嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[ 有圖 ] 戀上衛生巾

[ 有圖 ] 戀上衛生巾

第一次接觸衛生巾,當然是攞呀媽果啲,果時剩係覺得好奇,但大個啲,對性有咗認識同興趣,用衛生巾就好自然地變成了用來打飛機,最後仲自己開發了一種用衛生巾打飛機的方法( 呢個有機會再分享,實有機會 )
" _$ ?. x& |; Q! q# p9 H7 E玩左幾年,漸漸又變成鐘意衛生巾包住跨下,被輕輕磨擦著,好似一直被撫摸的感覺,當然,除咗上面所講的效果同用法外,仲有一啲用衛生巾但可以講出來,唔使收收埋埋的理由,過去的四、五年,對衛生巾的感覺同需求都不停下降,近呢兩年已經好少用,甚至好少諗起
& `; z# h4 J/ {( X4 x% |$ O4 U但近期因為一次接觸平腳小褲褲(我由細到大都係著三角小褲褲),果種被撫摸的感覺突然衝晒出來,最後都係忍唔住,又再次行番入去1 o6 H$ t+ P  Q7 [( c+ [( b8 s
寫文之際,用緊兩塊,係兩塊 KOTEX 親膚棉面草本抑菌 41cm 的衛生巾,棉面好過網面好多,同埋呢隻衛生巾有少少香味+ _( @3 D) ?+ g5 v2 A3 g$ _( B
一塊就正常貼法,第二塊就前後掉轉,用原本屬後面的大面積範圍來包住條JJ0 C9 ]8 z/ {( B8 {
睇圖最實際,以下歡迎討論# q( u6 }' v5 U; X
* a8 x* d9 C- g/ p( s8 z2 S
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

出唔到字的問題已解決了) s8 c: j$ l4 P0 G9 Y' o+ Z$ a

7 G+ ?$ Q7 C! Y" g9 i3 {. V: Z[ 本帖最後由 44533678 於 2016-10-26 13:14 編輯 ]

好像聞一聞好醒神、索一索舒筋活胳

應該好舒服

有無瀨尿落去???

可不可以一次購買不要買八次....

引用:
原帖由 yan-1995 於 2016-10-26 23:55 發表   
9 |# Z5 F! L  s/ ]8 |/ v; Q有無瀨尿落去???
9 E' y1 T: q: [8 q: R/ a/ b
無!
) v9 Z# o7 ^8 c9 S( `) c5 A" u我唔想整污糟塊衛生巾,我要果種被包住,被撫摸的感覺
$ h9 W+ ?% u, G1 [+ Z" c平時番工都係坐多,但琴日下午突然要跑來跑去( k/ e; C7 R: H; e
出左汗的胯下同塊衛生巾產生的磨擦...我都唔識寫出來

引用:
原帖由 夏天 於 2016-10-27 04:22 發表   7 m) [: @) }! Z& y) V9 a
可不可以一次購買不要買八次....
8 i. u+ A/ p+ |
唔好意思,我都唔想
: m1 }9 b% q: E  [8 k9 j: W我用唔到[free][/free]呢組html碼
) s& X6 o1 f+ h0 L/ k% i# n被迫要大家逐張買

引用:
原帖由 44533678 於 27-10-2016 07:45 發表
$ V  ?; U2 f' Q' T: x9 }出左汗的胯下同塊衛生巾產生的磨擦...我都唔識寫出來
0 w0 ~. v5 m+ H+ X2 O% `( [
& n' v# u9 \/ R$ b) h0 a
這個我很有同感.
怎麼天生不是女人... ~  

我覺得換上衛生棉在內褲上會讓我有當女人的感覺

引用:
原帖由 wendy 於 2016-10-27 12:02 發表   
) r; D5 Q$ E) e( Q. w1 F1 E1 y  c0 U8 s. p# `

9 u5 @! k- x5 d* v這個我很有同感.
0 H2 F+ N8 y# B  _4 S之後做完野去廁所放水7 o6 W; x1 C# T
條JJ一攞出來就有考珀液流出來, P' D8 N5 A4 p% ^( ]* D1 U' @
由頭到尾我都無性興奮,條JJ都無硬過
* l- D- z7 K4 d) `& `1 K但費時佢一陣會硬,最終我都係打左次飛機(無射落衛生巾)% \5 J4 _  G% ^. b1 I  p* A, J
等條JJ進入聖人模式,軟綿綿地回到塊衛生巾的擁抱中

引用:
原帖由 attacc 於 2016-10-27 13:06 發表   
+ z, X3 V' G6 D9 f" E/ V0 l我覺得換上衛生棉在內褲上會讓我有當女人的感覺
! |5 y7 x* _2 |4 I  {+ g9 a我以前細個都有攞女仔底褲同胸圍打飛機,只係想達到性興奮,宜家已經少之有少
, }* a3 h% H( M  B  _% z" [4 V# m: o我都係鐘意做男仔,鐘意尸口巾西的感覺
/ _; S+ N; w4 H! D# T衛生巾只係日常用來撫摸我的胯下而已8 |& `' F+ u2 R
" U; ~/ j  c' Y. x( b5 t7 [4 O

[quote]原帖由 44533678 於 27-10-2016 14:02 發表   0 m" P" P! d+ c

6 }, f, l2 F1 ]0 G0 \. \之後做完野去廁所放水
& i; L2 V/ l( h7 U( `& ^+ Q條JJ一

加油
1 t" d" Q0 K) U8 g' W照樣真的很舒服
2 J2 b8 q, d1 C5 S. w* s1 x但是這種內褲翅膀好貼嗎?2 s  p, A* w5 K# k1 G7 F
我還是比較愛生理三角褲貼衛生棉
2 f4 `2 y4 g$ b% I: M; h  ~) s% N% ?比較服貼股溝
  P, j- R- Q: c看你屁股溝衛生棉沒有很服貼

引用:
原帖由 美車 於 2016-10-31 00:24 發表   5 U& b0 {' a3 w; P$ r- o9 m0 e
加油
8 c/ {' B- U( M$ {4 ?' K2 j! X照樣真的很舒服0 D. _5 y+ w% L+ ?* E
但是這種內褲翅膀好貼嗎?  T3 E' X7 s% b0 @  v$ J
我還是比較愛生理三角褲貼衛生棉
7 W  @# ]' s6 G, D, `比較服貼股溝
' w4 J- N/ B1 v看你屁股溝衛生棉沒有很服貼
9 W* |0 s2 p5 n  r! k4 F翅膀都黏在一起,但對感覺上又沒有什麼影響
8 J" E* T+ z3 Q" ?; ~+ B- C看起來股溝不太貼服,其實那個位置的接觸感最好

引用:
原帖由 美車 於 31-10-2016 00:24 發表   
9 d2 @* x  @* L( Z加油
5 F# W6 A; n0 }9 u8 `5 |7 m照樣真的很舒服0 H1 D3 x7 M6 r  K: v) Y
但是這種內褲翅膀好貼嗎?
# f+ X( R! ^8 X. q我還是比較愛生理三角褲貼衛生棉/ v1 C! @( m6 C, F0 d1 z
比較服貼股溝
9 G: b' K* d. }. |) b3 m1 m$ d看你屁股溝衛生棉沒有很服貼
& h( [/ @6 s& F2 M6 H. W/ S  g
' I0 V8 c- T9 ]# |3 O7 O+ O6 B
喜歡有藏翅膀的生理褲還是不藏翅膀的?

我都系隔日用!
% s3 Y8 M4 P0 v& p- P$ L但我會貼住訓!
9 |( P/ V5 _: U1 }1 l第二日换巾先射落M巾

引用:
原帖由 tork 於 2016-11-26 10:56 發表   9 ?/ @7 K; c6 I. R1 f* N% O
我都系隔日用!
. k. [9 ^# @% |但我會貼住訓!# o! s+ O) I% U/ E2 E) ~0 x' g( ~
第二日换巾先射落M巾
6 r# N) V: w) h7 l" }, G# Y! n
貼住瞓,我就無咩可能做到了!

我喜歡位生棉

你目前在線上嗎?. T4 z! E- n$ b9 s4 l: W* p" _
想聊聊

引用:
原帖由 葦阿 於 2016-11-28 20:57 發表   5 \4 T: k- V$ P) Z9 h
你目前在線上嗎?7 W& L+ I3 a# j* u9 E5 S5 n) m
想聊聊
5 p: R1 s/ K  `) {( ?! s* ?( ^9 T你想聊什麼?