嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今晚著校裙睡覺,點知道……

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 09:03 發表   $ l0 E- g: C( F3 Y1 }

8 E& n4 x% l' w# K/ g其實比另一半知道無壞,又唔係一腳踏兩船或者有小三6 T& E6 D# }/ C: @
女友反而仲開心,我日日做宅男係屋企著校裙陪她
- V* P/ B; u" e

& Y" e# z" X3 V- N& w; U好羨慕你

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 09:03 發表   
/ }7 w% U, E* h! h7 q) \( W6 a% P" I" X; K& W7 i) H7 }+ }) p& u
其實比另一半知道無壞,又唔係一腳踏兩船或者有小三
# O' c3 h: T8 r) i1 i5 [女友反而仲開心,我日日做宅男係屋企著校裙陪她
' ^3 E9 A7 _  y# _你係著邊間學校嘅校服呀?有無相睇吓呀?

Better wash it now!!!

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-12-19 12:43 發表   
0 k; T4 u& G/ x$ A  I( x6 d/ h% `* ]4 {3 ?5 F! D" Y" t! F
你係著邊間學校嘅校服呀?有無相睇吓呀?
/ A! i$ d; ]+ [4 A" ~# J- t' [
我夏季有寧波2.保良局.東華.地利亞,冬季有上智.地利亞$ G& F  c4 x' ?7 N6 F/ b
我好想放上嚟但唔成功,我用iphone自拍完無法上載

引用:
原帖由 Babygun 於 2015-12-19 13:37 發表   
3 V4 V- |4 h5 Y( l& EBetter wash it now!!!
  N$ q, k. C6 h) F7 Z$ q昨晚已經洗乾淨了

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 18:27 發表   
7 [' {2 T& A5 e4 [
( T) s  K& Y* K5 O9 j我夏季有寧波2.保良局.東華.地利亞,冬季有上智.地利亞
2 Z: N* E( Q: b/ x3 o我好想放上嚟但唔成功,我用iphone自拍完無法上載
; H" ]; o4 [+ I( `* c9 p+ W2 W9 A' C嘩,咁你上傳不到相片,是否說相片size太大呀?
2 h6 C/ @* R! Q是的話用app縮細一啲就可以了。

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-12-19 21:14 發表   2 u& V% l5 N# {* X6 i2 _

9 z3 W8 C4 i5 m3 B- O8 `6 ?嘩,咁你上傳不到相片,是否說相片size太大呀?$ S( W; w+ I* O2 c/ V2 F+ X7 Q  u6 K) I
是的話用app縮細一啲就可以了。
9 f8 Z1 P& s' i/ K) _
我唔識呀,好似係size太大,應該點搞呀,你每次上傳相片係咩size

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 21:47 發表   7 ^6 O( I. `+ e+ ]: b- h( q# K  H

$ \. X# V: X9 h$ v我唔識呀,好似係size太大,應該點搞呀,你每次上傳相片係咩size
7 g+ ?! H' `. \相片size大約900幾 x 500幾
- _6 Z, C/ H6 {; W6 f8 o我是用images easy resizer

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-12-19 22:10 發表   & y% V) U5 T0 A+ c# f5 F- u# W

9 l9 {6 x  D. T* Z1 B+ }- K2 C- F相片size大約900幾 x 500幾
6 ^9 }$ b/ k) `) p我是用images easy resizer
4 y# }$ A4 U5 D  j4 _0 O8 ^你知唔知Iphone可唔可以影相可以令相片符合上傳相片要求

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 23:10 發表   $ I4 Z  z4 L4 d# X" B* S: Y3 n

3 L$ i" q2 \. p% K% i' s* o你知唔知Iphone可唔可以影相可以令相片符合上傳相片要求
+ q, [: [1 \% m! C& R# o
我也有用iphone,本身是沒有此功能,都是要靠app,
7 c! m& q; n+ d! e2 z- L有隻名叫photo size express的app可以簡單做到。

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-12-19 23:56 發表   " ]. p( k4 z* c8 i
$ e; {# @; e# [. u# S# Y; h- A
我也有用iphone,本身是沒有此功能,都是要靠app,9 t; ~/ U6 e% Y; O! T% B6 p. Z$ f
有隻名叫photo size express的app可以簡單做到。
& M- y  X5 k) `/ o
Ok,我有時間就搜尋下,多謝你呀

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-20 00:19 發表   . b1 d: e* V3 ]$ O

6 ]) ^: J  q: o Ok,我有時間就搜尋下,多謝你呀
' ?! l( z3 j& L9 D( U! A
唔洗客氣,大家交流交流

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 05:27 發表   
. h& h  W8 W2 d8 k0 o, r' }
3 A! N4 r" y$ y. i1 P  D我夏季有寧波2.保良局.東華.地利亞,冬季有上智.地利亞
) k6 b3 @6 C  J% J+ u2 b2 |; {+ N我好想放上嚟但唔成功,我用iphone自拍完無法上載
0 Q$ u+ S7 W: V7 F又話者upload上dropbox然後link dropbox張相上黎

有無人可以幫我上載相呀,搞唔掂

下次用埋M巾訓@@

我會唔捨得整污糟d 校裙

you are so lucky with a nice gf

引用:
原帖由 jasper818 於 2015-12-20 23:57 發表     ?5 g# Q0 a0 p* [0 @
我會唔捨得整污糟d 校裙
4 d8 r4 r3 E- q. ?8 o3 k洗乾淨就沒事了。

引用:
原帖由 kkmonster 於 2015-12-21 02:17 發表   6 T$ I" y0 N, `8 x( |5 M
you are so lucky with a nice gf
, J! a3 t* j: P) [
Thank you

咁刺激