嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[ 有圖 ] 戀上衛生巾

[ 有圖 ] 戀上衛生巾

第一次接觸衛生巾,當然是攞呀媽果啲,果時剩係覺得好奇,但大個啲,對性有咗認識同興趣,用衛生巾就好自然地變成了用來打飛機,最後仲自己開發了一種用衛生巾打飛機的方法( 呢個有機會再分享,實有機會 )
3 S) P8 ]3 K) \$ o- S玩左幾年,漸漸又變成鐘意衛生巾包住跨下,被輕輕磨擦著,好似一直被撫摸的感覺,當然,除咗上面所講的效果同用法外,仲有一啲用衛生巾但可以講出來,唔使收收埋埋的理由,過去的四、五年,對衛生巾的感覺同需求都不停下降,近呢兩年已經好少用,甚至好少諗起
4 K+ y2 P/ b, @# R但近期因為一次接觸平腳小褲褲(我由細到大都係著三角小褲褲),果種被撫摸的感覺突然衝晒出來,最後都係忍唔住,又再次行番入去. [' t, ]& s0 `  d8 ?
寫文之際,用緊兩塊,係兩塊 KOTEX 親膚棉面草本抑菌 41cm 的衛生巾,棉面好過網面好多,同埋呢隻衛生巾有少少香味
' A* w0 ^: Z% Y0 c2 ?% ~; l# e一塊就正常貼法,第二塊就前後掉轉,用原本屬後面的大面積範圍來包住條JJ$ l; W, L- Z; D6 U
睇圖最實際,以下歡迎討論2 e1 `. t( L0 f  h/ c

* s2 k, `- }  N% z  i  m[ 本帖最後由 44533678 於 2016-10-27 14:19 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

出唔到字的問題已解決了) c+ ^" O7 E8 ~" t* x8 T% Z3 @  Q
) P' W9 m8 z% @5 z% L3 e. i& c8 \

好像聞一聞好醒神、索一索舒筋活胳

應該好舒服

有無瀨尿落去???

可不可以一次購買不要買八次....

引用:
原帖由 yan-1995 於 2016-10-26 23:55 發表   
* W( {" L: n; l4 y& `有無瀨尿落去???
4 ?" x3 s8 r9 j$ }1 H2 T無!- B9 Q- g) |9 F0 ~
我唔想整污糟塊衛生巾,我要果種被包住,被撫摸的感覺
+ g/ D7 |+ s( b! G5 @: D平時番工都係坐多,但琴日下午突然要跑來跑去& }) B. a' U) w: M( }" K; c$ u
出左汗的胯下同塊衛生巾產生的磨擦...我都唔識寫出來

引用:
原帖由 夏天 於 2016-10-27 04:22 發表   - x7 q% ?" |8 j7 u4 R. D
可不可以一次購買不要買八次....
, j# m4 A! e- ]1 w% I1 m唔好意思,我都唔想
+ N3 a  Q+ h+ O1 L7 @* M我用唔到[free][/free]呢組html碼( [% i: L/ f2 u( z. g3 F# N: x
被迫要大家逐張買

引用:
原帖由 44533678 於 27-10-2016 07:45 發表 " p) ^5 D# E  [- O
出左汗的胯下同塊衛生巾產生的磨擦...我都唔識寫出來
/ O: Q4 z# r- k8 ?" H5 D
  A( g" q. ^$ H! H( R
這個我很有同感.
怎麼天生不是女人... ~  

我覺得換上衛生棉在內褲上會讓我有當女人的感覺

引用:
原帖由 wendy 於 2016-10-27 12:02 發表   
" l: h8 h# b- |; }6 h4 u. m
- }& X2 g7 }8 r0 V
; N- n  P# T' g4 N* X8 I這個我很有同感.
- y- X- q4 l8 R4 A
之後做完野去廁所放水
( R8 H1 `# X; x& v% z條JJ一攞出來就有考珀液流出來
% u5 {6 y% U& C7 G0 |3 l  K由頭到尾我都無性興奮,條JJ都無硬過/ X3 d1 J8 _' K5 X
但費時佢一陣會硬,最終我都係打左次飛機(無射落衛生巾)9 A/ J8 T5 s6 `( [
等條JJ進入聖人模式,軟綿綿地回到塊衛生巾的擁抱中

引用:
原帖由 attacc 於 2016-10-27 13:06 發表   & `9 s, t8 _* n& Q# `
我覺得換上衛生棉在內褲上會讓我有當女人的感覺
' ~6 W4 m' b& L1 t1 g2 G我以前細個都有攞女仔底褲同胸圍打飛機,只係想達到性興奮,宜家已經少之有少
% V2 n; ~: Z# N$ N$ Q$ s+ D' ?* B我都係鐘意做男仔,鐘意尸口巾西的感覺
6 h) C; G  |3 q) A1 U衛生巾只係日常用來撫摸我的胯下而已. b' w: @' S1 h" q/ p% w

4 T: J) m) g) t' w' ^[ 本帖最後由 44533678 於 2016-10-27 14:10 編輯 ]

[quote]原帖由 44533678 於 27-10-2016 14:02 發表   
5 K7 ~: F3 k; c+ O, D) m- o3 W1 X2 x& u% e% J& V/ }
之後做完野去廁所放水: Y8 M. n1 H! m1 n6 u1 `% k
條JJ一

加油& b) m& J: E* x8 j8 ^" f
照樣真的很舒服# `1 X' a) w! ^3 O# d
但是這種內褲翅膀好貼嗎?  ^/ B5 R7 D, P8 p  D" C+ @6 j
我還是比較愛生理三角褲貼衛生棉% J8 k0 ~& \2 a: w3 _
比較服貼股溝
4 K6 |+ j2 U, }( l8 g看你屁股溝衛生棉沒有很服貼

引用:
原帖由 美車 於 2016-10-31 00:24 發表   
4 h1 R/ z/ K) l" a! O加油
6 i1 ~- T: V+ C( u照樣真的很舒服% w8 x. i1 t1 l7 u5 g
但是這種內褲翅膀好貼嗎?
- J1 F6 M0 l1 V5 ?" [1 g& U% c我還是比較愛生理三角褲貼衛生棉
& z' ]/ A% a' J( x5 M( R9 K) C比較服貼股溝# M& u0 L2 U0 `: U9 K
看你屁股溝衛生棉沒有很服貼
% C3 _2 I. F2 `
翅膀都黏在一起,但對感覺上又沒有什麼影響
. C+ C; T% r* T- t3 U& r- V/ V+ }看起來股溝不太貼服,其實那個位置的接觸感最好

引用:
原帖由 美車 於 31-10-2016 00:24 發表   
9 E8 u4 ^0 @! ?  E/ v5 f加油
: }# B9 F- p. O7 j, b5 S照樣真的很舒服
9 Y- J! ^  S  R$ o& N但是這種內褲翅膀好貼嗎?
2 P8 L1 I( _# R3 _& ?  `我還是比較愛生理三角褲貼衛生棉; \$ B4 m8 E: T2 ~
比較服貼股溝
' s, }2 i8 J) X8 j0 P( C# ?) G/ E看你屁股溝衛生棉沒有很服貼
4 Z# Y2 |6 p& \
4 j$ G1 m3 q; x8 `6 i喜歡有藏翅膀的生理褲還是不藏翅膀的?

我都系隔日用!
& o" P7 c4 O' Y% c8 a2 c& o0 Y但我會貼住訓!
" i; b0 ^6 c7 u! ~" k. _& O& M- u( k第二日换巾先射落M巾

引用:
原帖由 tork 於 2016-11-26 10:56 發表   & ?& j9 \' N# _' o
我都系隔日用!
9 u9 \, @* n' m但我會貼住訓!! x6 s# V+ ~8 z4 L2 l2 Y3 w
第二日换巾先射落M巾
( v: m4 y! c$ i1 ~- i" |/ C' R貼住瞓,我就無咩可能做到了!

我喜歡位生棉

你目前在線上嗎?
6 v- b( Y( i  R' t想聊聊

引用:
原帖由 葦阿 於 2016-11-28 20:57 發表   8 `9 a' M4 h) \
你目前在線上嗎?! D( {  K3 B' R: O8 v
想聊聊
& P& H. J8 }7 ^& m你想聊什麼?