嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

最近大膽左(關於戀手套)

引用:
原帖由 wadee 於 2016-4-14 23:00 發表   
7 d' s9 P( W, I" v' h( [係啊大多數都是師奶來 不過當自己戴住手套時比個唔識嘅人望住 嗰種感覺非筆墨能形容 可能她們根本不當一回事 又或者可能覺得我對手有問題先戴手套 基本上是冇人理過來我 所以我現在晚晩都放心戴住 ...
- h. p4 a' k/ Q" m
; P% Q! ^* B" s* v0 W
易地而處 為人設想 比個like你

引用:
原帖由 Marigold 於 2016-4-15 09:52 發表   ( p3 i' K& c! d+ R% p% |. q

3 e! M9 `  |& Z' U8 O' L
- K- W. r  P0 S7 T0 M5 a* O9 n. z7 i銀紙好多菌㗎9 ]1 c) L  H5 }7 }4 {8 ^6 N4 t
試過有個姐姐用洗碗手套散緊鮮奶,收銀排長龍噤鐘出嚟幫手,我當然支持吓啦。
& [7 o) Y0 B& g5 |' T5 ?
收銀戴洗碗手套真係少見喎 如有機會見到 佢條隊多人 我都一定會排
如大家想睇笑話就來笑口常開啦
這裡有很多很好笑的笑話
實有一些能令你們開懷大笑
笑口常開這版區是一個分享快樂的新平臺。
您可以在這裡與世界各地的人分享笑話

回復 20# Marigold 的帖子

唔知有無收錯風, d' {: v( @# M
以前埋數唔對(包括偽鈔)要收銀賠) c0 R7 k1 J. b; l3 a! O9 O* l1 |
戴左手套咪不可憑手感分辦真偽鈔

都真係幾大膽,好彩反應夠快。不過比人望住會唔知點咁

#adoreeeeeeeeeeee

回復 24# Rilakk 的帖子

其實我就係想比人望到 自己好緊張的感覺 緊張得來自己又好開心
6 ~4 e) D' X2 h5 {5 R8 V/ r最近仲要試過 過隧道俾錢時 有個比較後生 我估未夠30的女人 在我給她錢時 我相信她是有意摸我的手套 從手掌到手指 試過3次 俾錢時都是 真想問她 是否都愛手套 她是戴黑色綿手襪再戴醫生手套收錢
這裡有很多很好笑的笑話

回復 26# wadee 的帖子

可能係都唔出奇,遇到時您再問下佢囉lol, R' B( a# }8 b
同老婆玩都唔夠喉咩其實

回復 26# wadee 的帖子

戴住手套又點摸到手套?
4 a' |+ J7 X9 ]* t' b2 X$ L同埋好少後生做隧道收費員

舊圖shh...........
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 29# 十指套衣裳 的帖子

嘩!正呀兼罕有喎。$ \$ w" u" w8 _1 u6 }; ~
以我弱的觀察所知,佢地好少戴呢款白手套,黑色棉手套或醫生膠手套較常見。有次見過戴頗貼手的菊花牌黑色膠掌膠指頭勞工手套,可惜當時唔敢偷拍她

回復 29# 十指套衣裳 的帖子

正喎 師兄在邊間惠康見到? 呢款手套好易污糟
這裡有很多很好笑的笑話

引用:
原帖由 Br_Y 於 2016-8-23 01:43 發表   ( m( a; W0 @! r! F2 t! v
次見過戴頗貼手的菊花牌黑色膠掌膠指頭勞工手套,可惜當時唔敢偷拍她
6 G* A; Y" t# u' M6 y% X' u# g' j! e0 E
惠康係ansell 手套黎, 問過太子界限街分店d 呀姐, 佢地話公司比

引用:
原帖由 wadee 於 2016-8-23 14:14 發表   ) @3 \. {7 ^  I  X
正喎 師兄在邊間惠康見到? 呢款手套好易污糟
% I2 {. b: l; a# w5 j: w5 l
; A: I4 B  A- k8 v' C# C- e3 H佐敦道, 2013年O既事啦...5 ?& _& l9 v1 g9 d! a2 v4 e
呢款手套係好易污糟, 不過戴到黃黃綠綠先吸引+ _: L/ ]+ t% {- V& _# G

, |( S; h" B7 @6 e$ ]& |# M1 F[ 本帖最後由 十指套衣裳 於 2016-8-23 22:04 編輯 ]

回復 32# 十指套衣裳 的帖子

明白,可能公司供佢地執貨用

引用:
原帖由 Br_Y 於 2016-8-23 22:21 發表   
) z4 a* ~; A7 g5 e# {7 p% o明白,可能公司供佢地執貨用
# [8 h0 E* R- V( X  e' \& ?! Y
6 k4 N+ s2 `" ^& \) t/ `: b個次我真係問佢有無多一對

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2016-8-23 22:02 發表   / A' v5 U8 {: [7 U, {3 \" o2 s

' k% O& `1 t0 ^+ Y- M
  Y4 J4 {- ]7 v8 Y佐敦道, 2013年O既事啦...
- g7 A, ]* D+ U$ S( w7 K呢款手套係好易污糟, 不過戴到黃黃綠綠先吸引
  Z  p3 D/ k  q/ I
明白 我都係愛全新手套 污糟咗同冇咗陣味 就唔太喜歡
這裡有很多很好笑的笑話

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2016-8-24 08:54 發表   ! o0 J5 G0 n/ ?, ]5 W# N6 z: n3 B

4 _6 a+ ]% M: M+ M* A. L& d3 [3 b0 m0 X3 }7 L" l3 t; j
個次我真係問佢有無多一對
8 M/ U' B1 e& N! j
姐姐好大膽呀,咁得唔得到手?

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2016-8-23 22:00 發表   
( \: b7 P- ?2 b( c0 S2 T  F5 x$ K
: l$ Y# T# A: r1 j; }9 N; n) v, e) _7 Y( b3 [4 G
惠康係ansell 手套黎, 問過太子界限街分店d 呀姐, 佢地話公司比
! v8 f7 c. H  b7 d* V. S

( b. [) Q& O, D0 V& Q惠康公司好似係比一隻Jackson G40勞工手套散貨用。0 |8 k) x/ q4 O
3 B: P# e/ h5 F

引用:
原帖由 Br_Y 於 2016-8-23 01:43 發表   
" }% }5 d) L/ H# q" H3 C嘩!正呀兼罕有喎。' Z& h: R0 i8 ]8 j9 e# r+ U
以我弱的觀察所知,佢地好少戴呢款白手套,黑色棉手套或醫生膠手套較常見。有次見過戴頗貼手的菊花牌黑色膠掌膠指頭勞工手套,可惜當時唔敢偷拍她
+ k: E0 ^' C( S* p5 Z4 s2 E0 P1 f8 W+ e7 P% G( F8 h" t
又會唔會係散緊奶櫃雪糕之類,收銀㩒鐘出嚟幫手嗰? 散凍貨好多時都白手套+洗碗膠手套

引用:
原帖由 cdelli629 於 2016-8-27 00:27 發表   
) P) b8 s( U* n+ T6 p; A8 ]& R" n% `- J% T
姐姐好大膽呀,咁得唔得到手?
" D0 U0 ?2 S+ P1 E& a1 x4 Z: `/ n無,之後佢話公司派