嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

想約C D去酒吧飲野

想約C D去酒吧飲野

下個月頭放大假想約c d去偽娘吧玩下!有意pm留微信比我
覺得好的就按一下感謝吧~~

香港有偽娘吧嘛?定係大陸個d丫?

引用:
原帖由 qqqqaaaazzzz 於 2016-8-23 15:10 發表   1 x' L) r$ |  b/ F' S: h4 B
香港有偽娘吧嘛?定係大陸個d丫?
0 @; m* L% W/ Q+ V5 f就係想知香港有無/係有無邊度

我都想cd去飲野好耐

引用:
原帖由 出租myleg 於 2016-8-23 16:00 發表   
3 o. I4 A5 B4 I我都想cd去飲野好耐
0 p1 O/ Q: q+ C" _% _
試下囉我做妳男伴

我都想落吧飲酒玩唱歌喔!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

我都想落吧飲酒玩唱歌喔!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 adam5354 於 2016-8-23 21:53 發表   
# ~- \6 A! n1 z# |7 O4 w我都想落吧飲酒玩唱歌喔!
+ a1 t3 D: b* |: Q婷婷姐我想同你去
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

我都想女裝出加高踭鞋出街,但仲未夠膽

我都想去, 但化裝技術未到家

努力練習喇大家

引用:
原帖由 zz67098 於 2016-8-23 22:05 發表   
$ O- N7 m' x6 L7 e) h5 S9 y! z7 s# Z& d$ s9 \' E. ?) P6 m
婷婷姐我想同你去
( s0 y3 F3 F9 p4 m; O( E& c! n
我想同妳去

引用:
原帖由 adam5354 於 2016-8-23 21:53 發表   
& a8 o  u0 K( [% ?! T; z1 A我都想落吧飲酒玩唱歌喔!
" h3 r# O. O: I" d8 E# a. q9 \4 w* R9 M8 I3 Y
幾時丫* ?0 o+ E5 ?4 \7 d/ s& u
5 [! C. i3 r' V

引用:
原帖由 Nanase 於 2016-8-24 19:06 發表   
! U/ q$ A/ u! ^5 Z& F& o! Q  M8 k7 X; z& P, B+ b. r5 ~. z
( v% x# c6 O6 a9 \8 J( X
幾時丫+ K5 H0 I; p" S1 H  y# j8 ^! N0 o" ^
; U5 x1 h, z, N
! j- A1 M/ L& H& }* B9 N% ]* P, l
隨時都得!

引用:
原帖由 adam5354 於 2016-8-24 20:05 發表   
& K: F. L3 b$ B) G; ?# q+ T' ^8 p2 a  n& n. Q( W- }
隨時都得!
' Q6 \* d% z, h: _! F9 Z* A" G  ]- L3 o6 L
好...吹雞出來飲野
9 Z5 I% R* e3 G$ M# j' t% N4 Y" ?; ~) l% ]' t( Q

有酒吧歡迎cd入去?

BOOK間樓上吧任玩。

引用:
原帖由 dreamshaha 於 2016-8-23 17:15 發表   
- q7 \* r5 i' m0 L2 [7 e7 t& y
: k+ y3 r; A% a7 O' ^試下囉我做妳男伴
" u0 i' n8 Z2 C  7 M9 Y9 w8 Z  V9 V& f2 j5 `
Ok丫 pm你wechat比我 thx

引用:
原帖由 出租myleg 於 2016-8-26 00:24 發表   - d5 l9 E9 ^/ N% a8 |+ t
& m3 s8 h4 a0 A' F
  2 w) }- H  K6 G5 x
Ok丫 pm你wechat比我 thx
$ o% O9 Y6 P) h: s0 [  q甘我點呀………

引用:
原帖由 dreamshaha 於 2016-8-26 10:34 發表   7 R  M& X. D  S7 F$ j& u+ j

3 v+ v0 E; Q- w+ g, o" t. [甘我點呀………
3 d/ B" |3 r& `- @# ~& l/ @

0 Z. x5 I9 {1 m& a! ?/ o, K2 c& T9 d2 f* l+ a% M  _8 c
比埋你wechat我