嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今晚著校裙睡覺,點知道……

where to buy school dress ga ?

can u share ? thx a lot

引用:
原帖由 stephanie.leung 於 2016-2-15 00:56 發表   
# \+ R5 {& J2 K9 J# tcan u share ? thx a lot
2 Q( a2 S- J* _
很多地方都有,
/ j3 n6 z# t  W/ H. ~九龍城獅子石道,葵涌廣場頂層,石硤尾街市等等

引用:
原帖由 kingphone 於 2016-2-15 08:14 發表   1 c8 O8 w  h, O0 N
2 G7 n# E( c9 `, t
很多地方都有,
  Y* S: R6 `- U九龍城獅子石道,葵涌廣場頂層,石硤尾街市等等
2 G# u$ ^+ r- q* A7 n
* ]  P. S) L4 ~; f
5 [0 d+ o. I/ I4 S: v
賣校服地方?' f. M0 z' g0 w) z! A
我size 可能太大,未必買到

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 08:02 發表   . U. t8 G# X) |' I3 v0 o: s
我同女友一齊住.之前有一段小波折比佢知道左" S# N, t7 t8 d
依家咪可以日日著校服,我都不停買靚校裙
- T7 K3 p# z. Q; w6 {: G, U9 @% h
7 N1 t8 b' l* n0 U; |; y$ {
! L* ?4 g4 a( R; J" j, a
你真係好幸福" w2 O3 K, a- T. O# U0 v
大家都理解,現時社會對CD 接受能力仲係好低
3 I2 p. j# R# u  x好多人都覺得好有問題, _! w, i4 X6 b* E: p

1 P' S3 y" k4 g: u2 k佢能夠接受,仲容許你繼續9 C5 D5 k. T) |( l
真係好好
. N# T9 I* `3 J0 u: ?2 s4 f你要好好珍惜

引用:
原帖由 yuanyi91 於 2015-12-18 21:01 發表   
  R8 o2 q0 X8 x8 [& C8 g: V锁房间门就可以啦,因为我屋企人睡覺都习惯各锁各门
* n/ C( g0 H  x1 F. o2 z6 }6 I& t

6 B/ z: n% [8 e$ i% I( e: H/ E: U$ M" r' D* x/ t# P6 F+ u( w
你profile pic 喎! `5 Q& z1 L! i# D
DGS 喎$ a1 K+ N% f4 ~7 ^6 E4 s

/ c7 t1 U. g* R9 X1 K7 A5 W其實我覺得DG 係幾靚的! w3 K0 {) |5 D0 @
中六七仲可以著高跟鞋返學
0 J' }$ h3 ~1 O2 V5 ^; K(AIYA ,年紀暴露了…………)

回復 18# isuzu4.3 的帖子

you are so lucky. your girl friend allows you to CD

真心好羨慕 有冇多d圖?

好難洗嫁。。。拎出去比人洗啦

引用:
原帖由 AnnieAnnie 於 2016-2-24 15:54 發表   & H% D* ?8 ^0 `! R/ S
好難洗嫁。。。拎出去比人洗啦
8 V# r0 M4 V- R8 N8 {# T$ T. ?
都唔係好難洗

冇人發現就算了吧

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 08:02 發表   
2 z2 d- q4 H* x7 D) e1 Q5 H我同女友一齊住.之前有一段小波折比佢知道左
2 Q& h/ W' n" s7 z/ O0 ?依家咪可以日日著校服,我都不停買靚校裙
9 {. Q9 u2 G& w! H0 g4 K7 A' a0 t. @6 l
真係好, 如果佢肯著埋一份就更加正.

用衛生巾墊住唔好俾佢流

戀戀點數點先有家?

我試過 幾次 著住 連身校裙 尼訓 , 但都係拉住個身咁 , 所以之後都無咁訓了

用夜用吧…

回復 1# kingphone 的帖子

好性感, 令人興奮

機洗都可以的,哈哈

引用:
原帖由 loboiboi 於 2016-5-7 01:39 發表   
$ l* X( ^( p, _3 L$ I: r4 _, ]1 S) ?好性感, 令人興奮
1 Y+ a- M5 v: |6 B2 Q0 r9 B我對唐裝的校服有興趣多些

我都想著住訓

同女友一起穿來訓多..