嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[ 有圖 ] 戀上衛生巾

[ 有圖 ] 戀上衛生巾

第一次接觸衛生巾,當然是攞呀媽果啲,果時剩係覺得好奇,但大個啲,對性有咗認識同興趣,用衛生巾就好自然地變成了用來打飛機,最後仲自己開發了一種用衛生巾打飛機的方法( 呢個有機會再分享,實有機會 )( a3 S/ |  M# \# F' |
玩左幾年,漸漸又變成鐘意衛生巾包住跨下,被輕輕磨擦著,好似一直被撫摸的感覺,當然,除咗上面所講的效果同用法外,仲有一啲用衛生巾但可以講出來,唔使收收埋埋的理由,過去的四、五年,對衛生巾的感覺同需求都不停下降,近呢兩年已經好少用,甚至好少諗起
' X& P/ U, ]" p" w; z. ]% n- @# Y, K但近期因為一次接觸平腳小褲褲(我由細到大都係著三角小褲褲),果種被撫摸的感覺突然衝晒出來,最後都係忍唔住,又再次行番入去
. m  T' ~5 b% [寫文之際,用緊兩塊,係兩塊 KOTEX 親膚棉面草本抑菌 41cm 的衛生巾,棉面好過網面好多,同埋呢隻衛生巾有少少香味/ t( ?) e' g( @
一塊就正常貼法,第二塊就前後掉轉,用原本屬後面的大面積範圍來包住條JJ- J1 L2 ]- K" P" U  I# q0 a* e4 a
睇圖最實際,以下歡迎討論  e2 `8 z; q0 ], @3 K

7 P1 R  E( t* C5 ][ 本帖最後由 44533678 於 2016-10-27 14:19 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

出唔到字的問題已解決了' {! f- _9 J% C2 c

& c" E2 M# E! q[ 本帖最後由 44533678 於 2016-10-26 13:14 編輯 ]

好像聞一聞好醒神、索一索舒筋活胳

應該好舒服

有無瀨尿落去???

可不可以一次購買不要買八次....

引用:
原帖由 yan-1995 於 2016-10-26 23:55 發表   ! h6 I, G* U2 [7 A8 \
有無瀨尿落去???
) w4 x+ Y5 h( m0 f; D$ v! \$ Y+ Z3 a! Q無!
- {0 W9 T7 H9 n* p( n6 d/ b9 v' n我唔想整污糟塊衛生巾,我要果種被包住,被撫摸的感覺
2 u4 S! Z8 X6 {8 K) I, K平時番工都係坐多,但琴日下午突然要跑來跑去6 J' k" e" B' u+ [2 t" u
出左汗的胯下同塊衛生巾產生的磨擦...我都唔識寫出來

引用:
原帖由 夏天 於 2016-10-27 04:22 發表   
# Z! m( v4 {4 k9 y5 K5 t可不可以一次購買不要買八次....
  x1 s. W0 o7 q8 ^' v& A) Y3 ]% F) [
唔好意思,我都唔想
# n# Z( J2 C# W3 Y我用唔到[free][/free]呢組html碼
' \5 u! O5 X0 g' G; u被迫要大家逐張買

引用:
原帖由 44533678 於 27-10-2016 07:45 發表
! R0 m7 M1 S3 a# a' o" @出左汗的胯下同塊衛生巾產生的磨擦...我都唔識寫出來
- o0 V, k8 l/ O
" x4 y* b  {0 F+ [3 l6 q這個我很有同感.
怎麼天生不是女人... ~  

我覺得換上衛生棉在內褲上會讓我有當女人的感覺

引用:
原帖由 wendy 於 2016-10-27 12:02 發表   
( v4 ?& }. Y' u+ |2 X3 e4 \: S6 x0 I# s3 s! s- w9 m! l  v

& s" `: @. |  c! R9 _6 L& [3 \/ U這個我很有同感.
0 n5 ?5 Q1 Y0 Y: \3 x% U之後做完野去廁所放水  @" A5 r0 E2 Q" F+ |2 Y' \2 A
條JJ一攞出來就有考珀液流出來' i: x+ P5 }1 {; Q( u& ~, E3 i
由頭到尾我都無性興奮,條JJ都無硬過$ Y3 w& J; ^/ k- ?
但費時佢一陣會硬,最終我都係打左次飛機(無射落衛生巾)
5 ~1 i3 ~- @: S等條JJ進入聖人模式,軟綿綿地回到塊衛生巾的擁抱中

引用:
原帖由 attacc 於 2016-10-27 13:06 發表   
* d$ \2 @( F5 O我覺得換上衛生棉在內褲上會讓我有當女人的感覺
+ d+ `& m* r1 ?: F# @) R6 |
我以前細個都有攞女仔底褲同胸圍打飛機,只係想達到性興奮,宜家已經少之有少1 k% v) O- G0 q8 C, B
我都係鐘意做男仔,鐘意尸口巾西的感覺
: ^. i- N9 r. o衛生巾只係日常用來撫摸我的胯下而已  f, ]# G; r9 \/ Y' S+ s1 s
/ w+ d, r/ C" f0 V# k; r

[quote]原帖由 44533678 於 27-10-2016 14:02 發表   
$ E2 f9 ?8 W9 R1 x
6 m8 J6 a2 W/ f, b% I" k之後做完野去廁所放水
, A# J5 s3 ^+ V* c9 z條JJ一

加油
2 q' }0 E. e. }+ m5 E: [6 W照樣真的很舒服
& b# X- L( Y4 j2 |+ W% s1 o但是這種內褲翅膀好貼嗎?
# K+ W) R: n$ s6 A! M: I3 d我還是比較愛生理三角褲貼衛生棉
9 M* Q+ ]% N0 w4 i8 T, ^; O1 M# @比較服貼股溝
+ f$ y& R& _' @( q5 ^看你屁股溝衛生棉沒有很服貼

引用:
原帖由 美車 於 2016-10-31 00:24 發表   
! {/ d- j' v: v加油
! C! u$ y$ T- S4 [9 G: B! c) T+ i) N照樣真的很舒服
! i# ~1 q2 @% f7 ^9 l/ v) F但是這種內褲翅膀好貼嗎?
! O9 @; \) J: W) I+ |  ?我還是比較愛生理三角褲貼衛生棉
& ]( v) ?3 E+ ~+ a! {6 V比較服貼股溝! _/ P$ O6 Q7 S- I8 v2 o) Y
看你屁股溝衛生棉沒有很服貼
% o1 G: S' k7 Y翅膀都黏在一起,但對感覺上又沒有什麼影響2 I6 ^  t3 I; g
看起來股溝不太貼服,其實那個位置的接觸感最好

引用:
原帖由 美車 於 31-10-2016 00:24 發表   3 R( O0 m3 a5 e8 f
加油
5 X4 @% [$ W# |7 x: V* k( ]照樣真的很舒服
& U4 M# |" }2 }( a8 F: {但是這種內褲翅膀好貼嗎?
2 ]8 S1 ^* ^# g我還是比較愛生理三角褲貼衛生棉$ @5 S( j$ T) ]$ n5 n) j
比較服貼股溝
4 y* y3 E# z4 n, F- ?看你屁股溝衛生棉沒有很服貼
) [; \- A1 h, q5 f0 o8 M( @6 b" X' T1 E1 u
喜歡有藏翅膀的生理褲還是不藏翅膀的?

我都系隔日用!- Z7 M6 f  t8 x' P, a' g( o
但我會貼住訓!( D4 J6 C3 E* n& i/ ~
第二日换巾先射落M巾

引用:
原帖由 tork 於 2016-11-26 10:56 發表   
3 u) F9 Z* k$ Y" X, N我都系隔日用!
! A; I4 l( _, c0 V+ U但我會貼住訓!
3 h' O% m0 I8 i; T5 A6 f第二日换巾先射落M巾
4 X! T" R4 l3 m, t5 M4 f
貼住瞓,我就無咩可能做到了!

我喜歡位生棉

你目前在線上嗎?' C$ }, w: Y* z1 A/ c& f
想聊聊

引用:
原帖由 葦阿 於 2016-11-28 20:57 發表   
  A; @8 e; W6 ?* ^8 T+ o你目前在線上嗎?
- o8 f9 ^: u. M4 X$ @( b1 h想聊聊
: h5 [  c; q+ ?8 ]) {$ {' j; I你想聊什麼?