嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今晚著校裙睡覺,點知道……

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 09:03 發表   : R! b  P" d7 ?$ f$ ?* ~

, f4 L! C+ H6 v: g其實比另一半知道無壞,又唔係一腳踏兩船或者有小三$ A; S% ^; V1 y7 Z
女友反而仲開心,我日日做宅男係屋企著校裙陪她
0 ?* `% d+ [6 e. N* u
; j4 x+ \3 q- P& }. l8 u$ s好羨慕你

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 09:03 發表   
, L% h. _  i" L* e5 d; W$ i5 j+ {, h/ x4 j4 Q7 n- a8 n/ _
其實比另一半知道無壞,又唔係一腳踏兩船或者有小三
. G4 P5 ?6 [3 Y+ l0 q女友反而仲開心,我日日做宅男係屋企著校裙陪她
5 e8 n- I, n* l3 L, a
你係著邊間學校嘅校服呀?有無相睇吓呀?

Better wash it now!!!

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-12-19 12:43 發表     F+ v/ w# r  E# o1 [' B' }
9 V' ]2 w6 r/ y; G: T% @
你係著邊間學校嘅校服呀?有無相睇吓呀?
) c/ s- w% s( E4 }. l我夏季有寧波2.保良局.東華.地利亞,冬季有上智.地利亞
) q0 U, l3 b0 e. }, S$ s# u1 b/ r我好想放上嚟但唔成功,我用iphone自拍完無法上載

引用:
原帖由 Babygun 於 2015-12-19 13:37 發表   
4 n3 z0 g  |' E' vBetter wash it now!!!
; q1 D6 C, G* b2 V/ D6 t6 K昨晚已經洗乾淨了

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 18:27 發表   + _8 K7 J# A/ K* L4 N9 V+ I8 _

* {7 _  g% P7 z. R; ~我夏季有寧波2.保良局.東華.地利亞,冬季有上智.地利亞  D5 ?% g7 {* `* f1 K+ t) v; a, F# P% C
我好想放上嚟但唔成功,我用iphone自拍完無法上載
# x" L6 K) U, v) N) r嘩,咁你上傳不到相片,是否說相片size太大呀?+ f* s4 S: m9 [( J5 e7 p: U1 E
是的話用app縮細一啲就可以了。

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-12-19 21:14 發表   ( s* Q) Z. Q  G2 [* m! G
8 `* j  l  `7 r5 w
嘩,咁你上傳不到相片,是否說相片size太大呀?
$ K, n) S" N$ p是的話用app縮細一啲就可以了。
- @7 o. b% g/ _+ G
我唔識呀,好似係size太大,應該點搞呀,你每次上傳相片係咩size

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 21:47 發表   
6 T+ R+ j/ M( Z' |5 S7 n/ `
! B% h9 i# P  I( q, f$ C我唔識呀,好似係size太大,應該點搞呀,你每次上傳相片係咩size
  o" t" Z" H+ A# w, |( i. X& ~相片size大約900幾 x 500幾  n2 G/ c2 `. h- z# s9 n9 [+ z! s
我是用images easy resizer

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-12-19 22:10 發表   
+ W; L  d0 C* _1 W* V0 \) U; l5 `" k  S! M0 ?
相片size大約900幾 x 500幾& x" M- k9 L' O3 G
我是用images easy resizer
; k/ r" m& u3 z6 o! Y# ]" W你知唔知Iphone可唔可以影相可以令相片符合上傳相片要求

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 23:10 發表   ; d* [+ z& r4 W, H! j6 ?9 Q7 @

+ G+ _) I# u: R5 q# s7 O; e' a你知唔知Iphone可唔可以影相可以令相片符合上傳相片要求
) K  c2 G/ N, h' ?+ w. C) r
我也有用iphone,本身是沒有此功能,都是要靠app,
2 ~! d2 d( ^! z2 ~' T5 `有隻名叫photo size express的app可以簡單做到。

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-12-19 23:56 發表   
: p) x* Q5 P/ U" g" @" F
* o$ |0 P) m. u2 F; }2 n我也有用iphone,本身是沒有此功能,都是要靠app,/ W# [; C3 Y/ `
有隻名叫photo size express的app可以簡單做到。
0 t1 l( r  q# g% M7 X" s$ ?/ H Ok,我有時間就搜尋下,多謝你呀

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-20 00:19 發表   
, ~* _) a# S% {, h( G) g; K( h) U1 H5 E' V
Ok,我有時間就搜尋下,多謝你呀
# d) \% i; n5 X* ~# k0 z% {" D唔洗客氣,大家交流交流

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 05:27 發表   1 c" L% c3 r! ^  k8 C) n$ f8 c: X
8 Y( r1 _4 I* K9 f
我夏季有寧波2.保良局.東華.地利亞,冬季有上智.地利亞, Z  L/ Y( i4 G4 ]2 M) M  y6 Q
我好想放上嚟但唔成功,我用iphone自拍完無法上載
# i+ l' l+ W) J. |4 G* W) D( K1 b9 i
又話者upload上dropbox然後link dropbox張相上黎

有無人可以幫我上載相呀,搞唔掂

下次用埋M巾訓@@

我會唔捨得整污糟d 校裙

you are so lucky with a nice gf

引用:
原帖由 jasper818 於 2015-12-20 23:57 發表   3 `5 F$ J% k( }6 q5 R
我會唔捨得整污糟d 校裙
6 `; m( m# W$ n洗乾淨就沒事了。

引用:
原帖由 kkmonster 於 2015-12-21 02:17 發表   
* |* X5 @/ S3 c# P( f$ G) `. zyou are so lucky with a nice gf
3 ]) r+ B2 i' s/ [: T Thank you

咁刺激