嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

其實男裝都可以著裙

其實男裝都可以著裙

唔知有無人想買黎男裝著
5 j2 J& q( E1 d) W! P) @: W! L. z1 u, T4 a9 S
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 under1 於 2016-12-27 23:59 發表   
% i: k  }- U1 }) V唔知有無人想買黎男裝著
7 W8 B5 _8 ~8 r  k- `格仔裙最迷人!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

只要穿著不用太女性化的上衣,加上男性化風格配搭也許可以吧。8 e( m* d8 J+ _
穿著得像蘇格蘭風格也不錯。

5錯喎!

無錯,係可以著裙,但係我覺得咁著同男裝無乜分別!
+ z/ [3 Y( J! R! w: D- ~/ U% ~0 k: y
4 X& s6 X' {! R- C5 T* Y
引用:
原帖由 Miku 於 2016-12-28 02:28 發表   
8 Q" F" c% U3 D4 T9 V只要穿著不用太女性化的上衣,加上男性化風格配搭也許可以吧。
2 Y1 q- Q5 b- u+ _% T  T( [6 i穿著得像蘇格蘭風格也不錯。

著咗呢條裙之後, 又係男裝,..........就無興趣了......

引用:
原帖由 SweetDreamer 於 2016-12-28 11:03 發表   9 ?3 p1 k" F4 F: @+ S! O  e) Q6 P
著咗呢條裙之後, 又係男裝,..........就無興趣了......
: x' V* q! |! [; E1 X

引用:
原帖由 SweetDreamer 於 2016-12-28 11:03 發表   % b  l# t8 q) r- b* O
" H5 W/ T( g7 K5 O, l- E8 l+ v係想「扮女性」,唔係「扮男性」

其實不嬲男裝都可以著裙
- H! U0 `5 p+ U3 N* A3 t: Z歐洲D 時裝展,隔兩三年就總有一批design 係男裝裙
2 z) z- _- R& B' S/ H' E/ y. o$ w6 b
但我始終覺得
* ^: F9 R0 w! _8 n/ J服裝就唔需要分男或者女
, I1 ]- A) r: S3 [4 M/ [$ S0 R著得舒服,自己鐘意就OK, W: I6 r0 p8 a5 t1 K/ l
只係社會同教育由好細個話你知著裙既係女人,連男女廁個牌都用服裝係表示咋嘛2 \4 z/ J" p2 T5 g0 ~, C
女學生校服就係校裙,男既就著褲,其實都係一直灌輸緊咁既意識俾社會5 o! B3 a1 [% C5 Y# Y
9 K: G, u" m2 l+ H2 B: k% e
想要改變. t9 r) w" b/ y2 r! V0 i$ ~
就要從教育做起

引用:
原帖由 Carol0122 於 2016-12-28 18:26 發表   - Q; l( Y- Q2 _+ h) A7 v( M
其實不嬲男裝都可以著裙
0 X& t4 b+ A, F" C# B# a. N2 L歐洲D 時裝展,隔兩三年就總有一批design 係男裝裙, L/ Y- y; g& @% H* ]- J3 U8 G

- Z# `$ k& Y5 r6 }" K4 z但我始終覺得% m) t: g2 R$ z5 r5 Y
服裝就唔需要分男或者女
5 U# G8 ]& k0 ~/ Y$ a& d0 a著得舒服,自己鐘意就OK
. G. G5 n  |6 e% o  E) U只係社會同教育由好細個話你知著裙既係女人,連男女廁個牌都用服裝係 ...
% |$ ?: U6 Z0 E2 ?! e係 呢套衫如果你買黎 香港著好引來好多人望

引用:
原帖由 under1 於 2016-12-28 19:15 發表   ) w# u0 D- q' {5 i& d- s2 q
. B& Y. O4 J( u* ], G
係 呢套衫如果你買黎 香港著好引來好多人望
: S- A5 g- F5 B0 G% Q

( s* R, z. C# F  z/ Y* D5 K$ l% X3 q8 L# r9 s1 F
其實我又唔覺呢款好好睇
1 O8 k) Q; m8 K2 p$ Q& g' F" U6 r& S純粹表達下
+ A& Z; M# }! P) n對於男裝裙的意見
+ m9 F' T* S% ^$ J1 v- {
5 U: k+ \1 V" @0 O自由社會,可以不認同我的~

引用:
原帖由 Carol0122 於 2016-12-29 18:35 發表   
; ^( n/ Z( W+ M7 h/ v! `0 L2 ]6 W8 I; b, u0 a3 Y! i( [' C
+ X" N5 U0 B4 ?4 o4 `( r; a

5 Q& H9 U/ M$ n. P6 s+ ~其實我又唔覺呢款好好睇! V: z& o/ ?0 J, z2 P+ l
純粹表達下
" _! Y. e- X/ u: D; d( Y) Y& z/ |6 X對於男裝裙的意見
4 A/ s# Z  t. B( y
+ J4 O; V# k& P自由社會,可以不認同我的~
* i* u( I3 B% A- ]0 X+ V- F( O
我都唔覺好睇,但見香港有賣,所以影左

引用:
原帖由 under1 於 2016-12-29 23:29 發表   
0 f6 c& t7 V) t) {/ O! K0 k+ L1 f; }. S  t/ T4 [
我都唔覺好睇,但見香港有賣,所以影左
) U$ O7 d/ \- }
原來香港也有買,不過這套很貴嗎?$ Y4 u+ P* S7 H. U5 d- b5 F
因為看來是一件男裝外套、加圓領TEE SHIRT配蘇格蘭格仔裙的樣子。

引用:
原帖由 Carol0122 於 2016-12-28 18:26 發表   $ d- ^. H0 S( {
其實不嬲男裝都可以著裙
! g+ x" a9 r8 N+ _歐洲D 時裝展,隔兩三年就總有一批design 係男裝裙
! k: ]7 H6 Z/ g
3 g8 z, T" q3 C; y/ Q但我始終覺得
$ p0 t, ^; M: `1 J9 ?9 l2 q; u服裝就唔需要分男或者女5 l# y9 ^( s+ R  m1 d1 \& H
著得舒服,自己鐘意就OK& W% D! ?3 b* B
只係社會同教育由好細個話你知著裙既係女人,連男女廁個牌都用服裝係 ...
) E( a1 i7 `+ w  l! s" }# ]$ Q4 D

d& E# _' ?: i, ?8 k% R女學生唔著校裙未比學校請出校話佢唔正常囉, 天氣凍話可以著褲又有幾多個女學生真係著褲? 至於男學生就除左話劇/宣傳外就更加唔洗掂校裙, 依D係既定思維

引用:
原帖由 Miku 於 2016-12-30 00:04 發表   
/ H6 A6 E$ S% [) {! T9 v# Z2 Z  }* x0 b3 b
原來香港也有買,不過這套很貴嗎?
, j9 X3 w. x  U  B! Y因為看來是一件男裝外套、加圓領TEE SHIRT配蘇格蘭格仔裙的樣子。
! x& r5 y6 }+ b( ~. n1 e4 h( |5 c
唔知價錢 間野係 IT

引用:
原帖由 YukiMinakami 於 2016-12-30 00:04 發表   
3 M! m7 j+ I# C- D  D
0 R+ ]4 ]; j& N2 @. u
$ {5 _! g" v+ F7 X, T2 x: W3 V女學生唔著校裙未比學校請出校話佢唔正常囉, 天氣凍話可以著褲又有幾多個女學生真係著褲? 至於男學生就除左話劇/宣傳外就更加唔洗掂校裙, 依D係既定思維
8 g0 T/ E% \0 H! q; R" `0 `
1 a/ l% K7 A9 `0 I0 q  a( [2 q3 \! ~6 s4 ~4 r6 M4 K
其實呢D 就係要改lor
% J1 {; h& v! P0 Z7 _( g個教育係咁的話,其實灌輸左佢地錯的知識' t; Z4 Q8 {  J3 f) M

/ ^5 H& p5 @( j+ Q所以我一向都認為要從教育開始改變

好正bo....