嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

心血來潮

心血來潮

突然間又好想買玩具玩-.-+ `3 R- F2 K: v8 `
最好有人陪我玩
$ J2 D- P* u  \9 y, v  ~% v可以唔淨係玩玩具
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我加你陪你玩好不好

但係我仲未識化妝

引用:
原帖由 黃小妹 於 2016/7/21 23:00 發表   " m$ M4 H+ r# @9 L* V. `! P* M
但係我仲未識化妝
* P9 S# M( A, b: P幫你化埋妝再一齊玩又點話呢 (雖然我化妝都唔係好叻)
) F% A! J, c; G: I/ K
. Y/ W0 r( J  T[ 本帖最後由 Feifei0808 於 2016-7-21 23:55 編輯 ]

我地三人一齊玩 (Feifei0808  黃小妹  mecy)

冇地方 講條鐵咩

引用:
原帖由 黃小妹 於 2016-7-21 23:00 發表   / r$ w6 X8 z! P5 y
但係我仲未識化妝
7 L) `+ E( w( h5 ~6 L# N
我想揾人比塊面我亂畫一通
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

我想日韓妝

回復 7# zz67098 的帖子

我OK啊!
% T9 q2 O' Q0 _, b4 FWechat: emily1954315

引用:
原帖由 emily1954315 於 2016-7-25 22:28 發表   
4 F, F4 X0 v5 [9 B; R6 |" J+ ?我OK啊!
( D4 \. c5 z2 P+ iWechat: emily1954315
' X+ q2 _5 v+ }明天得閒嗎?
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

依個人地老豆淨係識挽玩具ja ma

我也好想試試看 但是怕痛

你平時收玩具收去邊
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

回復 12# abcd589852 的帖子

我擅長開發後庭~有親身經驗
* W+ s  j) U5 S1 e# a. d歡迎討論~~~
wechat Dreamer_0424
有興趣可以看我的簽名和圖片呦

引用:
原帖由 Dreamer0424 於 2016-9-4 19:58 發表   ! a. }- P6 Z) M3 w& X. @) e- U: Q
我擅長開發後庭~有親身經驗3 M. }5 |* k$ y2 \+ U
歡迎討論~~~
1 o3 b& q' v0 C4 T, c6 H! Z: r+ s) i
2 @9 K1 w& d) K& [  d6 {1 ]; C* [系就快d幫下個黃小妹開發下la

我也有買玩具 但怕痛就不常用了

引用:
原帖由 abcd589852 於 2016-9-5 15:21 發表   7 ]: k/ m/ r" m: D: [4 h
我也有買玩具 但怕痛就不常用了
( z1 I* x. V  ?' r5 L0 h; |
黃小妹吳怕痛ga重好爽tim

回復 1# 黃小妹 的帖子

你去挽女人挽到離婚刀系甘la駛買玩具挽ga咩你

引用:
原帖由 黃小妹 於 2016-7-21 19:29 發表   
5 H6 P. e7 v" j突然間又好想買玩具玩-.-
: s( d7 g" R# j( A# \; J最好有人陪我玩
, [( y5 `- V2 @可以唔淨係玩玩具
) q* x5 y; U: R6 F1 B
( {2 @4 \+ m/ a' whttps://www.am730.com.hk/%E6%9C% ... B4%E6%96%B0-/406658& f# D5 r) m6 B$ z" P1 [9 x
垃圾老豆黃小妹俾人拉jor ar?

最近訪問的版塊