嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

肛塞

肛塞

今天在家用陽貝自插後再用5cm肛塞出街 # `% V" O9 c0 m+ ^) {
' P' l, W# ]& q
& P  P( @0 L! \8 W

7 H8 d; ?5 g; q2 _$ d2 D[ 本帖最後由 20151120 於 2016-2-19 11:24 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我的內心是渴望成為真女人

我出街用7.5cm加埋衛生帶

出街用唔會妤難走路嗎?

粗5cm, 插得入嗎? 4cm我都頂唔順啊。

引用:
原帖由 samou 於 2016-2-20 09:53 發表   0 D* P9 N- W. j! t3 o- @: v/ V
粗5cm, 插得入嗎? 4cm我都頂唔順啊。
  U/ t9 C2 J( ^* b0 u: m* Q% q6 x! p4 V6 o我最大可塞入9.5cm肛塞6 U" M- L  Z1 f4 E  Q2 H
4 r9 L) J# K/ x  F

引用:
原帖由 samou 於 2016-2-20 09:53 發表   
: N; g" z* c  C3 n5 |, r6 V粗5cm, 插得入嗎? 4cm我都頂唔順啊。
) X! p+ d8 v8 f& W: U" p; n/ J

9 T% y4 }' p( M% x0 A0 N: R5 e4 i% m1 v
我覺得係要一步步習慣
* ?6 V' ~& `$ E1 @1 Q我最初玩
" [' p& S3 d, {' F. X( Z4CM 插一陣經已好痛
2 Q! S# w0 B: M' M9 a' ~. G- j其實要學放鬆的# U( f7 e5 O% ]: r) ?5 \
而家4CM 其實冇咩感覺

引用:
原帖由 123456cd 於 2016-2-20 09:29 發表   
5 B/ @0 r8 N* ?3 J出街用唔會妤難走路嗎?
: I* P( _. F) W: Q
0 i4 O" f4 U# G  |( [3 T
1 G( x+ O% C2 r( W( H4 _其實唔會架" C% P0 \5 j* P
只要揀啱個粗幼
* Y% I  ^  D7 j/ Q( _* x. l+ ?0 H. A6 `! B6 I
太幼,完全冇感覺* H' [- R6 I  }' o
太粗,會痛+ i5 P& I# q) C7 S$ F- h: p3 f
  [- d8 T* l: u: w$ C5 `5 ~
如果個塞可以令你行每一步都感覺到佢存在但又唔會整痛你
. E; x' L+ ~4 m. a/ Z& S咁就係最正最合適

7.5cm肛塞基本上我可以24小時都塞住肛門(包括行街/睡覺)

引用:
原帖由 123456cd 於 2016-2-20 09:29 發表   
. A; f0 T  f8 L5 \' A  C, E出街用唔會妤難走路嗎?
* S2 h" a8 E/ ]* _; T& M8 [
行路的感覺才是享受

引用:
原帖由 samou 於 2016-2-20 09:53 發表   
2 t' q$ z. X3 x0 i* ^0 d' ^) w1 R粗5cm, 插得入嗎? 4cm我都頂唔順啊。
) x$ z- D9 ]$ g
我由3cm到現在5cm,下個目標5.5cm

引用:
原帖由 20151120 於 2016-2-22 10:35 發表   
0 h: S. z/ O. M: Q5 X' r. l
! z" X% f9 ^; g6 O) ^" a; r行路的感覺才是享受
! Q2 y: J; m9 T% g5 @7 T

, {5 ^' Y/ V1 N2 I* c& g6 l: t
- @2 T& Z  S1 t* `完全正確' O6 S; _8 M! K/ A3 u
識貨~~

睇完comment之後我只能夠講幾句 佩服佩服

小弟不是擴肛愛好者但滿享受被塞的感覺,我是買圖片上的錨型肛塞3cm,塞入整個合在股溝,穿出門走路逛街感覺很棒
6 x- l) p6 Y/ _5 T

咁大個。。。。點放得入丫。。。

我比較擴肛,一野塞條5cm長條假j入去再加個肛塞,但一直上唔到6cm以上!

引用:
原帖由 AnnieAnnie 於 2016-2-24 15:53 發表   
3 ~7 O4 Q1 x  C. \( L$ K咁大個。。。。點放得入丫。。。
8 m4 ~8 H* Z' w' r
擴張肛門要時間的,不可以急

引用:
原帖由 小豫 於 2016-2-24 16:54 發表   
! m/ t  {% C! u+ L; n我比較擴肛,一野塞條5cm長條假j入去再加個肛塞,但一直上唔到6cm以上!
! r, M5 K2 Y1 C2 l' M3 \. u我由5cm開始,到能塞入7cm已經是2年的時間
- ^8 p- y: }+ l- r* K/ b: E由7cm擴張到8.5cm超大型肛塞足足用了3年半

我由昨天至現在,肛門一直用8.5cm肛塞塞住(大便才拔出): U# Q/ F" g' t* I  q5 n# h7 z  Y
塞了27小時

回復 5# maria-ng 的帖子

巨無霸點帶出街?

長時間不會覺得難受嗎? @@