嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家好, 我是新來的校服fans

大家好, 我是新來的校服fans

我最鍾意著校服裙, 鎖著手鐐/腳鐐 尼 ML / 打飛機. 暫時得兩條校裙, 1.宣道中學 ; 2.白約翰會督中學.
7 v4 `3 [$ L8 G7 v, Z7 D, u2 h
; u  C! N# N# ~8 MML 時多數著 宣道, 因為SIZE 大D , "旭" 起上尼, 唔會掹;! z+ T8 H* y9 r" s/ x  c; w' p
7 z! j0 o! b6 J1 m; w
打飛機時就著 白約翰會督 , 因為條裙下半身係綠色格仔, 射左落去都唔怕黃, - `: M  ]5 X' j, c9 {+ m# [
仲有條裙SIZE 係SLIM FIT, 一路打, 一路隔著條裙摸乳頭, +埋 手鐐D鐵鏈聲,
- |5 j9 N$ L% V) k* g' k次次打一陣, 就忍唔住要射
% h5 }' G, c" r* M& a
0 Z& `: k8 P/ c' q有朋友鍾意 校服+手鐐/腳鐐 一齊用  嗎?
覺得好的就按一下感謝吧~~

我都鐘意咁做!我鐘意著盛嘉,陪導,扮被打劫或者綁架,用繩或者手腳扣將自己自綁,膠紙封口~

hello 你好
+ ~. j8 A. m3 ~) y7 r我都係校服fans,最鍾意著冬華&旗袍校服
7 g- a6 ]6 g. X% O  @' r, s/ h有冇念過比人鎖住之後,人地幫你打飛機?
鐘意著校裙做學生妹

引用:
原帖由 kin_321 於 2016-5-2 12:03 發表   
# }: w; z$ f% o% n5 L0 e- K# Ahello 你好8 T5 j' z# |0 `. N/ e& [
我都係校服fans,最鍾意著冬華&旗袍校服
1 q7 C; h) t' C3 ~% L( [6 p- e有冇念過比人鎖住之後,人地幫你打飛機?
- ?( Z8 T+ }' L6 r+ g咁邊個幫你打先?

回復 3# kin_321 的帖子

我又冇咁諗,反而自綁之後會搵其他方法打飛機

有呀, 有時我會用3M 皺紋膠紙 痴隻 震蛋仔 係JJ 度, 再反鎖雙手

回復 6# 校服新手 的帖子

好正呀,凌辱學生妹

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2016-5-2 12:12 發表   7 ?" Z3 g& ^  N" u
我又冇咁諗,反而自綁之後會搵其他方法打飛機
) F7 K" m3 I* y  Z) M1 G8 [' YC兄, 請問你自綁後 有咩其他方法打J

原來有人都喜歡著校裙鎖鐡鏈,我今晚著校裙鎖住訓教" Y3 I# S" c5 b4 ?9 }$ ~8 j5 ]  h
仲有打j,鎖住訓教

回復 8# 校服新手 的帖子

爬O係地下,身體壓住 jj 同地下磨

你點樣有手鐐同腳鐐?

引用:
原帖由 concord 於 2016-5-2 14:14 發表   
, U3 m- ]/ l- ^, L你點樣有手鐐同腳鐐?
$ f$ p# k* y- b1 F2 C" P9 A  W
唔係真正手鐐同腳鐐, 只係粗身不鏽鋼鏈加活扣. 當然淘寶有"真"既 不鏽鋼手鐐 / 腳鐐 / 頸圈賣, 但價錢貴好多. , N8 f& V$ `" \8 h
# `6 |+ e) Z6 m3 [
E家我買3mm粗的 304號不鏽鋼鏈先 幾蚊@米, 買前 計好 每段長度, 叫埋賣家cut(免費) ,
5 l( X6 [: j% W, W咁就可以自由組合成 手鐐 / 腳鐐 / 頸-手-腳鐐 / 腰-手-腳鐐, 點玩都得

: Z1 o4 ?# F- s+ ?6 B3 D& I. {" l" y  |) F
我剛買左呢款震蛋玩,一拖三粒# L' P) T6 L" x( T7 R
一粒震J,其餘兩粒震lin,high死
! q% {0 V& \; S) T
9 p& g- F8 W5 h3 y9 W1 {7 @6 f1 i有冇姐妹想震下
4 y  p8 ^% i& O# q. [; u7 T( X) |4 ?6 U' j" f$ C$ D
未了願

我替你朝浪濤吶喊 聽聽有沒有被迴響

青春怎會零創傷

Wow2 s# j% Y. m3 K/ [' H
Three eggs in one time
* p- P) z8 M# e1 l  xI 'm the Queen in the world

引用:
原帖由 kingphone 於 2016-5-2 12:09 發表   ( y# h0 S& I  I9 _3 X& M7 T
/ g* i1 B0 e2 A; \! v' J
咁邊個幫你打先?
$ Z$ X' `5 r- W0 c* I* ^: t6 d; [
邊個唔重要 最緊要手勢好,甘先打得舒服∼
鐘意著校裙做學生妹

引用:
原帖由 TYRONE_0113 於 2016-5-2 16:23 發表   
5 o* s6 n# o$ l1 N" ?1 F) Q+ I6 V9 }9 j$ |/ e, A7 ]' y+ F

% }* |4 \) i7 G9 ]" l+ B我剛買左呢款震蛋玩,一拖三粒
" ^% N: p9 Z$ T6 Y; Y) R& E一粒震J,其餘兩粒震lin,high死) e: n: \) U- U* W
' `" P8 X  Y9 y% q# l
有冇姐妹想震下
" P# A* C* ], A$ l
太邪惡 如果震lin頭 ,我多數用有夾的蛋,但我最鐘意人手打圈咁摸 或者 手指上下咁撥,人手咁摸,lin 頭最快硬

引用:
原帖由 校服新手 於 2016-5-2 18:21 發表   
, ~3 z/ C5 @- I5 N" n
9 ?1 U4 h  m+ z# C8 {7 \+ N太邪惡 如果震lin頭 ,我多數用有夾的蛋,但我最鐘意人手打圈咁摸 或者 手指上下咁撥,人手咁摸,lin 頭最快硬
- }# o/ J2 _8 g用人手摸或掃lin係hi D既4 x/ x$ U0 M4 J% V) P0 ^

1 q8 d* W# Y& w& @+ Q& v5 |我有個邪惡玩法,先將蛋蛋塞入J頭入面,再用BB膠痴J皮口。) c; ~/ n, u* C! c1 `) ~2 Y) {. F
事前用保記腰帶(物盡其用)綁手,口塞,蒙眼。0 z8 r7 K  u. n# J6 u

- O. l$ }  B# G/ s3 z這樣玩荒淫無比!!# _, p! b0 J) s: b" o* \6 F

6 Y/ @# @1 a/ c" z% a7 U0 P( J4 T[ 本帖最後由 TYRONE_0113 於 2016-5-2 19:13 編輯 ]
未了願

我替你朝浪濤吶喊 聽聽有沒有被迴響

青春怎會零創傷

我中意校服

已買左求恩冬夏季旗袍,重有東華夏季

引用:
原帖由 校服新手 於 2016-5-2 11:42 發表   
# r; d5 e. v; z; L我最鍾意著校服裙, 鎖著手鐐/腳鐐 尼 ML / 打飛機. 暫時得兩條校裙, 1.宣道中學 ; 2.白約翰會督中學.. d2 L+ Y0 F, K* V1 K
4 q6 h5 T4 `: U' k& Q
ML 時多數著 宣道, 因為SIZE 大D , "旭" 起上尼, 唔會掹;: s8 Z3 p; c( J
4 A) t9 Z/ A' A: u7 y9 y4 `
打飛機時就著 白約翰會督 , 因為條裙下半身 ...
) d/ B7 ^4 R) w. I
# R7 y1 p$ t' I" m
我都鍾意,不過我更鍾意襪褲,所以揀冬季著,( v3 T1 {2 n' Z+ x+ r0 j
以前未用手銬腳鐐就係用鐵鍊鎖起自己既。

引用:
原帖由 kin_321 於 2016-5-2 12:03 發表   
& k) Y9 q4 I" k; R; l8 h/ Ehello 你好
3 |7 F( ~6 x+ f  g) ]- k4 [我都係校服fans,最鍾意著冬華&旗袍校服7 P( N2 ~  y2 r; m1 p' T' h
有冇念過比人鎖住之後,人地幫你打飛機?
; u* v$ j/ F4 e- f+ D& c我最鐘意"打"學生妹:)
有冇cd一齊影相相??