嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

想約C D去酒吧飲野

想約C D去酒吧飲野

下個月頭放大假想約c d去偽娘吧玩下!有意pm留微信比我
覺得好的就按一下感謝吧~~

香港有偽娘吧嘛?定係大陸個d丫?

引用:
原帖由 qqqqaaaazzzz 於 2016-8-23 15:10 發表   . V/ j/ @( u- t  ?5 W1 Y, m9 w
香港有偽娘吧嘛?定係大陸個d丫?
+ h+ P" R. Z4 u1 |! T9 A1 H* c4 s
就係想知香港有無/係有無邊度

我都想cd去飲野好耐

引用:
原帖由 出租myleg 於 2016-8-23 16:00 發表   2 H# V! a* X4 F  W2 A% b0 H5 t* j
我都想cd去飲野好耐
; X8 ?5 h9 h# N1 }/ P4 `7 V
試下囉我做妳男伴

我都想落吧飲酒玩唱歌喔!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 adam5354 於 2016-8-23 21:53 發表   
0 b2 H% G, l6 i$ ^我都想落吧飲酒玩唱歌喔!
" c; b8 K6 M! J5 h4 \; w婷婷姐我想同你去
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

我都想女裝出加高踭鞋出街,但仲未夠膽

我都想去, 但化裝技術未到家

努力練習喇大家

引用:
原帖由 zz67098 於 2016-8-23 22:05 發表   
# d& g; a: b$ I" b& x( I+ `* q' p' A- F) L. g
婷婷姐我想同你去
0 Z3 \; L( D0 n/ R4 p* ]我想同妳去

引用:
原帖由 adam5354 於 2016-8-23 21:53 發表   7 {4 U" s% B& P
, u2 B0 ~# p0 N5 S8 Y$ m/ t2 D
- ~* R: m5 |& j; n4 z3 X
幾時丫
) ]$ w7 r% _" U. z8 F$ @% Y5 e$ Z$ q

引用:
原帖由 Nanase 於 2016-8-24 19:06 發表   ; z5 B. Y( K, U6 ~

9 u$ a+ r# m# F& U9 t+ l6 u
1 d) L  S& W8 W. A幾時丫
. a/ ?5 I9 J. O- ~- ?
$ c3 h6 q6 ~7 H5 I- f
! }/ i( A7 [5 {+ \隨時都得!

引用:
原帖由 adam5354 於 2016-8-24 20:05 發表   4 ]( p' T- Z$ {' ?1 c- R# B

3 o7 |  s' ]* A$ n( `) P隨時都得!
9 T. s) {9 e; _* c8 \& |( N4 d
! [$ U! g2 g' ]  w1 I8 v6 h2 B" j9 }好...吹雞出來飲野
9 e$ v$ `- C3 H5 g( u$ l9 q+ z. c' [' G5 X; O, x

有酒吧歡迎cd入去?

BOOK間樓上吧任玩。

引用:
原帖由 dreamshaha 於 2016-8-23 17:15 發表   7 l; M7 A0 ^; K, C' ?

; \5 _8 o1 V1 t1 Y$ J1 p, c( k# R試下囉我做妳男伴
* n; Z" r+ {0 e% u  
- J# Z5 M: O" Q! [4 E0 L: k: |Ok丫 pm你wechat比我 thx

引用:
原帖由 出租myleg 於 2016-8-26 00:24 發表   * h% D- A6 I9 z7 l9 S
3 Y; g$ S1 R0 |5 r

( i( S" j' w$ W& e+ C5 HOk丫 pm你wechat比我 thx
* y+ W4 j* x% m6 g' Z
甘我點呀………

引用:
原帖由 dreamshaha 於 2016-8-26 10:34 發表   
2 H/ @% G; a' A: B' X* J& ^# Z5 t5 s' K& n9 J2 L& o/ x8 E# _
甘我點呀………
; G( v5 k5 v  x$ U1 L& \
8 Z2 o' j2 {5 x: @

' N6 p) b2 b; E& T9 I" c比埋你wechat我