嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

想約C D去酒吧飲野

想約C D去酒吧飲野

下個月頭放大假想約c d去偽娘吧玩下!有意pm留微信比我
覺得好的就按一下感謝吧~~

香港有偽娘吧嘛?定係大陸個d丫?

引用:
原帖由 qqqqaaaazzzz 於 2016-8-23 15:10 發表   2 S  j3 g0 U- z) T3 \% J
香港有偽娘吧嘛?定係大陸個d丫?
- |1 D; b6 w; |, V; n0 L
就係想知香港有無/係有無邊度

我都想cd去飲野好耐

引用:
原帖由 出租myleg 於 2016-8-23 16:00 發表   
0 f+ b' T4 w6 L! d1 ~4 H我都想cd去飲野好耐
  y% m/ v5 I) C" y. M: L, K試下囉我做妳男伴

我都想落吧飲酒玩唱歌喔!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 adam5354 於 2016-8-23 21:53 發表   ! _. x9 m) u3 O+ U; n
/ L7 L- y/ e5 n  N# o, o婷婷姐我想同你去
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

我都想女裝出加高踭鞋出街,但仲未夠膽

我都想去, 但化裝技術未到家

努力練習喇大家

引用:
原帖由 zz67098 於 2016-8-23 22:05 發表   . `5 @) H' F. I- s4 D) \6 c" _( r# q
4 |" U; Q; \( F* H! V
婷婷姐我想同你去
" C: I* @' t& p" u# ?# b: H
我想同妳去

引用:
原帖由 adam5354 於 2016-8-23 21:53 發表   
* s7 O: H$ @& s& Q3 p! U我都想落吧飲酒玩唱歌喔!
1 D- h3 [5 Y( g5 k# @
; f* x' q, S3 V/ q+ s幾時丫7 f; Y4 x' b* Q" m, u2 m! z
/ G- ]; y8 X# K1 {

引用:
原帖由 Nanase 於 2016-8-24 19:06 發表   
, b9 m1 U) R2 a3 Z, k' X9 K6 u" \4 E3 q+ q% t: m% l
  o* w* a, l5 T! `
幾時丫
9 t1 ]! @' v  \' ^1 F) `
! S5 E& M3 m# \/ v8 k
: `' x4 W& P: _: o: @- p隨時都得!

引用:
原帖由 adam5354 於 2016-8-24 20:05 發表   . S# a. K5 ^& e9 x+ [
/ A2 e; Q; v( C/ n5 C
隨時都得!
- D- F: y& R1 X8 ~# T1 |5 `
, u5 w0 y. ]& K  k- [* ?好...吹雞出來飲野
+ D7 w& \5 F7 Y& X) n7 f) I3 E7 x
3 ]5 l! R/ f; x9 q9 X, b/ T

有酒吧歡迎cd入去?

BOOK間樓上吧任玩。

引用:
原帖由 dreamshaha 於 2016-8-23 17:15 發表   
/ V5 _# h7 r+ G; O/ Q( G) R! j  M/ T1 ]' ]5 J! d4 e" f, z. A
試下囉我做妳男伴
6 S3 p3 i7 T3 Z' H" u% D! I

) _9 L+ t$ I% a! S4 w) @! H- }Ok丫 pm你wechat比我 thx

引用:
原帖由 出租myleg 於 2016-8-26 00:24 發表   
/ ], j# x! {) g( p# W
& D! p2 J. X2 `* i/ w  
( J3 D9 _  M1 b: Z! W) b9 [2 d, vOk丫 pm你wechat比我 thx
9 @5 m$ a# P. C" b8 ^, l甘我點呀………

引用:
原帖由 dreamshaha 於 2016-8-26 10:34 發表   
% N5 h# T+ g! E: _' U( q0 C' K
; |) B3 B3 w' u* O# ]' w甘我點呀………
+ S$ p4 x8 U$ P8 R% t6 m
6 l" y, }3 L0 ?: f4 V" z( D  L7 m
! i% [' v4 w. G/ d- S比埋你wechat我