嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家好, 我是新來的校服fans

大家好, 我是新來的校服fans

我最鍾意著校服裙, 鎖著手鐐/腳鐐 尼 ML / 打飛機. 暫時得兩條校裙, 1.宣道中學 ; 2.白約翰會督中學.
( c5 m/ Y  U! \3 t4 v
0 ?; t7 Z1 v6 Q! wML 時多數著 宣道, 因為SIZE 大D , "旭" 起上尼, 唔會掹;/ H9 D1 \4 m& {9 Z9 ]+ G
1 H9 S# O. b3 H4 {
打飛機時就著 白約翰會督 , 因為條裙下半身係綠色格仔, 射左落去都唔怕黃,
6 @; E  D. o1 T8 ~  F8 a: r. u仲有條裙SIZE 係SLIM FIT, 一路打, 一路隔著條裙摸乳頭, +埋 手鐐D鐵鏈聲, 0 g# G# c" J% B+ I7 l
次次打一陣, 就忍唔住要射
$ e6 n) H+ y2 _  x5 w+ a3 ]$ o& |0 x9 f
有朋友鍾意 校服+手鐐/腳鐐 一齊用  嗎?
覺得好的就按一下感謝吧~~

我都鐘意咁做!我鐘意著盛嘉,陪導,扮被打劫或者綁架,用繩或者手腳扣將自己自綁,膠紙封口~

hello 你好6 {" ?! e4 q7 F  V5 f* w
我都係校服fans,最鍾意著冬華&旗袍校服0 M1 @/ e2 i. q' c; r
有冇念過比人鎖住之後,人地幫你打飛機?
鐘意著校裙做學生妹

引用:
原帖由 kin_321 於 2016-5-2 12:03 發表   
% ~- `+ K6 R  k5 E. Vhello 你好* K5 k* ?: _& ^$ V- U
我都係校服fans,最鍾意著冬華&旗袍校服$ l  n" e9 k3 Z, Q7 C: B
有冇念過比人鎖住之後,人地幫你打飛機?
' ?4 \, w, H( A+ j* _咁邊個幫你打先?

回復 3# kin_321 的帖子

我又冇咁諗,反而自綁之後會搵其他方法打飛機

有呀, 有時我會用3M 皺紋膠紙 痴隻 震蛋仔 係JJ 度, 再反鎖雙手

回復 6# 校服新手 的帖子

好正呀,凌辱學生妹

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2016-5-2 12:12 發表   
: f, ]: a# L& M0 b我又冇咁諗,反而自綁之後會搵其他方法打飛機
$ s* p% F* C  W4 D. aC兄, 請問你自綁後 有咩其他方法打J

原來有人都喜歡著校裙鎖鐡鏈,我今晚著校裙鎖住訓教' ^" q* n. p  o
仲有打j,鎖住訓教

回復 8# 校服新手 的帖子

爬O係地下,身體壓住 jj 同地下磨

你點樣有手鐐同腳鐐?

引用:
原帖由 concord 於 2016-5-2 14:14 發表   
- m7 v7 c% G4 n( x8 H6 V你點樣有手鐐同腳鐐?
, X+ V8 A7 p( S( I1 G$ c+ @! i
唔係真正手鐐同腳鐐, 只係粗身不鏽鋼鏈加活扣. 當然淘寶有"真"既 不鏽鋼手鐐 / 腳鐐 / 頸圈賣, 但價錢貴好多.
0 t; q3 `. _! x* M( g" J
* E! P6 I0 w. X% P) LE家我買3mm粗的 304號不鏽鋼鏈先 幾蚊@米, 買前 計好 每段長度, 叫埋賣家cut(免費) , + P& l5 F3 b( L' P, G9 D: A
咁就可以自由組合成 手鐐 / 腳鐐 / 頸-手-腳鐐 / 腰-手-腳鐐, 點玩都得

; ^' ^$ T4 C3 Z( u; [
5 {  O% J$ G9 X6 O" M: M3 k+ L7 `
我剛買左呢款震蛋玩,一拖三粒6 F9 g) w% L0 {9 M9 X7 t, K# V
一粒震J,其餘兩粒震lin,high死" C& [% I2 O; g  A) q2 c1 Y: h
+ S! D7 q# @( `% i: D: \: H' S% R; B
有冇姐妹想震下) H( Z$ U3 H% v2 w

; R- l3 s; z5 t5 p: n% l- Y[ 本帖最後由 TYRONE_0113 於 2016-5-2 16:24 編輯 ]
未了願

我替你朝浪濤吶喊 聽聽有沒有被迴響

青春怎會零創傷

Wow$ W0 t8 t: A- }1 q
Three eggs in one time3 _' B. A& a: |7 e
I 'm the Queen in the world

引用:
原帖由 kingphone 於 2016-5-2 12:09 發表   
( \* S8 G3 K- B4 s/ }8 L
, X* u0 z& o0 S1 W/ k5 M! @咁邊個幫你打先?
/ v, d) S9 k9 F1 d$ i
邊個唔重要 最緊要手勢好,甘先打得舒服∼
鐘意著校裙做學生妹

引用:
原帖由 TYRONE_0113 於 2016-5-2 16:23 發表   
3 ]( `7 [: O% X
+ a3 u8 c4 t# y, S! g3 A4 g3 p3 U- @+ w# F& w8 Y( r  I
我剛買左呢款震蛋玩,一拖三粒
9 U! ~6 W) w; O  T- F; b一粒震J,其餘兩粒震lin,high死! s- K1 j* O, P5 d$ b

" q) H) M0 O" B0 g+ |有冇姐妹想震下
* c, E: A+ e+ W9 y太邪惡 如果震lin頭 ,我多數用有夾的蛋,但我最鐘意人手打圈咁摸 或者 手指上下咁撥,人手咁摸,lin 頭最快硬

引用:
原帖由 校服新手 於 2016-5-2 18:21 發表   
' D! Z0 V8 j6 z" `3 W
- J1 i4 g( F) R$ X8 P! j太邪惡 如果震lin頭 ,我多數用有夾的蛋,但我最鐘意人手打圈咁摸 或者 手指上下咁撥,人手咁摸,lin 頭最快硬
3 [$ W0 N: Z2 h
用人手摸或掃lin係hi D既
; l. i% Y- ]5 z# x0 `
* L3 O& ^# L) U5 G- W" |1 \我有個邪惡玩法,先將蛋蛋塞入J頭入面,再用BB膠痴J皮口。# f6 d+ M% B- w: I7 O! i
事前用保記腰帶(物盡其用)綁手,口塞,蒙眼。# L; O; e8 q: x( [6 l: c; \0 X5 _
, R' C( }# f4 Z' j$ y7 A6 T3 i
這樣玩荒淫無比!!
/ P5 }! k4 W( O) D: r8 @, T; E4 L/ g+ Z- i  u7 h
未了願

我替你朝浪濤吶喊 聽聽有沒有被迴響

青春怎會零創傷

我中意校服

已買左求恩冬夏季旗袍,重有東華夏季

引用:
原帖由 校服新手 於 2016-5-2 11:42 發表   
) x& a) ?; Z6 k* D我最鍾意著校服裙, 鎖著手鐐/腳鐐 尼 ML / 打飛機. 暫時得兩條校裙, 1.宣道中學 ; 2.白約翰會督中學./ }7 P8 z$ Z: k8 g6 ?
& M/ g7 a7 N- Q+ D2 n5 z
ML 時多數著 宣道, 因為SIZE 大D , "旭" 起上尼, 唔會掹;* }, ?0 }2 |' Q8 `& I

$ Z: K' h4 V( Y打飛機時就著 白約翰會督 , 因為條裙下半身 ...
1 E1 A) b  E9 L5 q2 H# W* v1 A6 S+ B. d( @1 s
我都鍾意,不過我更鍾意襪褲,所以揀冬季著,7 Z+ G6 V1 D) q" `$ P' d0 v
以前未用手銬腳鐐就係用鐵鍊鎖起自己既。

引用:
原帖由 kin_321 於 2016-5-2 12:03 發表   / k" i" F3 E; D3 g- j" h& v, Z
hello 你好$ V/ Y' A6 q3 `
我都係校服fans,最鍾意著冬華&旗袍校服
- E! q, v4 e& H+ d! ]- U4 a有冇念過比人鎖住之後,人地幫你打飛機?
1 K+ J2 n, N- J2 M6 _2 A- _4 V! L5 v, x
我最鐘意"打"學生妹:)
有冇cd一齊影相相??