嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

好大隻熊呀 + 黑絲

好大隻熊呀 + 黑絲

今日收到隻超級愛的bearbear熊做聖誕禮物,更係要同大家分享吓啦。
' F- G. F6 }  h
. b0 y5 w% [3 x& R7 ~放心,絕對無對佢有任何幻想。只係好好攬。, r$ Q$ A0 P* X5 I" |" O% Y

& [+ w' O" k3 k: `一蚊都唔收,Merry Christmas!
4 U' `2 I6 {+ n* A
6 \  ^, C7 a% ]9 w- k: G6 \% S8 E[ 本帖最後由 asian4adam 於 2015-12-2 05:13 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
無乜特別,只係一個愛著絲襪的飛機人
每個月香港美國兩邊飛

Wechat/line: eddieywong

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
讚喔,隻bearbear熊😂

wow! 真是好大隻bear baar熊呀!

在飛機上有穿著嗎?應該能防止腿皮膚乾燥吧!

thx for sharing

引用:
原帖由 beanpinpin 於 2015-12-1 09:45 發表   
! P8 ^/ B# d0 O; E& b在飛機上有穿著嗎?應該能防止腿皮膚乾燥吧!
2 B6 ~( p. ?, Y3 k% t( g8 ]2 R! D5 X  n! \( g' |0 Z- o
有呀,經常穿絲襪開飛機。* |2 W/ t, C" m- J- d

( Q% f2 c4 i* Y2 O8 C5 H吓?真的嗎?真是可以防止皮膚乾燥嗎?
每個月香港美國兩邊飛

引用:
原帖由 ngyl1394 於 2015-12-1 09:41 發表   8 D; n: i+ d# j! m6 r! }2 @
wow! 真是好大隻bear baar熊呀!
' f0 H* v4 i( Y# l- |

- {" U. K8 a! @1 o& q5 R其實有隻仲大嘅 bearbear熊。236CM高
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
每個月香港美國兩邊飛

你見到空姐,有咩感覺?

引用:
原帖由 applebaby 於 2015-12-1 12:02 發表   
- W0 m; a* q9 R# @6 y- ?9 c' `你見到空姐,有咩感覺?
( G/ n4 p, _* f8 S
, L9 j3 B& ~7 s! F同事,無感覺.  日見夜見.
每個月香港美國兩邊飛

你隻熊好明顯係Costco產品喎!
" s* t# D/ d; H
  Z3 [8 V4 |5 N. u+ C; K買隻細好過大,起碼唔駛搵地方擺

Very nice!!!!!!

我張座都有2隻.不過冇咁大
wechat---- FireredRose

隻熊勁大隻..  再加對黑絲腿.  正

好大的熊.....~~~~

不错啊  我喜欢 支持一下!

多謝晒,但係好慘囉,隻熊成為咗做招點
每個月香港美國兩邊飛

lovely bear

引用:
原帖由 1677 於 2015-12-1 13:53 發表   
" x( [$ I" P& f; v1 t! m, d" t你隻熊好明顯係Costco產品喎!
  T) L8 R5 j/ W
5 ]" Q% a. @; A3 ~* o+ a買隻細好過大,起碼唔駛搵地方擺
! E0 O- p' d: |6 P  P8 m
7 D3 F) D3 j8 v! J- W
Love Costco
每個月香港美國兩邊飛

我很欣賞你的絲襪相,在我而言,不是隻熊成為招點。& e8 ]1 Z: b: l6 `- N  k- ~2 h; K, L
你每次的絲襪照都有驚喜,謝謝。6 u' V. w: M7 _" b( e) y. Y' y" o
你影相比較方便,影多啲來看看。
3 _. U5 K, q/ Y5 A" H( TThanks.
1 G. U% v( x: A* q
引用:
原帖由 asian4adam 於 2015-12-1 21:27 發表   
5 g3 _' n* a& Q, Y3 ^9 {- B多謝晒,但係好慘囉,隻熊成為咗做招點
只是最愛著絲襪褲,不變裝;希望男士也可正常地著絲襪!

引用:
原帖由 asian4adam 於 2015-12-2 05:13 發表   8 J1 n) _+ u/ l+ l; Z& Z) h
5 f" I8 m9 q% [$ p
Love Costco
" D% W" z# Y& l1 c
' E* G: V+ P* Q! ~. \8 r$ mCostco都有絲襪賣架!, B4 _. h9 p. ~8 Z3 Y$ Y" w! A
而且一pack幾對,好抵
4 u0 K; X. e$ f, v( F* D
# g) R! ?- W5 J1 H買完仲可以食埋hot dog先走