ?5 R, w4 E+ X0 G50至70元左右-好多種類都有。(高跟4吋都有)
9 Z1 g/ V! ?8 s% X: T90至100左右-boot類。7 S8 p5 w3 e' V4 b7 j
最吸引係。。唔少40至41碼 。個別款都有42碼。
: e: D+ m7 z( @3 c% K數量我見入邊個倉仲有好多鞋。
# J) W% a/ S4 n" |我去時老闆是男人。唔問其他嘢。仲好好人陪住我幫我指哂大碼鞋款。。
% N8 ]2 j- |: R5 c8 Z/ W(唔知你地去係咪老闆睇檔 ,係就爽)6 V+ \$ y( e. \4 e# T
各姊妹。快快去買啦。。我估好快冇。因為真係平。。
$ `6 @4 k9 N" s! M地址係太安樓-近麥當勞入口-一行入去少少就見到間鋪。寫住清貨
( n. b: V. F8 I- e  b0 {) q) t3 B- r
Ps.快推。快推。多多留言。
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
今日早少少先係附近, 睇來又要去看轉. THX FOR SHARING

你係男裝定女裝去買??

引用:
原帖由 under1 於 2015-11-26 21:26 發表   
: D( k! g* e/ w8 k你係男裝定女裝去買??
- v' ]( U7 k& h6 p7 E! s: i+ n驚咩,我已經慣晒穿男裝買女裝

引用:
原帖由 tracy4 於 2015-11-26 22:32 發表   $ b" B3 G* X: L4 @1 F5 Q1 V  k
2 q7 u; X  Q( k' v. r  k3 R
驚咩,我已經慣晒穿男裝買女裝
9 D& C1 D7 ~6 x* A) S, t

3 a, M& I& s# j# N$ [% B$ Y我未試過女裝買野~

引用:
原帖由 kami 於 2015-11-27 01:38 發表   $ F1 D# Z+ h3 m( e) \6 f
0 T% a  `- {+ c1 f" w# }9 H) a

9 P$ B& ^3 P+ a: ~: M+ v我未試過女裝買野~
  {1 g8 }0 g3 ~; ]
6 A+ @  T+ c2 T" a8 Y* a! V7 N1 a" h: o$ N2 k3 X& ]; G
咁你有冇試著過至買?

引用:
原帖由 suedemi 於 2015-11-27 02:45 發表   
1 ?% }2 f& ^6 g+ c  l/ r: E! ~' x, K4 ]( u7 w$ B) b

# A( U5 [) l0 U9 M$ g
: }  h- X1 C0 Y, e2 S% `  Y- w( D: [8 e咁你有冇試著過至買?
% G; I' Z1 C6 e* F: z# ]& b6 y自助個d會4 \0 Z; G5 X! \
鞋都試過
: I5 Y" K% m/ i$ `& r- R但如果買內衣褲就未試過

引用:
原帖由 tracy4 於 2015-11-27 15:48 發表   
6 F! _! ]7 c) g
8 @, R3 Z! Z/ B; P自助個d會6 i5 q; a9 I' B* R
鞋都試過5 H+ j! B; W* `8 R  J
但如果買內衣褲就未試過
1 @% y. p  o0 D# B" B) m
& m1 S8 ^/ r3 F% S- q試過一次喺G2000試過一之次喺問完size再問可唔可以試試先。佢又肯

still on sale ???

西環太遠啦...

即係邊檔呀

謝謝你的分享

謝謝你的分享

北角國都廣場電氣街出口果間直試穿啦~~個姐姐又年輕又NICE
( u; A9 U  ]) U' V' ?, m. v# l+ R千千都係果度即時試穿岩就買走~
牛仔裙是千千的至愛@ v @