嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今晚著校裙睡覺,點知道……

where to buy school dress ga ?

can u share ? thx a lot

引用:
原帖由 stephanie.leung 於 2016-2-15 00:56 發表   2 H0 }1 Q4 R; u- j; ~
can u share ? thx a lot
: i- ?9 d, Y  N* a. h很多地方都有,
; S! o/ d4 t5 O1 c3 o) g九龍城獅子石道,葵涌廣場頂層,石硤尾街市等等

引用:
原帖由 kingphone 於 2016-2-15 08:14 發表   
9 x5 K2 N5 f+ s3 M
% b2 t3 \0 P6 h+ c. k, K4 g# `很多地方都有,
$ A7 z; _9 W# n" l九龍城獅子石道,葵涌廣場頂層,石硤尾街市等等
5 H" s* @9 i- ?: m
) q# C2 t' e# V* x3 C
4 n: b4 e9 t, m4 O7 }4 U+ L/ ^  g! U賣校服地方?8 U8 `# |$ x9 E
我size 可能太大,未必買到

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 08:02 發表   : ?3 [' P$ T) J
我同女友一齊住.之前有一段小波折比佢知道左% Y( h! j4 W- v: x6 a9 ?  c- m" @
依家咪可以日日著校服,我都不停買靚校裙
: E7 g! P3 C1 ~$ S6 u4 a7 @5 ]4 x+ o* x" p$ o; o1 f1 o& T
5 I9 @' t1 T3 F, D3 I0 p3 o2 E' ?
你真係好幸福" D( Q" ^4 S, M& F/ E
大家都理解,現時社會對CD 接受能力仲係好低* N, g7 _9 H  }! K
好多人都覺得好有問題0 r1 Q3 k$ O0 ^! ^4 q4 Q9 x

# {5 G" a# U3 s; X2 b0 Z2 \佢能夠接受,仲容許你繼續
7 f/ }7 c" D8 [* e) o: L/ L) q2 ~  h真係好好
/ L6 w$ W2 i& r! t2 ?4 a( P你要好好珍惜

引用:
原帖由 yuanyi91 於 2015-12-18 21:01 發表   7 |: S7 q5 f$ b5 X. R* o5 q: h
锁房间门就可以啦,因为我屋企人睡覺都习惯各锁各门
7 g- a* |2 z1 G( G  y- o

, C% T) x: K' V5 i+ {) v& C) E; W2 n0 Z
你profile pic 喎) H" j0 x. H/ o) `# F9 p
DGS 喎
, F# r) w" p1 `6 N7 m, y9 M6 D" Q5 o3 u9 ?* l8 J
其實我覺得DG 係幾靚的2 j9 B9 w2 c2 i: a" l. x
中六七仲可以著高跟鞋返學- q7 c( }3 B0 x% c* Q) g1 W1 G
(AIYA ,年紀暴露了…………)

回復 18# isuzu4.3 的帖子

you are so lucky. your girl friend allows you to CD

真心好羨慕 有冇多d圖?

好難洗嫁。。。拎出去比人洗啦

引用:
原帖由 AnnieAnnie 於 2016-2-24 15:54 發表   # T9 m0 k) {8 ~
好難洗嫁。。。拎出去比人洗啦
! U6 ^5 m( r$ O$ B% I1 a都唔係好難洗

冇人發現就算了吧

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 08:02 發表   - N- @/ v: _& x' s% w. S9 B
我同女友一齊住.之前有一段小波折比佢知道左6 T$ x5 C$ J- B( O8 F
依家咪可以日日著校服,我都不停買靚校裙
. N% U' R# T. E1 H0 k: @3 H1 U

& }# Q0 W) P  ]; E% F+ n& J真係好, 如果佢肯著埋一份就更加正.

用衛生巾墊住唔好俾佢流

戀戀點數點先有家?

我試過 幾次 著住 連身校裙 尼訓 , 但都係拉住個身咁 , 所以之後都無咁訓了

用夜用吧…

回復 1# kingphone 的帖子

好性感, 令人興奮

機洗都可以的,哈哈

引用:
原帖由 loboiboi 於 2016-5-7 01:39 發表   ; k# T7 L1 F$ i5 S# m7 s' r
好性感, 令人興奮
& \) }- f5 W  ]5 g3 o/ V
我對唐裝的校服有興趣多些

我都想著住訓

同女友一起穿來訓多..