嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

肛塞

肛塞

今天在家用陽貝自插後再用5cm肛塞出街
$ @1 r- x+ X7 O5 w4 T& z
1 M( ]: X- x2 A/ n' A) A* t* b  |$ E$ a" R

6 r0 {$ V; W/ o& Y1 S+ b/ V% Y[ 本帖最後由 20151120 於 2016-2-19 11:24 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我的內心是渴望成為真女人

我出街用7.5cm加埋衛生帶

出街用唔會妤難走路嗎?

粗5cm, 插得入嗎? 4cm我都頂唔順啊。

引用:
原帖由 samou 於 2016-2-20 09:53 發表   4 x1 x& D) C' R; T) Y% T( `+ f9 @. C, B
+ x2 y0 l. Q* y: j6 _% Q我最大可塞入9.5cm肛塞% u& L+ T5 b4 x0 u

7 o0 i0 \2 V8 c2 a4 {5 W* M$ G3 B+ P. c[ 本帖最後由 maria-ng 於 2016-2-20 10:27 編輯 ]

引用:
原帖由 samou 於 2016-2-20 09:53 發表   
, g+ u7 x5 M6 }: ?/ }' |, }+ s粗5cm, 插得入嗎? 4cm我都頂唔順啊。
, ~4 ?4 ^% R/ p7 @3 ~9 O( U0 u+ s) Q

( L# _0 q( i: ~6 A, Z) J
: ~# S4 k0 W- ~我覺得係要一步步習慣$ _- p# U" ?3 U- f! R2 X
我最初玩3 p- z6 i, i2 ~# [, O' T
4CM 插一陣經已好痛" r! G2 ?0 g. Q$ N. F/ q
其實要學放鬆的
4 V# q0 i- _( ?0 L( z而家4CM 其實冇咩感覺

引用:
原帖由 123456cd 於 2016-2-20 09:29 發表   
) s8 ]) r, E7 a9 @出街用唔會妤難走路嗎?
/ C) n/ m* I4 c. a! U

$ `( |5 o2 M* P! u5 v5 w: P& ^, Y3 y) `& x! ^
其實唔會架8 O) W  [9 L2 a" F$ D# Z0 G- o
只要揀啱個粗幼
6 }- Y, H) V$ _8 n5 y7 Z. D: X/ n0 f4 y3 `  E* y
太幼,完全冇感覺
' C+ f' b0 M! X# L9 a1 ]6 D+ X1 @太粗,會痛
; p% P: {  n. o5 q% z! `2 ?. ?4 K! A2 y* z# o( C; N2 i
如果個塞可以令你行每一步都感覺到佢存在但又唔會整痛你  m5 G% [# l6 l: e! W* Q, _; j: x  }
咁就係最正最合適

7.5cm肛塞基本上我可以24小時都塞住肛門(包括行街/睡覺)

引用:
原帖由 123456cd 於 2016-2-20 09:29 發表   
/ |) Z& e: W7 @  T. C出街用唔會妤難走路嗎?
5 x' ?" y; M. j' V9 x! _- `/ @行路的感覺才是享受

引用:
原帖由 samou 於 2016-2-20 09:53 發表   1 D. |& [0 W4 ?" f' Z' G: K1 `
9 p: E4 |6 p4 k/ O9 S$ r. `我由3cm到現在5cm,下個目標5.5cm

引用:
原帖由 20151120 於 2016-2-22 10:35 發表   
: ^" }# c6 c) E5 |4 X3 d) [3 ^& K
行路的感覺才是享受
' B1 o% b! q$ e/ V

+ y$ O* m( A% P+ J. X0 @
6 v  A8 Y3 ?+ M# p! a: Z8 e完全正確: t1 u/ v8 |. c; J- d. L) E. r
識貨~~

睇完comment之後我只能夠講幾句 佩服佩服

小弟不是擴肛愛好者但滿享受被塞的感覺,我是買圖片上的錨型肛塞3cm,塞入整個合在股溝,穿出門走路逛街感覺很棒
) E( m* r9 B  \3 |; F0 y: O

咁大個。。。。點放得入丫。。。

我比較擴肛,一野塞條5cm長條假j入去再加個肛塞,但一直上唔到6cm以上!

引用:
原帖由 AnnieAnnie 於 2016-2-24 15:53 發表   
) I3 O- y& ], B咁大個。。。。點放得入丫。。。
1 @1 n3 o- Z9 s, K
擴張肛門要時間的,不可以急

引用:
原帖由 小豫 於 2016-2-24 16:54 發表   6 K5 ?3 l+ p; a7 r. w1 ~1 H4 X! ~
我比較擴肛,一野塞條5cm長條假j入去再加個肛塞,但一直上唔到6cm以上!
8 e% i) J( N- U; d. F8 P- G2 c我由5cm開始,到能塞入7cm已經是2年的時間0 a+ V! N/ c/ [9 `  y( k$ o$ i2 _- v
由7cm擴張到8.5cm超大型肛塞足足用了3年半

我由昨天至現在,肛門一直用8.5cm肛塞塞住(大便才拔出)
1 k% U; @& I2 ^9 o' L$ K塞了27小時

回復 5# maria-ng 的帖子

巨無霸點帶出街?

長時間不會覺得難受嗎? @@

最近訪問的版塊