嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[ 有圖 ] 戀上衛生巾

[ 有圖 ] 戀上衛生巾

第一次接觸衛生巾,當然是攞呀媽果啲,果時剩係覺得好奇,但大個啲,對性有咗認識同興趣,用衛生巾就好自然地變成了用來打飛機,最後仲自己開發了一種用衛生巾打飛機的方法( 呢個有機會再分享,實有機會 )4 B9 L7 i/ F& W' x
玩左幾年,漸漸又變成鐘意衛生巾包住跨下,被輕輕磨擦著,好似一直被撫摸的感覺,當然,除咗上面所講的效果同用法外,仲有一啲用衛生巾但可以講出來,唔使收收埋埋的理由,過去的四、五年,對衛生巾的感覺同需求都不停下降,近呢兩年已經好少用,甚至好少諗起5 t; ^: h2 `7 g8 H
但近期因為一次接觸平腳小褲褲(我由細到大都係著三角小褲褲),果種被撫摸的感覺突然衝晒出來,最後都係忍唔住,又再次行番入去% k3 e$ j3 ]3 g: t1 R. X  ^! L8 x6 l+ F
寫文之際,用緊兩塊,係兩塊 KOTEX 親膚棉面草本抑菌 41cm 的衛生巾,棉面好過網面好多,同埋呢隻衛生巾有少少香味
4 I% t' w- Y0 W; p, D9 L* S* Y一塊就正常貼法,第二塊就前後掉轉,用原本屬後面的大面積範圍來包住條JJ
- r, K/ Q2 J9 I睇圖最實際,以下歡迎討論
' k4 ~" h  d# g* D0 f/ T+ ?( `
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

出唔到字的問題已解決了
, I4 a. M) L. _0 y, E
* Q0 k! q/ k  L2 O$ M6 A# g[ 本帖最後由 44533678 於 2016-10-26 13:14 編輯 ]

好像聞一聞好醒神、索一索舒筋活胳

應該好舒服

有無瀨尿落去???

可不可以一次購買不要買八次....

引用:
原帖由 yan-1995 於 2016-10-26 23:55 發表   
% Q0 \3 ^' f4 L有無瀨尿落去???
0 o. c+ K! n: _, l, C- S9 P無!
$ b# Y; A4 f$ y2 X' e8 L+ R  B$ {& n我唔想整污糟塊衛生巾,我要果種被包住,被撫摸的感覺
4 c: v3 a/ I* |$ I! O平時番工都係坐多,但琴日下午突然要跑來跑去( _9 v' q% A" h# l& b$ _
出左汗的胯下同塊衛生巾產生的磨擦...我都唔識寫出來

引用:
原帖由 夏天 於 2016-10-27 04:22 發表   
, l2 i! O3 [' _. p6 s: H可不可以一次購買不要買八次....
( A. ~7 S+ ~9 Z7 F" N1 t
唔好意思,我都唔想3 U% N" j, S/ A- h/ D0 `% w
我用唔到[free][/free]呢組html碼
2 ^* Z! r9 {% [. ~被迫要大家逐張買

引用:
原帖由 44533678 於 27-10-2016 07:45 發表 6 Q( G$ q% t& N4 [1 K2 }
出左汗的胯下同塊衛生巾產生的磨擦...我都唔識寫出來
# Y  d; P6 |! L; T
" @- }/ U) A  O
這個我很有同感.
怎麼天生不是女人... ~  

我覺得換上衛生棉在內褲上會讓我有當女人的感覺

引用:
原帖由 wendy 於 2016-10-27 12:02 發表   
: j2 F. t* G$ \
  g3 l/ i) Z6 U" e3 P
  }/ L' j0 \! c" N1 U) N這個我很有同感.
) s$ _! n( p6 A" S2 T# G* V之後做完野去廁所放水6 T2 b3 Q! t% P0 Z+ |9 U
條JJ一攞出來就有考珀液流出來
+ z, U+ X, j4 p' S由頭到尾我都無性興奮,條JJ都無硬過
: g' J0 Z1 O) P" K: T" E4 R但費時佢一陣會硬,最終我都係打左次飛機(無射落衛生巾); A; v# S# `9 i
等條JJ進入聖人模式,軟綿綿地回到塊衛生巾的擁抱中

引用:
原帖由 attacc 於 2016-10-27 13:06 發表   
; p* u4 a; T" ~+ g我覺得換上衛生棉在內褲上會讓我有當女人的感覺
4 C8 v+ v" D9 X: A, X  m  D$ |9 H
我以前細個都有攞女仔底褲同胸圍打飛機,只係想達到性興奮,宜家已經少之有少, X3 e" Z3 w9 H' i4 Q  `5 R
我都係鐘意做男仔,鐘意尸口巾西的感覺
$ V3 {0 p0 ?* H# K4 _- I2 F衛生巾只係日常用來撫摸我的胯下而已
! y3 w" U0 K  j: y* E2 W  p3 Z8 K! r; c& ], a; d

[quote]原帖由 44533678 於 27-10-2016 14:02 發表   + H; [! \8 ~: w; }. J# n  y

) ]8 ~) Z1 v3 d" ^$ _之後做完野去廁所放水5 G$ h! B' _& u  z/ m
條JJ一

加油
- _; @- @: U) r1 u5 W7 P照樣真的很舒服  i4 E) q% b% {* H
但是這種內褲翅膀好貼嗎?
$ [+ g9 X/ X' b! \5 b: V! t! @3 _我還是比較愛生理三角褲貼衛生棉
& t) w* m' x5 E( k  J* p3 r3 p/ }! F比較服貼股溝; ?) }: W$ U0 C7 Z: ^2 X; c, i) u, ]
看你屁股溝衛生棉沒有很服貼

引用:
原帖由 美車 於 2016-10-31 00:24 發表   & H+ o9 d" ~9 y1 P  H# s3 d6 _* d$ l
加油
+ N2 f; a/ G- o7 r, j照樣真的很舒服% ?& n5 ^8 ]1 n( E, g
但是這種內褲翅膀好貼嗎?0 S) L6 C* v: V# y0 x0 Z& m/ s8 l' y7 I
我還是比較愛生理三角褲貼衛生棉
  M" ?/ o/ i. v; M. t比較服貼股溝0 H9 d( T+ Y1 _9 ]; n
  {  f& `& w% n+ }3 ~! ~
翅膀都黏在一起,但對感覺上又沒有什麼影響- I/ ~6 R: g1 r2 H' V9 C  c3 v. ]/ @
看起來股溝不太貼服,其實那個位置的接觸感最好

引用:
原帖由 美車 於 31-10-2016 00:24 發表   * s+ _3 @1 L* u1 e! P9 i, Q9 p" X( s5 b
加油: U7 N  I) q  `
照樣真的很舒服# Y* P6 g, k+ I4 t8 l7 F. k
但是這種內褲翅膀好貼嗎?8 H# N& _9 t) k+ w6 M' e
我還是比較愛生理三角褲貼衛生棉
9 `( v2 k# V$ ]* p7 j7 U1 A比較服貼股溝) N6 a3 Z) K4 o
$ N. \+ f* A% _1 Z

$ x2 {0 o/ I7 E4 T- H6 ^喜歡有藏翅膀的生理褲還是不藏翅膀的?

我都系隔日用!
8 Q7 Y- }) f( H( \5 [5 [. g但我會貼住訓!
/ ?% l9 O# z  H3 p第二日换巾先射落M巾

引用:
原帖由 tork 於 2016-11-26 10:56 發表   . x+ H# ?' O2 L5 V0 }
我都系隔日用!1 j! @4 _* _6 x# p
但我會貼住訓!
! k  k2 c) h/ x' b' H& c$ Y* V第二日换巾先射落M巾
2 Y7 Q; r# M) R: |
貼住瞓,我就無咩可能做到了!

我喜歡位生棉

你目前在線上嗎?# o$ N( U: o4 E' x9 W- i
想聊聊

引用:
原帖由 葦阿 於 2016-11-28 20:57 發表   3 F( w2 {% s) d/ T* Q
你目前在線上嗎?
- `. d5 `# `: T: q想聊聊
; `  x  ~5 [6 H- d9 D1 s: D  t# F你想聊什麼?