嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今晚著校裙睡覺,點知道……

where to buy school dress ga ?

can u share ? thx a lot

引用:
原帖由 stephanie.leung 於 2016-2-15 00:56 發表   1 D  t. R" s( m1 q7 ^) ?
can u share ? thx a lot
0 b* q# {% w5 o, q; l很多地方都有,
( F& u4 H/ F% ^! H九龍城獅子石道,葵涌廣場頂層,石硤尾街市等等

引用:
原帖由 kingphone 於 2016-2-15 08:14 發表   8 _2 b. F* n( u

* A' g) m/ _/ x- b* F很多地方都有,
2 A& Y/ v' `. w  ~( [$ {九龍城獅子石道,葵涌廣場頂層,石硤尾街市等等
' I( v5 ^  j# e2 ^
3 p5 z  t: b' i+ Z7 |1 f
- W& ~2 W  {2 V5 O
賣校服地方?
0 Y2 T6 I  _) `9 B6 i& z" [4 l我size 可能太大,未必買到

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 08:02 發表   , B. E" ?9 \% c0 J
我同女友一齊住.之前有一段小波折比佢知道左
' o) v# F/ s- a/ N! O7 v, v8 x依家咪可以日日著校服,我都不停買靚校裙
2 u1 x5 O8 L  {+ M  V0 h+ m6 h( c$ B( F" U: t

9 n- X7 l& x, ^8 M* u3 _% y. m你真係好幸福0 E  x! Q( U. E9 L3 t/ M
大家都理解,現時社會對CD 接受能力仲係好低# S% o- \! K- M) S8 t3 e! H
好多人都覺得好有問題+ |* \8 ]9 i% B! r
& l6 w; T/ D/ Y* ]4 R
佢能夠接受,仲容許你繼續
0 m' U/ V* K/ f" Y真係好好
( m# g2 {/ a6 Y8 \/ ~+ \你要好好珍惜

引用:
原帖由 yuanyi91 於 2015-12-18 21:01 發表   ( M2 ^% m  A1 R0 v/ k, d( z
锁房间门就可以啦,因为我屋企人睡覺都习惯各锁各门
( u( G9 [: g: I  U1 }" T
/ @1 W( V2 e. s- O# t! t
' F9 U* [, H% q7 y* D
你profile pic 喎
" ~- Q8 S' }" j3 K9 HDGS 喎
: Y5 g. H. `. b! E  T& x& Y) v7 k1 ~% ]/ k6 o
其實我覺得DG 係幾靚的. E8 q: g! }8 o
中六七仲可以著高跟鞋返學! ]& p' _2 p8 [! V- }
(AIYA ,年紀暴露了…………)

回復 18# isuzu4.3 的帖子

you are so lucky. your girl friend allows you to CD

真心好羨慕 有冇多d圖?

好難洗嫁。。。拎出去比人洗啦

引用:
原帖由 AnnieAnnie 於 2016-2-24 15:54 發表   . x. H, l; l$ j) _( q2 F0 U, I5 e( P
好難洗嫁。。。拎出去比人洗啦
. N1 h, F" c" r1 r
都唔係好難洗

冇人發現就算了吧

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 08:02 發表   # }5 R0 i" U" X9 u8 M4 j4 W8 q$ C
我同女友一齊住.之前有一段小波折比佢知道左
6 z  t2 ], s# }0 M依家咪可以日日著校服,我都不停買靚校裙
+ n5 |- |  ]' M1 ~' V# E/ \! k
, Q5 s4 c: i  i) s
真係好, 如果佢肯著埋一份就更加正.

用衛生巾墊住唔好俾佢流

戀戀點數點先有家?

我試過 幾次 著住 連身校裙 尼訓 , 但都係拉住個身咁 , 所以之後都無咁訓了

用夜用吧…

回復 1# kingphone 的帖子

好性感, 令人興奮

機洗都可以的,哈哈

引用:
原帖由 loboiboi 於 2016-5-7 01:39 發表   
, q: |% n  h9 w好性感, 令人興奮
. z; C, R3 W$ X" y/ q
我對唐裝的校服有興趣多些

我都想著住訓

同女友一起穿來訓多..