嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

邊度有空姐制服買?

邊度有空姐制服買?

據聞空姐制服好難買' M/ i# @$ H( [0 C- `
邊度有得買? 要真嘢唔係要情趣服
) d* {+ c, v+ B" ^6 i9 a" m如果二手更好~$ [3 @# U8 @6 i5 @" f" ^
7 T* D5 ~7 [8 D) f( A0 A* K
P.S.唔好同我講淘寶
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
冇人脈的話只能上各大拍賣網等人放

訂做幾靚都得啦?使唔使要人地著過

如果係真空姐著過, 其實未必岩我地著, 始終係fit 佢地

難d,航空公司對制服好嚴 都要一換一, 點解有時會有流出....就唔知點解

你想買什麼航空公司既空姐制服?
3 y. ~% B7 X' }如果係港龍(最新版), 我可以介紹你,
& A  f' w) p5 l5 b0 b. Y  `雖然係taobao買, 但質素真的不錯的

制服買左都唔知點收埋....比人發現以為係偷仲麻煩....反而想要空姐二手野...圍巾,名牌,絲襪...之類...有意放/識人想放pm me...thx                .

引用:
原帖由 wing_9_27 於 2016-5-2 14:00 發表   
+ V2 h0 H- G# s7 N- W& \3 w* A( [你想買什麼航空公司既空姐制服?
0 u/ `; b$ J" i, I2 F如果係港龍(最新版), 我可以介紹你,
! K6 y- D- O6 m. j* y2 A雖然係taobao買, 但質素真的不錯的
1 y' x" a9 W3 _. w( r
可唔可以放條link出黎?
6 G! `) d' y! Y0 G6 ?% _9 [1 F$ O9 ^; K9 j+ }/ `: q! _- d
無論CX定KA,taobao好似再揾唔到訂做制服

引用:
原帖由 concord 於 2016-5-3 13:16 發表   
6 w3 D" s2 @" ~* X% B, k: M# d0 E8 Z3 D$ d# p9 ?6 m) G; s3 `
可唔可以放條link出黎?
- ^& U9 @. \2 ]$ k) v, D
* h* F' l# y: R無論CX定KA,taobao好似再揾唔到訂做制服
3 }& o5 Q5 b" L3 }5 b- D* q- ]9 `
https://shop34713723.world.taobao.com/shop/view_shop.htm?spm=a1z3p.7398038.2014080701.2.slFbZi&_lang=zh_CN:TB-GBK
/ [" I/ V% s4 [) S) E1 q$ {就咁睇相呢間算似.但我始終覺得要收正版先有收藏價值

引用:
原帖由 bbalice 於 2016-5-4 00:10 發表   
1 v" r# J/ }9 Z; @
7 U6 Q# i9 R. Dhttps://shop34713723.world.taobao.com/shop/view_shop.htm?spm=a1z3p.7398038.2014080701.2.slFbZi&_lang=zh_CN:TB-GBK
# `! A# h  q9 e% w& H就咁睇相呢間算似.但我始終覺得要收正版先有收藏價值
; d" B6 e& l& t/ Q" u# W1 [1 D

! k( S& T) j  p7 U' A& t我淘寶買的港龍制服, 都係找呢間店鋪呢

引用:
原帖由 concord 於 2016-5-3 13:16 發表   / {" [" |% Z6 r( d% }; j, I# u
5 B6 V" X) z' R# \
可唔可以放條link出黎?- L* H! c5 l7 W
2 o% k; E# S- h% Y0 h
無論CX定KA,taobao好似再揾唔到訂做制服
$ i+ L+ q5 @- n$ d$ `

' C1 O, K: Z! v2 K. b- L6 R! U
" L7 p' I  y" p0 u: `9 L* ohttps://world.taobao.com/item/45 ... 051050203.20.EGSzwL6 M9 z( N0 N: }; m1 g
  O' [% s; V& g
我都係無意中找到的, 因為起初見條裙係綠色.
' {: Q$ u" F( x' U3 h點知click入去睇, 原來有其他顏色! 黑色, 紅色都好似現在的港龍制服呢.
: ~# O3 k: O+ _0 u  R- f0 B6 B  q. O5 m3 S3 `/ x
我找了會員kaka1014幫我買, 佢好幫得手的!
# a( Y7 j) o2 i. L" ]6 V8 U有左佢幫忙, 我問清楚d size, 送貨安排, 收到貨時真係好開心呢

回復 11# wing_9_27 的帖子

像真度高唔高先?

引用:
原帖由 uniform 於 2016-5-13 11:53 發表   : s  ?- ?: Z$ |. Q) {- ?. ~
像真度高唔高先?
+ N5 U" q0 `. W) N, ?/ |2 t/ ?3 y
都幾高ga

我知邊到有,可以PM me

引用:
原帖由 lalay 於 2016-5-24 19:26 發表   
; E  l2 m6 b; ]5 [+ R我知邊到有,可以PM me
' E2 a5 E, @4 D+ u1 KPMed Thanks

回復 13# wing_9_27 的帖子

係咪幾可亂真嗰種?

KA的我有真的了,反倒想買CX的,- [' L7 @1 B# t) z" p
但好像只有外套,沒有裇衫?
  k5 ?2 u& g+ {6 Z* ?有人買過嗎?' B9 O( w, x3 d/ M& F6 b$ p3 @

, ^9 D9 p, x/ H! |1 O6 d7 ]6 ahttp://m.intl.taobao.com/detail/ ... &id=45417769290

引用:
原帖由 可怡妹 於 2016-5-27 18:52 發表   
- I0 W, k& p' L+ h& B" R" `KA的我有真的了,反倒想買CX的,) e0 {' ~& J& q0 ?
但好像只有外套,沒有裇衫?; |, g" f" ]) B+ b: V
有人買過嗎?
; c5 o2 u; s, V+ e, q1 h# z6 v$ R2 p! T8 |: J( o1 M+ ~* J" z% N
http://m.intl.taobao.com/detail/ ... &id=45417769290
2 F; N9 A# O8 q! z8 N+ e3 K; V) [估計因為裇衫要印LOGO成本唔平,所以唔跟

回復 17# 可怡妹 的帖子

怎樣能收到?  e1 K4 x  K# p; L! U
穿上後分享一下嗎?

回復 6# wing_9_27 的帖子

我想買港龍制服。求介紹