嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[ 有圖 ] 戀上衛生巾

[ 有圖 ] 戀上衛生巾

第一次接觸衛生巾,當然是攞呀媽果啲,果時剩係覺得好奇,但大個啲,對性有咗認識同興趣,用衛生巾就好自然地變成了用來打飛機,最後仲自己開發了一種用衛生巾打飛機的方法( 呢個有機會再分享,實有機會 )
  w# D# l  _0 ~5 [0 x玩左幾年,漸漸又變成鐘意衛生巾包住跨下,被輕輕磨擦著,好似一直被撫摸的感覺,當然,除咗上面所講的效果同用法外,仲有一啲用衛生巾但可以講出來,唔使收收埋埋的理由,過去的四、五年,對衛生巾的感覺同需求都不停下降,近呢兩年已經好少用,甚至好少諗起
" Z# J0 f0 |( [8 f6 L! I" @' |. ~但近期因為一次接觸平腳小褲褲(我由細到大都係著三角小褲褲),果種被撫摸的感覺突然衝晒出來,最後都係忍唔住,又再次行番入去0 G/ _4 C5 J6 d; i9 N
寫文之際,用緊兩塊,係兩塊 KOTEX 親膚棉面草本抑菌 41cm 的衛生巾,棉面好過網面好多,同埋呢隻衛生巾有少少香味
( ]# j: z; t( v一塊就正常貼法,第二塊就前後掉轉,用原本屬後面的大面積範圍來包住條JJ
% t6 B# x, P, T0 \3 Z$ M* e2 Y睇圖最實際,以下歡迎討論
* i6 \) G6 q) V, p+ B4 H2 ?1 c! u) E0 h) T7 O: Z
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

出唔到字的問題已解決了0 P+ D) I% r1 L7 E+ l# C8 [! C
9 I& ?0 y- O. l$ ?

好像聞一聞好醒神、索一索舒筋活胳

應該好舒服

有無瀨尿落去???

可不可以一次購買不要買八次....

引用:
原帖由 yan-1995 於 2016-10-26 23:55 發表   
9 j6 Q5 Z  k4 s有無瀨尿落去???
! S" J  g$ R) P3 Z  A/ I4 l( K
無!
# O' X; ]8 P+ D) \+ G% K我唔想整污糟塊衛生巾,我要果種被包住,被撫摸的感覺; w( k# \8 n' e8 T
平時番工都係坐多,但琴日下午突然要跑來跑去. a0 H  o# o8 W5 O8 X
出左汗的胯下同塊衛生巾產生的磨擦...我都唔識寫出來

引用:
原帖由 夏天 於 2016-10-27 04:22 發表   * P" q( u2 T; Z8 I0 U
可不可以一次購買不要買八次....
6 e9 A9 _; z, u# S3 O- L" S唔好意思,我都唔想. U  Y0 F- n2 k0 n0 p
我用唔到[free][/free]呢組html碼' q8 z" Z) ^& L* L/ S* q
被迫要大家逐張買

引用:
原帖由 44533678 於 27-10-2016 07:45 發表 4 ]$ F+ `% X6 `+ `, a- i7 Y, v
出左汗的胯下同塊衛生巾產生的磨擦...我都唔識寫出來
5 z! S4 F2 R! I
5 `& `; I- f" D
這個我很有同感.
怎麼天生不是女人... ~  

我覺得換上衛生棉在內褲上會讓我有當女人的感覺

引用:
原帖由 wendy 於 2016-10-27 12:02 發表   
9 H$ b+ C! i+ j3 x3 J, ^' d/ [: o* J. o/ _

( t8 J4 S* x% p9 k& X+ N  K* Z% P這個我很有同感.
1 ]' H! ~- j! g+ [4 o* @2 |$ n之後做完野去廁所放水
) i! {; j0 T- a1 s+ T* J條JJ一攞出來就有考珀液流出來4 _& Q8 i# ?+ A0 ^) m. k
由頭到尾我都無性興奮,條JJ都無硬過3 H1 U% L+ s2 T3 |% k6 m. S7 D, _
但費時佢一陣會硬,最終我都係打左次飛機(無射落衛生巾)' S4 T/ G0 B7 l/ a# Z5 k( U% F
等條JJ進入聖人模式,軟綿綿地回到塊衛生巾的擁抱中

引用:
原帖由 attacc 於 2016-10-27 13:06 發表   
! U3 [9 K! Y7 J" x- r0 S. r我覺得換上衛生棉在內褲上會讓我有當女人的感覺
& J, {5 u' T! o2 K6 Q我以前細個都有攞女仔底褲同胸圍打飛機,只係想達到性興奮,宜家已經少之有少
( P$ w8 C* V8 H5 u" T我都係鐘意做男仔,鐘意尸口巾西的感覺9 @# |8 y: h& F; M% e
衛生巾只係日常用來撫摸我的胯下而已' M# i0 N2 n% s" ]

$ D% ?6 b0 _3 v. h3 S1 L[ 本帖最後由 44533678 於 2016-10-27 14:10 編輯 ]

[quote]原帖由 44533678 於 27-10-2016 14:02 發表   
4 u% f- ~/ f- Y7 d1 L. P. {2 X' {/ d) @* U
之後做完野去廁所放水
# f9 s! m! o: h0 B) n條JJ一

加油2 e6 I4 `5 {7 M! H1 W4 T
照樣真的很舒服, W* @9 Y) Y4 [7 d8 W9 J- x
但是這種內褲翅膀好貼嗎?
" T4 T: j8 H5 Z4 A0 Z3 H我還是比較愛生理三角褲貼衛生棉9 T! y/ o. a8 h0 I9 [) M# ?% ?
比較服貼股溝, P* t- A! v4 ^% T# O. h! s
看你屁股溝衛生棉沒有很服貼

引用:
原帖由 美車 於 2016-10-31 00:24 發表   
( n, u" O- @) `/ U0 m. u6 f) t( y加油
; W- q! n. w' ~! ?( F1 ~5 P  H照樣真的很舒服5 M/ \% H. h+ w) b( Y# [) W
但是這種內褲翅膀好貼嗎?
0 y) ^; i- l8 e7 _我還是比較愛生理三角褲貼衛生棉
" D) o4 x# Q* i6 z) c比較服貼股溝, M, N7 A, }: E4 F
0 x9 g) U: I* w% p2 u5 s翅膀都黏在一起,但對感覺上又沒有什麼影響- I2 e) y+ J. ?9 q5 l+ Y
看起來股溝不太貼服,其實那個位置的接觸感最好

引用:
原帖由 美車 於 31-10-2016 00:24 發表   ! q. N% Z7 L; N. A5 `
加油. J9 L+ K! ?3 |
照樣真的很舒服
: A* e: _& v; M  Z, S+ E3 w* c- m: E但是這種內褲翅膀好貼嗎?
% r$ v9 K' o' \) v, {$ T: D, H我還是比較愛生理三角褲貼衛生棉1 k! d  q& M( [9 l* B/ ?7 d
比較服貼股溝  _3 i- c9 c5 B3 r  s$ B5 U+ V( ^+ K
% C$ }( z; k- u: O( E$ X4 [1 r; K+ x# O) V2 A
喜歡有藏翅膀的生理褲還是不藏翅膀的?

我都系隔日用!9 ^; g" ~: y% a+ M* w" R
但我會貼住訓!' k( n6 v1 `( W; f0 l, P
第二日换巾先射落M巾

引用:
原帖由 tork 於 2016-11-26 10:56 發表   
" e* U. l8 p0 h3 O& _. Q我都系隔日用!
1 P" U* U7 z7 q; b但我會貼住訓!
7 O, ?7 e# V3 S$ o6 L) Z9 W第二日换巾先射落M巾
2 Q" Q( h& W3 `8 T) [
貼住瞓,我就無咩可能做到了!

我喜歡位生棉

你目前在線上嗎?
' g( }1 w: {4 m. z+ y) a# ~想聊聊

引用:
原帖由 葦阿 於 2016-11-28 20:57 發表   . g$ H( h" f' U2 ]8 m. ?2 w
你目前在線上嗎?! J/ s2 {1 K- P7 q7 ]
想聊聊
7 f# n) G% o1 y3 v# f你想聊什麼?