嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今晚著校裙睡覺,點知道……

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 09:03 發表   + j5 k9 T( n; H& o8 \
* O* f) w. i: P* r4 [7 O
其實比另一半知道無壞,又唔係一腳踏兩船或者有小三& ]1 u8 d4 s4 o( P. r
女友反而仲開心,我日日做宅男係屋企著校裙陪她
6 A- ]& a2 |$ I2 x, f' _# e+ E
/ w: [. F- \: M好羨慕你

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 09:03 發表   
4 o2 P& }5 t$ {
1 Z) I; s" S9 g" d4 }其實比另一半知道無壞,又唔係一腳踏兩船或者有小三% }; m6 U3 ^5 f7 t! S4 L& r& K
女友反而仲開心,我日日做宅男係屋企著校裙陪她
5 {2 y% f4 V3 C
你係著邊間學校嘅校服呀?有無相睇吓呀?

Better wash it now!!!

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-12-19 12:43 發表   
( W6 G8 z  M! L4 U, Z
& r. S/ W2 b; b, ~, {. J你係著邊間學校嘅校服呀?有無相睇吓呀?
% Q. V# ?0 E! g我夏季有寧波2.保良局.東華.地利亞,冬季有上智.地利亞
  p- p7 b& u- ?4 B$ H. M; f5 P我好想放上嚟但唔成功,我用iphone自拍完無法上載

引用:
原帖由 Babygun 於 2015-12-19 13:37 發表   
3 g6 G2 X9 C. q; G$ D% fBetter wash it now!!!
' g1 B" @1 R4 ]; F& X2 h昨晚已經洗乾淨了

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 18:27 發表   
1 I% K8 c! H3 h: _3 H
! D+ ?; k' T+ D' n0 {, [我夏季有寧波2.保良局.東華.地利亞,冬季有上智.地利亞
' V  ^7 E( C. }& V- G我好想放上嚟但唔成功,我用iphone自拍完無法上載
& R6 A1 C. _& y8 V嘩,咁你上傳不到相片,是否說相片size太大呀?
. U$ [+ k# C+ }# ~- o9 W. R是的話用app縮細一啲就可以了。

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-12-19 21:14 發表   0 u  @, Q4 Y1 T/ t8 y: i  z! e$ {
4 t' N) \' d9 q, K2 ~: \
嘩,咁你上傳不到相片,是否說相片size太大呀?7 Z5 M: ~- }$ C, D/ h- Y+ R
是的話用app縮細一啲就可以了。
" f4 ^9 X2 X' b( ]+ w" H% ~我唔識呀,好似係size太大,應該點搞呀,你每次上傳相片係咩size

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 21:47 發表   ; \; R" s7 t+ S! t" |
4 i  f' ^# T1 `& `. m
我唔識呀,好似係size太大,應該點搞呀,你每次上傳相片係咩size
/ `: y5 @# g4 ^4 K  V) h
相片size大約900幾 x 500幾
4 X0 V: f+ A) @我是用images easy resizer

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-12-19 22:10 發表     G: m& O) D+ l$ i: F
) ^3 z8 K3 G' b3 s  k" q3 J
相片size大約900幾 x 500幾
! b2 [: m* n( h5 f我是用images easy resizer
/ ?1 f0 o1 K1 \0 C) z/ J你知唔知Iphone可唔可以影相可以令相片符合上傳相片要求

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 23:10 發表   " ~2 X( P. V2 B9 D# f
8 V& }% n& }# ?" q  q; W& l
你知唔知Iphone可唔可以影相可以令相片符合上傳相片要求
+ Q* T$ g2 P, r0 I
我也有用iphone,本身是沒有此功能,都是要靠app,
5 }8 o# S; L) w; O* v, H有隻名叫photo size express的app可以簡單做到。

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-12-19 23:56 發表   . B, p8 z/ O. F5 J: h1 \
& ?- x. _5 S: _+ p. A' I2 W
我也有用iphone,本身是沒有此功能,都是要靠app,
: T9 s8 G9 r0 z* {; q) p/ E8 N. r有隻名叫photo size express的app可以簡單做到。
& L) E! S$ Y3 s2 V; Y) e
Ok,我有時間就搜尋下,多謝你呀

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-20 00:19 發表   
7 A% b8 `$ O, Z- E& z$ r
# m) W7 D  A: F9 J Ok,我有時間就搜尋下,多謝你呀
3 W" l5 o2 ?; j& T& t3 x# U$ ~  P唔洗客氣,大家交流交流

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 05:27 發表   
3 [( ~' Y* d+ j3 M" Z
7 I3 k8 a* f9 _我夏季有寧波2.保良局.東華.地利亞,冬季有上智.地利亞
/ x/ \, L4 n) Z$ E) D" i' _我好想放上嚟但唔成功,我用iphone自拍完無法上載
8 @7 ^5 s1 |5 m1 a
又話者upload上dropbox然後link dropbox張相上黎

有無人可以幫我上載相呀,搞唔掂

下次用埋M巾訓@@

我會唔捨得整污糟d 校裙

you are so lucky with a nice gf

引用:
原帖由 jasper818 於 2015-12-20 23:57 發表   
; L3 F6 Q* {% {% q4 `) o我會唔捨得整污糟d 校裙
1 \+ O/ w. ~: P
洗乾淨就沒事了。

引用:
原帖由 kkmonster 於 2015-12-21 02:17 發表   # m7 ]4 |+ c# F' l8 L; Z& K* }  j2 b
you are so lucky with a nice gf
- }  l/ r8 i' `% `9 H
Thank you

咁刺激