嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今晚著校裙睡覺,點知道……

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 09:03 發表   " u  S; J" y' ~7 o$ j6 k. L) r

5 \- a9 W1 R: M4 I( x其實比另一半知道無壞,又唔係一腳踏兩船或者有小三
0 t( |6 f9 i- D& i+ }. K% s' J, D; Y女友反而仲開心,我日日做宅男係屋企著校裙陪她
" Q8 `* l' G" t# r. Y& Z! ^8 m
5 D2 k1 v6 k" ], s3 \
好羨慕你

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 09:03 發表   ! V! e9 i$ W% M# A" U- T
3 H% u# H5 b" B8 J  \
其實比另一半知道無壞,又唔係一腳踏兩船或者有小三7 I! e% W8 _# `4 O8 {6 u
女友反而仲開心,我日日做宅男係屋企著校裙陪她
% X/ o7 e4 a8 J  d
你係著邊間學校嘅校服呀?有無相睇吓呀?

Better wash it now!!!

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-12-19 12:43 發表   & G. k  I( G9 h3 t% V) _1 h; z

* S/ z. k: E8 O* e/ `( D7 a+ i你係著邊間學校嘅校服呀?有無相睇吓呀?
! y4 g5 w5 ]7 b3 V
我夏季有寧波2.保良局.東華.地利亞,冬季有上智.地利亞
; r, H" L" w$ ?& e1 `. j* `7 j# Z' `我好想放上嚟但唔成功,我用iphone自拍完無法上載

引用:
原帖由 Babygun 於 2015-12-19 13:37 發表   
# @  S8 C6 n4 N* v7 Z8 q" sBetter wash it now!!!
( X" B% K2 R6 I
昨晚已經洗乾淨了

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 18:27 發表   & w  g$ A7 u! v2 E
; J" l  o# s: L6 M
我夏季有寧波2.保良局.東華.地利亞,冬季有上智.地利亞
* o' M3 I, z, F$ ]3 l5 \% z$ X# j我好想放上嚟但唔成功,我用iphone自拍完無法上載
; E4 C4 C' h$ C
嘩,咁你上傳不到相片,是否說相片size太大呀?3 m, f0 X! W" H* b& ~. T  n, @
是的話用app縮細一啲就可以了。

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-12-19 21:14 發表   0 b: k. `% f' A7 X2 s1 X' ^: v
* T8 q- y1 q3 q& h8 [9 ]
嘩,咁你上傳不到相片,是否說相片size太大呀?, Q. |+ g& C8 l. b3 j( v8 a
是的話用app縮細一啲就可以了。
8 J" s+ w  Z# v0 I我唔識呀,好似係size太大,應該點搞呀,你每次上傳相片係咩size

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 21:47 發表   
* \$ @' E- y  B, C  f( I( M) F
- F8 l: e2 U! Q9 i& Q* s: P我唔識呀,好似係size太大,應該點搞呀,你每次上傳相片係咩size
5 c% g1 X( [! w0 s# D2 m3 w& i相片size大約900幾 x 500幾, L$ O% w$ f) [/ d) Y
我是用images easy resizer

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-12-19 22:10 發表   8 `4 y8 F, ?3 E, T" ]6 r; h

( x1 o3 o; A. N; b- P  q& |相片size大約900幾 x 500幾
0 _5 }# O+ Y  ]' k% @( f我是用images easy resizer
- c/ o0 M, G4 W
你知唔知Iphone可唔可以影相可以令相片符合上傳相片要求

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 23:10 發表   9 Z# F. e( K; N- c1 u- S' I

, r% C) o# a, }5 V你知唔知Iphone可唔可以影相可以令相片符合上傳相片要求
8 N: Q9 B/ A+ M& e- J( R
我也有用iphone,本身是沒有此功能,都是要靠app," h+ M) M' |0 q* f
有隻名叫photo size express的app可以簡單做到。

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-12-19 23:56 發表   
/ g- m3 H: c& w  j6 A
% s5 \' b7 o/ m+ k  d. S8 _) L我也有用iphone,本身是沒有此功能,都是要靠app,/ E4 D8 q  y% E
有隻名叫photo size express的app可以簡單做到。
0 C1 `. l6 C& j- V- W6 t4 n4 ]1 B Ok,我有時間就搜尋下,多謝你呀

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-20 00:19 發表   . L; ]" w1 S0 @. `+ D  m% E2 H& `2 w7 w
6 x2 ?% L. C, D+ d8 h% x" q+ ~
Ok,我有時間就搜尋下,多謝你呀
2 p4 J3 T6 q$ N+ x: @% W% n唔洗客氣,大家交流交流

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 05:27 發表   
4 G. _! _6 r0 _, c' D+ B$ E1 v
, y; \: `0 y! ]8 Y. s" A我夏季有寧波2.保良局.東華.地利亞,冬季有上智.地利亞2 s, [2 P+ C5 G8 W. y) G' n# f
我好想放上嚟但唔成功,我用iphone自拍完無法上載
3 \- n7 u0 d. I  k9 K, ]. U8 W又話者upload上dropbox然後link dropbox張相上黎

有無人可以幫我上載相呀,搞唔掂

下次用埋M巾訓@@

我會唔捨得整污糟d 校裙

you are so lucky with a nice gf

引用:
原帖由 jasper818 於 2015-12-20 23:57 發表   5 Y9 V3 J2 `* c1 E9 J; R
我會唔捨得整污糟d 校裙
' W& q) m# w5 ~( x
洗乾淨就沒事了。

引用:
原帖由 kkmonster 於 2015-12-21 02:17 發表   4 X. X( |2 x) L
you are so lucky with a nice gf
( |  M6 L6 n) z( T) ~  e Thank you

咁刺激