嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[ 有圖 ] 戀上衛生巾

[ 有圖 ] 戀上衛生巾

第一次接觸衛生巾,當然是攞呀媽果啲,果時剩係覺得好奇,但大個啲,對性有咗認識同興趣,用衛生巾就好自然地變成了用來打飛機,最後仲自己開發了一種用衛生巾打飛機的方法( 呢個有機會再分享,實有機會 )
. v9 T$ R/ a6 s% S' z' k  n玩左幾年,漸漸又變成鐘意衛生巾包住跨下,被輕輕磨擦著,好似一直被撫摸的感覺,當然,除咗上面所講的效果同用法外,仲有一啲用衛生巾但可以講出來,唔使收收埋埋的理由,過去的四、五年,對衛生巾的感覺同需求都不停下降,近呢兩年已經好少用,甚至好少諗起
6 P( ^. O' |' X8 b% w但近期因為一次接觸平腳小褲褲(我由細到大都係著三角小褲褲),果種被撫摸的感覺突然衝晒出來,最後都係忍唔住,又再次行番入去
" q9 {$ l4 G' n: h1 N; F寫文之際,用緊兩塊,係兩塊 KOTEX 親膚棉面草本抑菌 41cm 的衛生巾,棉面好過網面好多,同埋呢隻衛生巾有少少香味# H0 L* p9 R! T) M
一塊就正常貼法,第二塊就前後掉轉,用原本屬後面的大面積範圍來包住條JJ; A+ r( K) q! y5 S) B4 Z% m6 T
睇圖最實際,以下歡迎討論* ]# U' ?9 u2 B$ ~) `

' E1 y, a8 E- c' h[ 本帖最後由 44533678 於 2016-10-27 14:19 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

出唔到字的問題已解決了" ~3 ?( [, D/ P, ]
6 d$ V  Q$ `# ^0 {% l

好像聞一聞好醒神、索一索舒筋活胳

應該好舒服

有無瀨尿落去???

可不可以一次購買不要買八次....

引用:
原帖由 yan-1995 於 2016-10-26 23:55 發表   
1 I6 E( p8 P5 P/ d; }/ \5 ~2 ^有無瀨尿落去???
; C) [" ^6 p2 x: ^) [) Q2 x  w無!+ r" W- m: g2 V  |" W6 a% g. H9 ?
我唔想整污糟塊衛生巾,我要果種被包住,被撫摸的感覺# E5 z1 t' M3 }, w. L0 Y8 ]
平時番工都係坐多,但琴日下午突然要跑來跑去4 [! \5 l# ?5 t' e/ q7 _9 A6 i
出左汗的胯下同塊衛生巾產生的磨擦...我都唔識寫出來

引用:
原帖由 夏天 於 2016-10-27 04:22 發表   
: J  T! X# X3 Y4 y可不可以一次購買不要買八次....
! K, ~" B9 f! r: J
唔好意思,我都唔想8 @% x5 f. J& }& \
我用唔到[free][/free]呢組html碼% P  r' M+ l; R; u( T* z
被迫要大家逐張買

引用:
原帖由 44533678 於 27-10-2016 07:45 發表
2 A9 B! P0 F) Z; [: }出左汗的胯下同塊衛生巾產生的磨擦...我都唔識寫出來
) H0 X; q" N& y
9 r: w% z; @! g" X0 {這個我很有同感.
怎麼天生不是女人... ~  

我覺得換上衛生棉在內褲上會讓我有當女人的感覺

引用:
原帖由 wendy 於 2016-10-27 12:02 發表   ! v9 Y2 k' d7 u2 q# |4 ^. K
6 W  b& t0 E( k& @
& c7 U" F5 t0 w; G6 g" A: T: U8 L5 O3 ]
這個我很有同感.
5 f, G% u* ^9 j# e" c" `
之後做完野去廁所放水
7 c, c8 ^" B0 Y. ~條JJ一攞出來就有考珀液流出來6 l' ]/ s8 U+ \) D9 w: D
由頭到尾我都無性興奮,條JJ都無硬過, s3 r5 Y! y# _$ v. w) M0 F
但費時佢一陣會硬,最終我都係打左次飛機(無射落衛生巾)% A( n* K" T& W" C, N
等條JJ進入聖人模式,軟綿綿地回到塊衛生巾的擁抱中

引用:
原帖由 attacc 於 2016-10-27 13:06 發表   
" R4 i, b0 ]! k6 i/ |我覺得換上衛生棉在內褲上會讓我有當女人的感覺
4 D+ T  I+ z* [4 X* t& C4 T; Q$ {我以前細個都有攞女仔底褲同胸圍打飛機,只係想達到性興奮,宜家已經少之有少
3 F/ K" l  C2 v' j我都係鐘意做男仔,鐘意尸口巾西的感覺
5 t; j. e# i( @) G% |衛生巾只係日常用來撫摸我的胯下而已' q/ \/ t4 D: \& Q! Z2 d4 L

% q" H% g6 c$ n! g9 X6 S[ 本帖最後由 44533678 於 2016-10-27 14:10 編輯 ]

[quote]原帖由 44533678 於 27-10-2016 14:02 發表   
- F8 H$ i7 z8 [
9 P5 c3 w( e# U/ G$ ^" t之後做完野去廁所放水
0 ~6 Z9 l: ~( q3 B條JJ一

加油
/ i9 N2 J" V, T* e照樣真的很舒服
1 q# u# u/ n4 I% I, C% g但是這種內褲翅膀好貼嗎?7 V8 b5 r6 [/ v7 d8 K
我還是比較愛生理三角褲貼衛生棉
% G0 d: N) F6 ^& I9 G* J比較服貼股溝
. O- y) L* T/ {% _; y% l看你屁股溝衛生棉沒有很服貼

引用:
原帖由 美車 於 2016-10-31 00:24 發表   / e1 {5 t1 s7 {" `/ ^+ n# G
加油
" ^4 Y) C" E2 H  q$ S! G照樣真的很舒服+ `# K% o  p/ m" P( N0 ?$ {
但是這種內褲翅膀好貼嗎?
, J" d/ `! A' I我還是比較愛生理三角褲貼衛生棉8 b8 V' `5 P( T- L: \+ P: r
比較服貼股溝6 g% L3 }  |% u+ r& ^( S
看你屁股溝衛生棉沒有很服貼
& s" f, d8 p; ^  b8 V翅膀都黏在一起,但對感覺上又沒有什麼影響
1 ]3 ?: A' |4 u6 J  Q看起來股溝不太貼服,其實那個位置的接觸感最好

引用:
原帖由 美車 於 31-10-2016 00:24 發表   8 f2 y4 x% B9 S& Z8 u- v0 S
加油
) m* Z% o( s4 L# F9 {& P, R, o照樣真的很舒服3 o# d. M( ]) g5 S
但是這種內褲翅膀好貼嗎?
7 G6 L! {3 b8 Y我還是比較愛生理三角褲貼衛生棉3 |8 x; m8 ~# V9 m$ C- n! y& @
比較服貼股溝- X  V, Y" ~0 W
看你屁股溝衛生棉沒有很服貼
) J$ }+ h" n8 s6 c! S  k2 G' ^6 ^1 b; [5 [* G$ D( \  W$ O) T2 N3 n
喜歡有藏翅膀的生理褲還是不藏翅膀的?

我都系隔日用!; I5 w! V% [. B' ]
但我會貼住訓!) N) j" v1 z# J1 U2 m8 j! o
第二日换巾先射落M巾

引用:
原帖由 tork 於 2016-11-26 10:56 發表   
1 N" p. R9 J0 d& d* \我都系隔日用!7 _. ?3 U# |! Q6 K: @6 {
但我會貼住訓!- F1 A" d/ q0 d% _( X  P4 ^+ J
第二日换巾先射落M巾
, S: [, }- j* B5 Q0 p, }8 c
貼住瞓,我就無咩可能做到了!

我喜歡位生棉

你目前在線上嗎?: e2 F, l; b9 P# G7 q
想聊聊

引用:
原帖由 葦阿 於 2016-11-28 20:57 發表   
& \$ ~: `" N2 O" i# s5 ?你目前在線上嗎?: O- W. i4 e! e$ M$ a/ P8 O
想聊聊
7 X3 Z! R6 v" `. y& t
你想聊什麼?