嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

求幫忙幾套校服購買地點 謝謝

求幫忙幾套校服購買地點 謝謝

1)性+落
% v8 E& F0 R  C5 U$ y2)性paul(小學&中學)
4 q: L! a/ m8 `( |: f3)wa得中0 x" A8 ^( ?9 ]# `& s( @& I
4)上至高等0 g, b9 [9 I8 X: ^6 D8 d2 f$ V
5)新髮
) @- R) ~: l+ d6)遵到(夏&冬)
3 o- e) J1 G; a' y想買到正貨(一手)(學校指定的供應商)# L* X: P* e/ k& E
我知道有些已經不存在了但都想找找5 r! R( e! a- q' ~
請各位資深買校服的姊姊妹妹指點迷津 謝謝
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
其實有咩正貨唔正貨? 反正我全部係九龍城買晒, (唔好打埋D咩別字啦, 好難睇)新法乜都有, 又好招呼!
: {* X: z/ L' B2 M) c5 L
) I8 i& f  f" T) r6 V! s' g  ~/ R4 i4 q9 x1 _- t
) A  }7 u& i" T
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 rockman772 於 2016-10-2 13:13 發表   ) [0 L0 p+ c( w1 o' L. b: Z
其實有咩正貨唔正貨? 反正我全部係九龍城買晒, (唔好打埋D咩別字啦, 好難睇)新法乜都有, 又好招呼!
$ v1 g' F/ X8 Y. R1 l+ g8 m# d. A* M/ x/ z* m9 j; `" O+ O
; m' P( N/ E: m, c9 K# [& x6 q
好 唔該哂+ Z( \) Q3 n5 x4 y% C
但多口問句 昌記d料唔係話麻麻地咩?3 m1 i( K9 w- R5 E2 c! s
謝謝指點

回復 3# 闇黑天使 的帖子

新買的校服裙一定會比較硬身
" m. T( R2 H) s. r' g我就用熱滾水洗多幾次, 再熨直, 就慢慢變軟身D
$ X( V+ T) \! J4 t; q* f' B  B" B* Y, I
我的校服:-http://hkcd.tv/thread-55407-1-1.html
, u3 w7 N  ]9 z& S/ P, T9 i/ t0 Z0 i4 K  M( F

引用:
原帖由 rockman772 於 2016-10-2 15:31 發表   
( q$ C" q/ B8 g) G# d新買的校服裙一定會比較硬身9 h( _* S9 x2 {$ E
我就用熱滾水洗多幾次, 再熨直, 就慢慢變軟身D
6 h) A& u4 x+ w
# j  |( q3 ?; c$ G3 M" j$ _我的校服:-http://hkcd.tv/thread-55407-1-1.html
# ^9 J0 A3 x5 P. x
唔夠分入唔到 哈 BUT THX

請問大家有沒有添記既經驗之談?

回復 1# 闇黑天使 的帖子

最緊要昌記見得多,仲可以試埋添!

好感謝指點

回復 5# 闇黑天使 的帖子

我冇set 分數權限呀!6 |6 u6 e9 D. _1 U0 J0 T9 ~
' A% l: x/ e2 A0 D0 x

- L: W9 B& ]6 [" F: c
- {& w4 O; B" Y9 h[ 本帖最後由 rockman772 於 2016-10-3 16:46 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 rockman772 於 2016-10-3 16:44 發表   : u# I1 ]1 O& ]5 N% `$ F
我冇set 分數權限呀!& q6 w, j  S" c4 L

/ b; p: h6 `( b0 Z/ E144951144952144953144954
/ T  v7 q; a3 |, J
個版唔夠分入
7 ~4 Z7 z1 r4 E' x新法真係好令 深藍裙

感謝

樓上d校服好正呀 多到可以開博物館

引用:
原帖由 闇黑天使 於 2016-10-2 23:02 發表   5 x0 c  C5 J' V2 M$ u# K
請問大家有沒有添記既經驗之談?
2 k% D+ ~2 X. ~: F+ i) h! a& C* f3 ]4 B& D, x: N4 f7 g
聽講添記嚴左好多% _; \6 ^7 G* ~" T- h' ^3 t
有機會要靠代購買先得

感謝分享。謝謝

自己一個住先可以有咁多收藏

想問協恩旗袍邊度買,尺寸點計?