嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[ 有圖 ] 戀上衛生巾

[ 有圖 ] 戀上衛生巾

第一次接觸衛生巾,當然是攞呀媽果啲,果時剩係覺得好奇,但大個啲,對性有咗認識同興趣,用衛生巾就好自然地變成了用來打飛機,最後仲自己開發了一種用衛生巾打飛機的方法( 呢個有機會再分享,實有機會 )3 ?  a' Y, b7 \5 |5 g3 M4 i
玩左幾年,漸漸又變成鐘意衛生巾包住跨下,被輕輕磨擦著,好似一直被撫摸的感覺,當然,除咗上面所講的效果同用法外,仲有一啲用衛生巾但可以講出來,唔使收收埋埋的理由,過去的四、五年,對衛生巾的感覺同需求都不停下降,近呢兩年已經好少用,甚至好少諗起' \2 R! H7 O0 ~9 v
但近期因為一次接觸平腳小褲褲(我由細到大都係著三角小褲褲),果種被撫摸的感覺突然衝晒出來,最後都係忍唔住,又再次行番入去
# H9 I/ O0 `+ I9 ]) J寫文之際,用緊兩塊,係兩塊 KOTEX 親膚棉面草本抑菌 41cm 的衛生巾,棉面好過網面好多,同埋呢隻衛生巾有少少香味3 p5 b0 n/ Q# ?0 R1 Z
一塊就正常貼法,第二塊就前後掉轉,用原本屬後面的大面積範圍來包住條JJ# J  C& e% b& o. w. _
睇圖最實際,以下歡迎討論
/ M" o9 ?/ r: ]+ b3 Y8 Q! j+ `, Y. e
. `1 m/ H2 Y5 U: q  q# k# l5 R[ 本帖最後由 44533678 於 2016-10-27 14:19 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

出唔到字的問題已解決了
& s* b! E$ L  j( z! W* _- E
# x1 s1 ]+ j* a2 o[ 本帖最後由 44533678 於 2016-10-26 13:14 編輯 ]

好像聞一聞好醒神、索一索舒筋活胳

應該好舒服

有無瀨尿落去???

可不可以一次購買不要買八次....

引用:
原帖由 yan-1995 於 2016-10-26 23:55 發表   
- _7 K+ B  z% A+ C' ~+ u有無瀨尿落去???
1 B9 n8 u4 ]1 p" S5 J, f0 d7 K
無!$ A; h" f& w% i- K% e5 R) u
我唔想整污糟塊衛生巾,我要果種被包住,被撫摸的感覺
& T0 Y- i/ P! {6 H8 @  v! o平時番工都係坐多,但琴日下午突然要跑來跑去) X3 x, K* \4 m; ~! Z/ Y
出左汗的胯下同塊衛生巾產生的磨擦...我都唔識寫出來

引用:
原帖由 夏天 於 2016-10-27 04:22 發表   
% I% C9 v2 m: S% y  r. m6 M+ \. Q. T可不可以一次購買不要買八次....
  C9 o% w& o% X  B" o
唔好意思,我都唔想8 H! Y7 ~: `: T
我用唔到[free][/free]呢組html碼% v7 k. C$ P. l) T# ^& q
被迫要大家逐張買

引用:
原帖由 44533678 於 27-10-2016 07:45 發表 0 v/ o& L, Z" R: q1 o& L
出左汗的胯下同塊衛生巾產生的磨擦...我都唔識寫出來
  s2 ?" ~3 e+ g6 A$ Y& |$ F: m; x6 P! d+ Y' A
這個我很有同感.
怎麼天生不是女人... ~  

我覺得換上衛生棉在內褲上會讓我有當女人的感覺

引用:
原帖由 wendy 於 2016-10-27 12:02 發表   4 u' E* F, B! T. H. E  \
1 r; f7 B6 h+ s+ E
: e/ l$ q) H% _/ W" |  {
這個我很有同感.
' c5 G/ o+ T% x! Y4 [之後做完野去廁所放水
2 G" I) |6 A0 ?8 x8 v4 _- s6 S0 R8 g條JJ一攞出來就有考珀液流出來3 O0 T5 p/ {) ]$ w
由頭到尾我都無性興奮,條JJ都無硬過
# Y, {2 y* b  s# g5 r( o& z但費時佢一陣會硬,最終我都係打左次飛機(無射落衛生巾)! G. M6 Z3 }, n$ b$ V" E
等條JJ進入聖人模式,軟綿綿地回到塊衛生巾的擁抱中

引用:
原帖由 attacc 於 2016-10-27 13:06 發表     N, Z) d: Q4 x
我覺得換上衛生棉在內褲上會讓我有當女人的感覺
- X" J+ J( P- @% f( R2 F
我以前細個都有攞女仔底褲同胸圍打飛機,只係想達到性興奮,宜家已經少之有少
2 V- e! T8 j$ `$ I2 b我都係鐘意做男仔,鐘意尸口巾西的感覺5 z# b- }% q# d1 ]5 l  _/ R
衛生巾只係日常用來撫摸我的胯下而已' p' \- L$ d+ h+ n, H0 k

6 B4 H9 _# t9 s3 X7 [: w: P, n[ 本帖最後由 44533678 於 2016-10-27 14:10 編輯 ]

[quote]原帖由 44533678 於 27-10-2016 14:02 發表   
7 B4 u( p; G+ B9 b% h* T
5 M# }' _1 H! V, \$ p# _之後做完野去廁所放水
7 b7 C2 M8 H% U5 U0 p5 l: Q2 Z1 o條JJ一

加油
+ E3 q  v- ?; s! \: \5 x# C; r照樣真的很舒服4 n# o. y+ [2 ~4 ~$ W9 D  `; z. U7 ~) ~
但是這種內褲翅膀好貼嗎?0 E6 b/ F2 _" Y! S1 Y1 A, N
我還是比較愛生理三角褲貼衛生棉. o. o2 E8 C1 K5 w3 F- {
比較服貼股溝
3 w# [- V/ H; _看你屁股溝衛生棉沒有很服貼

引用:
原帖由 美車 於 2016-10-31 00:24 發表   ( }9 D' K+ I( u1 O1 E
加油
; l; ?- N6 x: j8 k& A3 A& {照樣真的很舒服
; y( B) m& }" f; G6 ]2 I* U但是這種內褲翅膀好貼嗎?: W( B! {* E; s5 k3 w* q
我還是比較愛生理三角褲貼衛生棉
/ ^- Z6 O- p) w比較服貼股溝3 h+ [- u" U1 d
看你屁股溝衛生棉沒有很服貼
: _) f5 X- g$ I- N翅膀都黏在一起,但對感覺上又沒有什麼影響4 ^. n4 z, t: h- i5 L5 q" O
看起來股溝不太貼服,其實那個位置的接觸感最好

引用:
原帖由 美車 於 31-10-2016 00:24 發表   * d. C; F% L5 J# r4 V& S
加油; M5 U; B( H& O' s  S' a; W
照樣真的很舒服% s3 p' d( N( ^* I- I
但是這種內褲翅膀好貼嗎?2 |# \4 n, S# p$ G# x* I
我還是比較愛生理三角褲貼衛生棉/ b0 C# F+ Y% Z
比較服貼股溝6 I# H5 f: q9 O
看你屁股溝衛生棉沒有很服貼
( w( Y. I/ ^* x

# G3 q$ w( _" p; q* N- n6 D喜歡有藏翅膀的生理褲還是不藏翅膀的?

我都系隔日用!
  y5 {! f+ W& g( k! Y' o但我會貼住訓!
( Y& d- N2 ~0 k/ m% ~第二日换巾先射落M巾

引用:
原帖由 tork 於 2016-11-26 10:56 發表   
- n' A- U( R: U( H& P' s9 b% d0 O' q我都系隔日用!. M$ i* y$ }4 Z5 V/ h8 V9 H% b
但我會貼住訓!
- t+ A( T3 y0 |& y8 j第二日换巾先射落M巾
7 Y! M& g  U" Z' |貼住瞓,我就無咩可能做到了!

我喜歡位生棉

你目前在線上嗎?5 Y1 ~" \  ^5 ?
想聊聊

引用:
原帖由 葦阿 於 2016-11-28 20:57 發表   
8 l2 X# M0 V6 }/ t5 |6 [7 ]4 q你目前在線上嗎?. e" Y1 y, u3 n
想聊聊
9 X+ T9 B$ u3 }1 p你想聊什麼?