嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

厚臀內褲試著

厚臀內褲試著

個人覺得效果幾好 可能自己pat pat本身比較細" t; O+ c. D( Y3 m- O+ `  ]

$ s" G! }! h# O[ 本帖最後由 Elpitlum 於 2017-3-2 16:07 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
小艾

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
效果唔錯, 唔知係邊度買的

引用:
原帖由 willy 於 2016-1-11 19:39 發表   - k; q, E: V9 j, S- D) ~; }( N5 A
效果唔錯, 唔知係邊度買的
7 A- |0 U. h; V! l: Y. M1 l4 k
7 U' L% @  |& \" L' ~淘寶呀
小艾

坐起來會怪怪或太熱等等嘛

見到有些公關著到好假

引用:
原帖由 stefaniesha 於 2016-1-11 19:56 發表   
& m( C* D; @: _9 R. ]6 `" }1 `坐起來會怪怪或太熱等等嘛
  ^" T$ {9 s' P8 `( P* ?# M. v2 h0 `6 i; J2 L+ M$ K6 }* i
坐起來ok 唔怪 係屋企著左5,6個鐘 唔熱 不過現在是冬天啦
小艾

引用:
原帖由 Elpitlum 於 2016-1-11 19:46 發表   
, u( |; q: z% ?  f& F0 ~0 ]8 y4 L) q; X0 f
9 d/ W( p, x5 R6 \1 t
淘寶呀
( [+ }6 l( [6 t8 u! L4 u% ~8 E9 l: q0 T5 Z5 X* A

0 E4 R  b* C  ], Z請問可唔可以PM店名比我, THX~

引用:
原帖由 willy 於 2016-1-11 20:27 發表   
( t4 I- J  n0 C" E$ S: y7 z3 W: D3 j7 ]% V" B; U6 G

) V( C& r" D) x4 ?( p/ y* o  V& ?% f7 O+ \+ n% `: K
請問可唔可以PM店名比我, THX~
6 m) B& A1 J' g: y( m. A% m$ I$ `7 M/ `
已發
小艾

升級變成粉翹的屁股囉!

坐低時是甚麼感覺?

我都系第一次見甘樣的內褲

可唔可以將個pad囉出黎? 如果可以的話就又可以當成義乳

仲有一隻係厚胯,唔知有冇人用過,效果係點呢?

個pad柔軟嗎?坐的時候會唔會覺得頂住?

回復 1# Elpitlum 的帖子

穿著了,再穿裙子更好看

引用:
原帖由 Elpitlum 於 2016-1-11 19:30 發表   % ?6 s) t8 G, K7 @' ]
個人覺得效果幾好 可能自己pat pat本身比較細
, q. W5 z, O$ U4 z5 p

5 \/ c6 w$ M* j穿著了,再穿上裙子,必好看

夏天太熱不太合適穿著!